Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 127
  • 745
  •   2
Отговори
# 510
И аз вече втори месец след цикъл си пия по една капсула микомакс  Peace

# 511
Днес съм при гинеколожката,обадих и се още миналата седмица и тя без да ме пита ми каза идвай на 20-ти в 15.30  Grinning ..проблема е ,че съм в последен ден от цикъла,в смисъл почти нищо няма,но все пак...ще има ли проблем с това или трябва да си запиша друга дата,доста късно се сетих за това,но главата ми беше някъде другаде и чак днес се сетих  ooooh!..ако може някакъв бърз отговор ще съм много благодарна!!!!   bouquet

# 512
  • София
И аз вече втори месец след цикъл си пия по една капсула микомакс  Peace

значи и аз ще ги започна от този месец  Peace Peace

sugar_cube, аз лично ходя поне 4-5 дена след като ми свърши (ако не и 10), за да се изчистиш хубаво иначе може да даде подвеждащ резултат на МБ  Rolling Eyes

# 513
По време на цикъл се появяват специфични бактерии, така че микробиологията може да ти даде растеж, който да не е съвсем верен. Не трябва да има кръв в пробата. По-добре си запиши друг час, посне седмица след като ти свърши цикъла.

# 514
Записах си час на 29-ти  Simple Smile

# 515
Има ли някой който може да ми каже къде в Бургас мога да си направя качествено изследване за хламидий и какъв да бъде теста-кръв или урина или секрет от цервикалния канал.преди месец ми откриха гъбички в хранопровода със ендоскопия в София и доктора ми каза да се изследвам за хламидии,но като чета колко се разминават резултатите направо незнам.Помагайте ако имате опит,моля ви!

# 516
Аз не знам къде в Бургас можеш да си направиш тестове, но сто процента мога да ти кажа, че единствените достоверни резултати са от ДНК тест от цервикален секрет. Онзи ден ходих при лекарката ми, за контролни изследвания след антибиотик за хламидия и я попитах за кръвните тестове. Тя каза, че се практикували само в БГ, Румъния и още една страна. Сто процента й вярвам, тъй като е дерматовенеролог, преподава, има научна степен и постоянно ходи в чужбина на разни форуми. Тоест е запозната с добрата медицинска практика в цивилизованите страни. Явно тук лабораториите гледат да печелят, а лекарите са крайно некомпетентни и разчитат на знанията си от времето, когато са били студенти... #Cussing out Лошото е, че всичко е на наш гръб. Защото поради некадърност или незнание са склонни да лекуват отминала вече инфекция с антибиотици до припадък. В една от темите за хламидията момичетата споделят, че заради високи нива на имуноглобулини и отрицателен ДНК тест, лекарите продължават да ги лекуват. Но всеки си има глава да мисли и да взема решения.
На мен ми е много любопитно, ако някой си е правил тест за хламидия извън БГ да каже с кръвен тест ли му го правят или не... Confused

# 517
  • София
 ХРИСТОС  ВОСКРЕСЕ !  БЪДЕТЕ  ЖИВИ  ,ЗДРАВИ  И   ЩАСТЛИВИ !

https://www.youtube.com/watch?v=Zm3BENszeDA&feature=player_embedded#t=114s

# 518
ХРИСТОС  ВОСКРЕСЕ !  БЪДЕТЕ  ЖИВИ  ,ЗДРАВИ  И   ЩАСТЛИВИ !

https://www.youtube.com/watch?v=Zm3BENszeDA&feature=player_embedded#t=114s

Воистина въскресе!Здраве,щастие,мир и любов!

# 519
Момичета, аз искам да се похваля, въпреки че ме е страх още да се зарадвам....Сутринта си взех резултатите от микробиологията и от ДНК теста за хламидия - всики са отрицателни - за бактерии, гъбички и хламидия  newsm44   ura
Дано всичко е приключило наистина, че вече ми писна... Cry Пожелавам на всички добри резултати и то завинаги   bouquet

# 520
Момичета, аз искам да се похваля, въпреки че ме е страх още да се зарадвам....Сутринта си взех резултатите от микробиологията и от ДНК теста за хламидия - всики са отрицателни - за бактерии, гъбички и хламидия  newsm44   ura
Дано всичко е приключило наистина, че вече ми писна... Cry Пожелавам на всички добри резултати и то завинаги   bouquet
Честити изследвания!Пожелавам ти резултатите ти да бъдат такива и за напред!Успех!

# 521
  • София
поздравления и повече никога да не се сблъскваш с тези гадини  Hug

# 522
  • София
red_devil ,   Честито  и  от  мен  !   bouquet Hug

# 523
Браво!Само такива резултати от тук нататък Simple Smile

# 524
Благодаря ви момичета  bouquet Пожелавам на всички да се справите с тея гадини и то завинаги!
Аз обаче нали съм си наплашена и искам да попитам тези, които живеят извън БГ за теста за хламидия. Моята лекарка казва, че кръвни тестове се прилагали само в БГ и в Румъния. И че това е отдавна остарял метод. Тя все пак и преподава и посещава разни международни лекарски събития...за това й вярвам. Но така ме е страх, въпреки че ДНК теста ми е отрицателен....Пусти съмнения  Confused Някой, който се е тествал в цивилизована държава, може ли да сподели, ползват ли се там изобщо кръвни тестове или само ДНК.

Общи условия

Активация на акаунт