Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Не съм убедена, че при мен проблемът е психически, тъй като МБ показва различна бактерия всеки път. От АБ естествено получавам още по-голям дисбаланс. Иначе действително има връзка между физическото ми състояние и нервното напрежение. Но живот без стрес няма. За момента си пия витамините и пробиотика и се надявам при следващото ми ходене при доки да съм по-добре. Още една серия АБ+гиналгин просто няма да издържа. Само на мен ли ми го предписват това отвратително лекарство?

# 481
Инера, само искам да вметна по въпроса за хламидията, че кръвните тестове са с 60% точност и вече все по-рядко се прилагат за диагностика. Най-точен е РСR теста, който е ДНК тест и се прави чрез вземане на цервикален секрет/над 90% точност/.  При мъжете може и с урина или семенна течност. Кръвен тест се прилага след лечение за да се проследява спада на антителата, което за мен е абсолютно излишно....но всеки лекар е на различно мнение по въпроса.

# 482
 candra, аз току що привърших с АБ. Сега съм на Полижинакс.  Praynig - дано този месец се закрепя без бактерия или гъба. Всеки път си пия АБ, който ми изписват, защото микробиологията си показва бактерия. Последният път, обаче не дадох съпругът ми да пие (иначе всеки път и той пие с мен), защото не сме имали никакви контакти. Спазвам определен хранителен режим, гледам да ям чесън и мляко, никакъв секс по време на лечението (то и през другото е само с презерватив и с големи притеснения)

# 483
А той ходил ли е на лекар или ей така профилактично си пие АБ? Ако неговите изследвания са чисти, не го трови излишно.

# 484
А той ходил ли е на лекар или ей така профилактично си пие АБ? Ако неговите изследвания са чисти, не го трови излишно.
Точно, че никой не се занимава да му прави каквито е да е изследвания - просто казват каквото пия аз и той да пие същото.
Какви изследвания да си направят мъжете - моят специално иска да направи?

# 485
Инера, само искам да вметна по въпроса за хламидията, че кръвните тестове са с 60% точност и вече все по-рядко се прилагат за диагностика. Най-точен е РСR теста, който е ДНК тест и се прави чрез вземане на цервикален секрет/над 90% точност/.  При мъжете може и с урина или семенна течност. Кръвен тест се прилага след лечение за да се проследява спада на антителата, което за мен е абсолютно излишно....но всеки лекар е на различно мнение по въпроса.
Ами аз питах моят гинеколог и той каза, че за трихомони - влагалищен секрет, а за хламидия - само кръв от вената и се плаща 15 лева, не го покрива ЗК. Може би в нашият град няма лаборатория, която да прави този  РСR тест и затова така ми е казал... newsm78 Да не би само в София да се прави? А ти колко плати за този тест?

# 486
  • София
Ами аз питах моят гинеколог и той каза, че за трихомони - влагалищен секрет, а за хламидия - само кръв от вената и се плаща 15 лева, не го покрива ЗК. Може би в нашият град няма лаборатория, която да прави този  РСR тест и затова така ми е казал... newsm78 Да не би само в София да се прави? А ти колко плати за този тест?

Абсолютно  съм  съгласна  с  red_devil
!!!  Peace  За  гинеколозите  важно е дали  ДНК  тестът  за  хламидия  е  положителен  (от  цервикален секрет ).  Кръвният  тест  показва  наличието на  антитела ,  дори  при отдавна  прекарана  хламидиална  инфекция . 

В  "Геника  "  ДНК  тест  за  хламидия,  микоплазма  и уреаплазма   струва  55 лв.  А  само  за  хламидия  мисля  ,че  е  около  30-35 лв.

# 487
Вероятно няма лаборатория при теб...не знам...В Александровска болница ДНК теста за хламидия и гонорея е комбиниран и е 10 лева плюс 20 за прегледа и вземането на пробата. В "Геника" си носиш проба, взета от гинеколог в транспортна среда и беше около 35-38 лева някъде, защото плащаш и два лева за унищожаване на пробата.  На приятеля ми кръвния тест беше абсолютно отрицателен, а ДНК и моя и неговия положителни. Така, че хич не им вярвам на кръвните тестове аз  Naughty

# 488
Точно, че никой не се занимава да му прави каквито е да е изследвания - просто казват каквото пия аз и той да пие същото.
Какви изследвания да си направят мъжете - моят специално иска да направи?
Всичко, за да икономисат някой лев гадните скръндзи, за да не му дадат направление.
Според мен специалист по венерически болести. Като каже за какво става въпрос, те си знаят какви изследвания да му пуснат. Аз не знам какви точно се правят.

# 489
андролог/уролог мисля,че също се занимава с мъжките възпаления

# 490
  • София
днес бях на преглед след АБ и низорал. Имам някакво леко течение. Взеха ми МБ и каза, че според него нещата са отшумяли, но аз не се радвам, докато не видя резултатите от МБ  Rolling Eyes

# 491
днес бях на преглед след АБ и низорал. Имам някакво леко течение. Взеха ми МБ и каза, че според него нещата са отшумяли, но аз не се радвам, докато не видя резултатите от МБ  Rolling Eyes

missence,къде във Варна ходиш на гинеколог?И аз съм в момента на Низорал(утре последен ден),но ефекта е нулев.Цепнатите места по "скритата приятелка" са си още там Sad .Като се мия така боли и щипееееееее  smile3511

Моля ви дайде някакъв съвет за заздравяване на рани там долу...  Praynig

# 492
  • София
Харем стил, ходя при д-р Славчев, да видим дали ще има резултат  Rolling Eyes И аз покрай цикъла имах подобни усещания, но от седмица някъде изчезнаха  newsm78 Това обаче не означава, че съм излекувана  Rolling Eyes

# 493
Харем стил, ходя при д-р Славчев, да видим дали ще има резултат  Rolling Eyes И аз покрай цикъла имах подобни усещания, но от седмица някъде изчезнаха  newsm78 Това обаче не означава, че съм излекувана  Rolling Eyes

И аз ходя при него  Hug

# 494
  • София
надявам се другата седм. да ме зарадва с добри резултати, макар че съм със свито сърце, защото и предния път уж всичко беше наред, но се оказа, че има бактерия  Confused

Общи условия

Активация на акаунт