Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 028
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Две седмици слагах цикатридина и имаше ефект. Не е пробиотик, противогъбично или нещо такова, на растителна основа е. Опитай.

Момичета, не се отчайвайте  Hug  Психическото опазване здрави е не по-малко важно. Някакси всички ще се оправим и без въжета и стълбове (:

# 406
  • София
А какво ти предписваха за Вулводинията? Никакво облекчение ли нямаше?

Единствено  кожната    ми беше казала  да се мажа  с Лидокаин  -маз .  Мазала  съм се  доста време  , но не  бих  казала , че  има  ефект .А  и не  може  години   всекидневно  все да се мажеш  с него  .  Пих  доста  успокоителни лекарства  -  Деанксит,  Флуанксол, Ривотрил , Ксанакс  и на  психиатър съм  ходила  (въпреки  ,че  не смятам  изобщо  ,че  това е психическо  ,но  оттърване  няма  ).  След  секс  настъпва   ужасен  ад  , като  преди  това съм  била  почти  добре  .Затова и   секса  вече  е  голяма  рядкост  и започнах  много  да се притеснявам  , че  това  влияе  много  зле   на  отношенията  със  съпруга ми  .  Макар  ,че  проявява  разбиране  -  но   не  може  все на  "сухо " да стои  . Вече  ми е като някакво   ужасно  задължение  ,след  което  около  10  дни  място не  мога да си  намеря  от  парене ,  боцкане ,  дискомфорт  .......  ooooh! Cry Sad  Каквото и  да  слагам  и мажа  -  ефект  няма  ?   Може  би наистина  не се    влияе  от никакви  лекарства  състоянието  .

# 407
Боже мой, Gesika,  през какво ли не си преминала SadSadSad

Аз чакам да видя резулататие си на 13 и ако трябва да съм честна, се надявам да ми има НЕЩО, каквото и да е, за да ми се даде лечение и да мине  Confused Не е реална ситуацията в която сме Sad И това със секса е просто наказание, млади жени абсолютни сексуални инвалиди  Confused Бедните ни съпрузи  Confused

# 408
  • София
  В  първите  години  ходих  освен на гинеколози  и  при  нефролози  ,  уролози  ,  ендокринолози  -  изследвах  бъбреци  ,  хормони на  щитовидна  жлеза  и  всякакви  изследвания  .  Освен  бактериите ,които ми  излизат от  вагинален секрет  на  МБ   ,друго   не се  открива  .  А  имам и   големи  сраствания  от  секциото  ,заради  които  се подложих на лапароскопия  в края  на  2007 г.  Но  не  можали да  премахнат  срастванията и ми  махнаха  апандесита  ( така за  всеки  случай Mr. Green). Миналата  година   една  доцентка  от  Онкологията  ми  каза  ,че  тези  бактерии  идвали от  сливиците ми  -  там  било  огнището  на  инфекцията  .  На  6  април  м.г.  ми  извадиха  сливиците  -  с  операция  с пълна  упойка  . Това го  направих с надеждата  ,че адът най  -после  ще  свърши  и  ще  се  оттърва от  мъките  , но  не би  .......  И  това не  реши  проблема  , а да не казвам  какви болки  търпях  цял  месец  след  операцията  на сливиците   ooooh! .   От  около  3 г.  и половина  вече  ходя   само  на  гинеколози  и   не  всеки  ми прави МБ  , само  с  гледане   на  колпоскопа  -казват  чисто е  няма инфекция   .........  Защо ли  не ми  правят  МБ ? Как  мислите  ?  smile3511То  май  при мен  вече не  остана  орган за  махане  .......

# 409
  Confused Confused Confused Confused Confused Кошмар!!!! А болките след махане на сливици при възрастен са неистови, знам  Confused Confused Confused Confused И това с 2 деца у дома SadSadSad

Аз лично нито сливици имам, нито апандисит, само бебето със секцио дето го извадихме със кръвопреливане и т.н, но 3 години нямах оплаквания никакви, но на 1.07.2010 си е*ало ..... дето се вика  Tired

А цитонамазките коя група показват? А докато пиеше антидепресантите, как се чувстваше, не се ли притъпи малко усещането? По време на гин. преглед, казваш, че те гледат и казват че е спокойно, а не виждат ли раздразнена кожа вън? Там където се цепва?

Аз вече за смяна на пола се шегувам с мъжа ми, то се не търпи тази женска физика там долу-тъмната индия, която нито един гинеколог не може да диагностицира..

Ох хайде мир НАМ  Praynig Praynig Praynig

# 410
  • София
  Като   ми започнаха  проблемите  един  месец  след  секциото  и цяла  една  година   ходене  от  лекар  на лекар  и  се  установи  ,че  имам  дисплазия  на  шийката  - І  ст.  Последва    горене с  лазер -  това  преди  почти  5 г.  От  тогава  се  "следя  "  изкъсо  на  3 м.  цитонамазка  и  колпоскоп .  И за  сега нещата  уж са  под контрол --  при това  ходя  при  едни от най-добрите  онко-гинеколози  .  Напоследък  се  доверявам на Ганчева  .  На  25  май  имам час при нея .  Всички съм  ги  питала  дали тези  усещания  имат  връзка  с  дисплазията  ,защото това ми е най-  големият  кошмар -  и  всички  казват  ,че  дори  рака на шийката  няма  такива  оплаквания  като  моите ,  по скоро  били  на  нервно  -психическа  основа  ???  Е да  но  имам и бактерии ? И  те  ли са  на   психическа  основа  ??? newsm78  Имам  приятелка  ,която беше с  три конизации на шийката  ,  при  всичко това  пак  е ІІІ  гр.  и миналата седмица и направиха  хистеректомия  (а  е на  28 г.)  Cry.  Тя  също  има  като нашите  усещания  и  си беше втълпила  ,че  това е  от  дисплазията  . Сега след като и махнаха  матката ,заедно с шийката  тя  пак си  има  същите  усещания  ,  казва  и това не  реши проблема  ....... ooooh!  Почвам  да  се  чудя  дали пък  след  като  веднъж  съм се наплашила от  гинекологични   болести  , дали някъде  дълбоко  в  съзнанието ми не  работи  нещо  ,че  ето  там  ми  е проблемното  място  и затова там  да  ме  боли  и  да  изпитвам  този дискомфорт  . Май  вече  допускам всякакви   варианти  .......

Антидепресантите  изобщо не  повлияха на  тези  усещания  - напротив  чувствувах  се  много  отпаднала  ,замаяна  ,  постоянно  главоболие  и  т.н.  Пих  ги около  2 м . и  ги спрях на  собствана  глава ,защото не  издържах.

Това  сцепване  за което  споменах  се  появява   само и  единствено  след  секс и  като  се  мажа  около  4-5  дни  с  Гентамицин  или  някакъв кортикостероид , то  изчезва  и се възстановява напълно  .  Все  пак  при мен секса  е   много рядък  вече  и  не си позволявам  да ходя  на преглед  веднага    или  няколко  дни  след  него (т.е.  когато  се вижда  цепнатината  ) . Иначе наглед  казват  ,че  всичко си  било нормално  , аз  течение  няма никакво  .

# 411
Gesika, д-р Ганчева си сменя мястото на кабинета. Нали знаеш, че от първи април е на нов адрес  Simple Smile
Пък аз днес отидох да си направя контролни изследвания след лечението за хламидия и след като миналия месец имах стрептокок от Б-групата, но лекарката се разболяла и не успях  Sad Сега чак след 10-тина дни ще мога  Confused За този стрептокок ми каза, че няма да ми предписва лечение, тъй като е в умерено количество и е доста не-специфичен за вагинални инфекции. Тоест усъмни се в достоверността на МБ. Та така и не пих нищо, а и оплакванията ми не са се променили в по-лошо и съм склонна да повярвам на преценката на лекарката си. Щеше да ми пуска нова МБ за да се види имам ли изобщо нещо, но...размина ми се днес . Ще треперя още 10 дни  Sad

# 412
  • София
red_devil -  Преди седмица си  записах час  за  Ганчева  и  ми казаха на  25  май  направо на  новия  адрес  -  ул."поп  Богомил "  №  23 .   До тогава    Confused.  Но  разбрах  и  ,че  след  Великден  напуска  Онкологияна  в  Дървеница и  отива  да работи в  частна  болница  ,но не знам коя  ...... Confused  Аз  В-  хемолитичен стрептокок  съм  имала няколко пъти  от  вагинален секрет и  все с АБ  са ме  тъпкали  , по принцип казват  ,че  идвал от  сливиците  -затова и ги  извадих  .  Радвай   се  ,че  нямаш  нашите   усещания  , а  само  леко течение  (нали така  беше при теб )?  То  поне  не  боли  .......щото  другото си  е   ад  направо ...... ooooh!

# 413
Мен този крем, който ми изписаха много ме стабилизира, а лидокаиновите анестезии, като се намажа с тях почва да ми щипе  Rolling Eyes За това само с кремчето комбинация от кортикостероид, аб и нистатин мажа. Почнах да тичам сутрин и това ме тонизира много и някак си по-се живее..

# 414
  Confused Confused Confused Confused Confused Кошмар!!!! А болките след махане на сливици при възрастен са неистови, знам  Confused Confused Confused Confused И това с 2 деца у дома SadSadSad

Аз лично нито сливици имам, нито апандисит, само бебето със секцио дето го извадихме със кръвопреливане и т.н, но 3 години нямах оплаквания никакви, но на 1.07.2010 си е*ало ..... дето се вика  Tired

А цитонамазките коя група показват? А докато пиеше антидепресантите, как се чувстваше, не се ли притъпи малко усещането? По време на гин. преглед, казваш, че те гледат и казват че е спокойно, а не виждат ли раздразнена кожа вън? Там където се цепва?

Аз вече за смяна на пола се шегувам с мъжа ми, то се не търпи тази женска физика там долу-тъмната индия, която нито един гинеколог не може да диагностицира..

Ох хайде мир НАМ  Praynig Praynig Praynig

и аз отдавна мисля за смяна на пола  #2gunfire- незнам защо този орган трябва да създава толкова проблеми и защо жените сме подложени на такъв стрес - то не е цикъл ,то не е раждане ,ПМС ,секса пълна скръб ,вечно бактерии гъбички - ние жените сме пълни нещастници ,колко по-лесно е да си мъж

# 415
Искам да Ви попитам, нали бактериите вереят при по-алкална среда, а гъбите в по-киселинна. Та каква е моята като имам и E.coli и Кандида. Излязоха ми изследванията и пак ме чака антибиотик - n-тия от юли 2010 насам.
Започнах да се замислям за това дали наистина не е на психична основа, защото имах проблеми и всичките ми ги изкарваха, че са на нервна почва - първо ми се виеше свят, после една алергия ми искараха на нервна почва, после Уртикария...А съм си съвсем спокоен човек - е имам леки притеснения с дечицата, ама чак да изперквам...

# 416
Gesika, аз слава Богу проблеми със сливиците нямам. И такова животно до сега не съм имала. Чудя се сега след един месец като си направя нова МБ дали ще го имам още. Но понеже беше в умерено количество, дерматовенероложката каза, че няма да ми дава антибиотик. Нищо не ми предписа. Може би, защото ми предстоят и тестове за хламидията и е по-добре нищо да не съм прилагала. Но течението ми намаля доста. От време на време имам някакво боцкане, ама то е за секунди и преминава. То хламидия, стрептокок...все тая вече май. Лечението е едно и също - антибиотик  Sad

# 417
  • София
  Аз  нямах предвид  да  имаш  проблеми със сливиците  -това го дадох  като пример  ,че  ми казват  ,че  от  там бил  идвал  В-стрептокока.  Имах предвид  да се радваш  ,че нямаш  дискомфорт  отдолу  като   повечето от нас  тук ,  а  само течение .  Peace

# 418
Мдаа..Ред Девил, един вид си "щастливка" САМО с течение / малко черен хумор, но факт/  Peace Hug Peace Hug

# 419
дааааа  Laughing Да не чуе Дявола, както се казва но откакто съм така само веднъж съм имала парене и неприятни усещания. Тогава ми мина от Бетадин глобули...за кратко естествено, ама и това е нещо  Simple Smile Ама това течение е отвратително  Confused То интересното при мен е, че точно след секс ми изчезва за поне два три дни  Blush Ама после  ooooh! Аз бях питала за "Карагенан", дали някой е пробвал. Докато реша да го тествам, те май спряха да го внасят в БГ. Сега го гледам в един американски сайт, от който си поръчвам хранителни добавки и се чудя дали да не го поръчам. И без това си имам папилома вирус, а четох, че той пречел за инхибирането му в тъканите...Поне като лубрикант дали има положително действие се чудя? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт