Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 030
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Днес сутринта почна пак някакво течение,беше ми спряло снощи,мисля че не е Гиназола ами си е просто бялото течение и даже има някакви парченца .. някакъв ужас е,и има лек сърбеж... #2gunfire Четох в страничните ефекти,че от Гиназола може да се засилят симптомите,но тъкмо си мислих,че почвам да се оправям и...  Cry... Много е гадно на някой случвало ли му се е  Sad

# 391
Не се притеснявай, при мен продължи до втория гиназол, след това течението изчезна. При това беше съвсем бяло и с парченца, а след гиназола ставаше примесено с кръв... Не знам доколко е било нормално, не съм питала. Седмица по-късно лечението ми се отчете като успешно. Взимай си пробиотик от рано, не като мене... Сега пия лакто 4 и съм много доволна.

Бързо оздравяване и хубав уикенд, момичета!   bouquet

# 392
Мерси много DreamningFlower,много се притесних с тези лекарства,на мен гинеколожката обаче ми изписа само 1 и ми каза да и звънна 10 дни след началото на лечението,има ли възможност да се размина само с единия път или пак ще трябва да купувам и от двете лекарства  newsm78 ?

# 393
candra значи и при теб на пръв поглед всичко е изглеждало нормално?
Да, но уви.
А като казваш колко си се изръсила, за да ти обърнат Адекватното и Необходимо внимание, се успокоявам, че не само в България е така. Или не се успокоявам, възмутена съм от целия свят Grinning

# 394
Така е то...ако имаш пари, има внимание, ако не..на никой не му дреме Sad Аз за щастие съм със застраховка и не плащам, поема го компанията застрахователната..Но все пак е доста грубо  Tired

# 395
sugar_cube , възможно е ако като й се обадиш още имаш оплаквания да ти каже да сложиш още въднъж. Не се притеснявай, може и от първото лечение всичко да се оправи и да е нормално! Сестра ми примерно също имаше преди няколко години гъбички и се отърва сравнително бързо, предполагам си е до човека. Не помня какво пи, миеше се с този цитосепт или както там се казваше, бельото с бебешки сапун и гладене и за месец сърбеж, гадости отминаха (: Кажи как си като мине лечението и успех!  Hug

# 396
писах го в темата за Германската нова медицина, защото съм убедена във връзката психика-болест/здраве, ще се самоцитирам:
Да споделя нещо любопитно с вас:
доста дълъг период от време имах "сърдечен" (любовен) конфликт, в който имах и перманентни гинекологични проблеми от "безобидните" - разните там бактериално -гъбични истории (партньорът ми не е имал, със сигурност). Когато конфликтът се разреши (но най-вече на "вътрешно" - емоционално, рационално и духовно ниво, не само фактологически), спряха и теченията, сега навръзвам нещата и се удивявам! Иначе не знам с какво да си обясня постоянното лекуване и недоизлекуване, при положение, че окончателното ми излекуване стана с традиционни лекарства, с които и преди, при това неведнъж, съм се лекувала без да се излекувам съвсем...

# 397
Оххххх,незнам вече какво да правя.Изпих антибиотика,който ми изписаха за бактерията Протеус мирабилис.Дойде ми на 23.03 свърши ми на 29.......пих пробиотици,но гъбите пак са на лице.Нещото,което ме притеснява е,че в момента имам много слузесто течение примесено с кръв.Кажете ми какво е това.Вече ми иде да си купя едно въже и първия стълб е мой  Banghead Banghead

# 398
Да не е овулаторно това прокървяване?

# 399
Момичета, много щателно проучих въпросната Вулводиния и специално за себе си съм почти убедена, че е това диагнозата  Rolling Eyes От това което съм чела за вас, имам чувството че candra и Gesika са със същите оплаквания и съответно може диагнозата и при вас да е такава..Ние нямаме гъби, а въртележка от бактерии и вагинално дразнене.. Прегледайте този сайт, на английски е, ако имате проблеми ще преведа http://www.healthscout.com/ency/68/274/main.html Факт е, че в точката за лечение на проблема не е споменат антибиотик-това което ни предписват бг гинеколози..
 Не е психологическо заболяване, факт си е и се търси лечение, не е невъзможно, но явно е трудно  Tired

# 400
  • София
  Здравейте   момичета  !  Hug Hug Hug

Отдавна се канех  да  пиша  , но  нещо  много съм се  сдухала напоследък  и то  точно  покрай  тези наши  гинекологични проблеми  - все  най-  лошото мисля  и вече  мира нямам ........ smile3511

pisnami   Hug- още  като писа  за  Вулводинията се  канех веднага да пиша  за  моята   история  с  нея  ,но   съвсем  се  депресирах  покрай  други  проблеми  и не ми се  пишеше  нищо  ,но  ви  чета    съвсем редовно .  Значи-  аз  след  като  година  и половина  от началото на пробелмите ми  ходих по  лекари  и все  бактерии,  бактерии и  АБ  и пак  АБ  . Попаднах на  лекар  ,който ми  сложи  тази  диагноза  ВУЛВОДИНИЯ   -само така  с  гледане с  колпоскоп , след  това  ходих  при  проф. Карагьозов  -тогава  беше  в  Майчин  дом  ,сега   е  в Токуда  и той  каза същото  ВУЛВОДИНИЯ . АЗ  тогава  изчетох  цялата налична  информация  , но  все  не  вярвам  ,че  моето  е такова защото  пише  ,че  по  принцип  диагноза  вулводиния  много  трудно се  доказва  .  За  да  се  приеме  ,че  се касае  за  ВУЛВОДИНИЯ  ,ТРЯБВА ДА  БЪДЕ  ИЗКЛЮЧЕНА  КАКВАТО  И ДА  БИЛО  НАЛИЧНА  ИНФЕКЦИЯ  .  КАК  ДА  ПРИЕМА  ,ЧЕ  ИМАМ  ВУЛВОДИНИЯ  КАТО  ТОЛКОВА  ГОДИНИ  МИ  ИЗЛИЗАТ  РАЗЛИЧНИ БАКТЕРИИ ОТ  МИКРОБИОЛОГИЯТА ???  Cry

Друго  , което  искам  да споделя с вас  -  при  тези  обстоятелства  секса  при  мен  вече  е много рядко  явление (веднъж на  2-3  мес.)  и то при  условие  ,че се чувствувам  добре ( доколкото  това   е  възможно  вече  Confused) .  Но  колкото  и да съм била  добре  преди   него  ,след  това   Embarassed  винаги  получавам  нещо като  леко  сцепване на входа на влагалището  ,което боли  като  рана  и започва  след  около  час  едно  лудо  парене ,  боцкане  , дразнене  изобщо  ужасен  дискомфорт . Започвам да  мажа с  Гентамицин  -  крем  и  за  около  седмица  въпросната  раничка  от сцепването  зараства  . При  някоя  от  вас  има  ли  подобно нещо  ??? newsm78   pisnami - ти  това като  вулводиния  ли го  определяш  или  си е  чиста  инфекция  ???  Имам  още  4  глобули  Клотримазол  .  Най  -странното  е ,че за   близо  6 г.  съм  изпила  купища  АБ,  противогъбични ,  глобули  ,  кремове  , мазила  , промивки    а   подобрение  няма  ............  КАКВО Е ТОВА ЧУДО  МОМИЧЕТА  ???  smile3511 Banghead  И   как  да си  обясня  ,че  всичко  това ми се случи  точно след  спешно  секцио  ,при което  едва  съм  останала  жива  ?   Преди  това  нямах  никакви  такива проблеми  и  всичко си  ми  беше  съвсем  нормално ....... ooooh! ooooh!

# 401
Gesika, мила, ужасно много ти съчувствам..Прилича си на вулводиния, в определението пише, че е възможно при микробиологични изследвания, резултата да е хронифицирана бактериална инфекция /както ми се струва при нас/ Със сигурност антибиотиците не помагат, за клотримазола да не говорим  Sad Дори смея да твърдя, че колкото повече АБ-толкова по-зле става хавата.. Outta Joint А това за секса при мен е 1 път в месеца, по време на секс е ок, обаче на следващият ден паренето и дискомфорта ме пращат не на черешата, ами в космоса  Sick Сега след мазане със кортикостероида съм по-добре, на моменти дори изчезва..но пак присъства  Confused При тебе ми се струва, че / извинявай ако ти е неприятно да нищя проблемът ти, чудя се и аз какво става с нас Sad / та струва ми се, че от многото глоболи там средата е доста променена и за това се получава това след секс  Sad /сухота, липса на естествена защита от триенето, ако пък ползвате презерватив, съвсем../

Ох не знам и аз, знам само, че така не се живее, ще търся решение докато не заживея нормално като преди, не че няма да излезне нещо ново, но дори от бъбречна криза е по-гадно това което преживявам вече месеци наред  Tired кризата поне има начало, има среда има и край и най-важното има ЛЕК, безотказен..

Оф оф оф  Sick

# 402
  • София
pisnami Hug  -    Много  си  права мила за  всичко  ,което  си писала  !    bouquet Peace

Знам  ,че  от  глобулите става още  по  лошо  положението  , ама нали  уж  се  самозалъгвам  ,че  с тях нещо  лекувам  -  не знам вече  и  психически  съм  станала  зависима  от  постоянните лечения . Иначе  и кортикострероиди  съм  мазала  и какво ли не  и все с надеждата  ,че  ще  има  изход  .  И  на  кожен  бях  ходила  и  той   казваше  -ВУЛВОДИНИЯ ??? Shocked......Да  ,ама НЕ   ooooh! ooooh! Naughty

Отивам  да разтървавам  моите малки  "диваци ",  че  все се  бият  и все нещо  делят  ........Лека  и спокойна  вечер  на всички  момичета  !   Hug Hug Hug 

До  утре  !

# 403
А какво ти предписваха за Вулводинията? Никакво облекчение ли нямаше?

# 404
Здравейте момичета - и на мен ми писна вече .Бихте ли ми казали какво да взимам при положение ,че вече съм пила какво ли не , а в момента имам следните симптоми- главно дискомфорт по време на секс и след това -никакво удоволствие ,само парене и болка  Cry и течение от време на време-моля ви кажете ми дали при тези симптоми е подходящо да взимам някакъв пробиотик и какъв,че вече ми писна да ходя по доктори

Общи условия

Активация на акаунт