Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 121
  • 745
  •   2
Отговори
# 495
  • София
  ЧЕСТИТА  ЦВЕТНИЦА !!!

ЧЕСТИТ  ИМЕН ДЕН НА  ВСИЧКИ , НОСЕЩИ  ИМЕНА  НА ЦВЕТЯ !

Желая  Ви  много , много  здраве , щастие  и късмет във  всички  начинания!!!

Весел празник!

# 496
Вчера ме зарадваха с добри новини.МБ е абсолютно чиста newsm44.В събота на контролен за дискомфорта по кожата.Трябваше да мажа с Клотримазол,но положението със него беше трагично,Гентамицина и той вече не действа.Мноооооооооого изчетох по темата и реших,че от много мазила файда няма,даже на места в нета се споменава за контактен дерматит,причинен от третиране с всевъзможни л***а.Та...спрях всичко и сега каквото сабя покаже  Rolling Eyes
Лошото е,че докторите понякога си играят на :"Тука има-тука нема",а крайния резултат си е изцяло за наша сметка.Радвам се,че срещнах моя доктор,па макар и подобрението да е минимално.Човека опита каквото можа,изследвания,МБ,хапчета,мазила,глобули и т.н.И нито веднъж не видях чувство на отегчение,или опит да ме отпрати,въпреки,че всяка седмица съм при него с моите оплаквания.Сега остава да се моля дискомфорта по кожата да изчезне  Praynig

# 497
  • София
аз чакам МБ в петък, дано има резултат  Praynig

Харем стил
, стискам палци скоро и дискомфорта да изчезне  Peace

# 498
аз чакам МБ в петък, дано има резултат  Praynig

Харем стил
, стискам палци скоро и дискомфорта да изчезне  Peace

missence,дано и твоята МБ е чиста.Дано всички скоро се избавим от гъби и бактерии  Praynig

Успешна седмица,момичета Hug

# 499
Харем стил, защо не опиташ бани със смрадлика/лайка? В чайник слагаш 4 с.л. от избраната билка, ври ~10 минути, оставяш половин-един час да престои, прецеждаш в леген, слагаш 2 ч.л. сода, доловаш с вода така че като седнеш да покрива всичко, което трябва и стоиш в него 12-15 минути. Малко е тегаво, но на мен така лайката ми помогна за дискомфорта. Смрадликата много изсушава и ще ти трябва нещо хидратиращо за след това, а и почернява нещо от содата та не ми допадна. Като ти е чисто МБ-то сода не ти трябва де.

# 500
Директно по мъжки се намесвам.
При нас нещата се оправиха с пробиотик, спрей и едно кремче - Made in Germany. Секса в къщи вече не е мираж.
За повече информация, който желае да пише на лично съобщение.

# 501
Я, още реклами  Rolling Eyes

# 502
  • София
Имах гъбички по ноктите на краката , много упорити и неподатливи на лечение , някакви лющещи се дерматити,които никой не установи със сигурност как да лекувам.И заради антибиотично лечение паралелно пих и 1 хапченце микомакс.Поизчетох листовката и си назначих след цикъл по 1.И резултата дойде флора и фауна на влагалището по учебник,нокти здрави,кожа също.

# 503
  • София
Цитат
Поизчетох листовката и си назначих след цикъл по 1

и колко време така?

# 504
  • София
Цитат

и колко време така?
Всеки месец последния ден от цикъла .Потърси ги в интернет , има пълно описание ,продават се без рецепта.

# 505
  • София
Цитат

и колко време така?
Всеки месец последния ден от цикъла .Потърси ги в интернет , има пълно описание ,продават се без рецепта.

знам ги, но колко време ги слагаш след цикъл, не в кой ден след цикъла, а до кога ще ги слагаш?

# 506
  • София
Цитат

и колко време така?

знам ги, но колко време ги слагаш след цикъл, не в кой ден след цикъла, а до кога ще ги слагаш?

пия това http://apteka.framar.bg/19000298/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC% … 50-%D0%BC%D0%B3-1  купувам си опаковка с 3 капсули и пия,глобулите не харесвам ,заради разтичането

# 507
  • София
ясно, но колко време ги пиеш вече 2-4-5-6 месеца т.е. до кога ще ги пиеш?

# 508
  • София
нямам схема,ако имам под ръка ги пия всеки месец,понякога пропускам докато не изчезнаха гъбите по ноктите ги пиех по 1 седмично , сега ако кървенето ми продължи повече от 5 дни пия задължително иначе ако и когато се сетя

# 509
  • София
нямам схема,ако имам под ръка ги пия всеки месец,понякога пропускам докато не изчезнаха гъбите по ноктите ги пиех по 1 седмично , сега ако кървенето ми продължи повече от 5 дни пия задължително иначе ако и когато се сетя

Peace

Общи условия

Активация на акаунт