Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 133
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Ами то принципно си има гъбички долу, просто не правят проблеми при повечето жени и не са в толкова голямо количество  Peace При мъжете обикновено няма симптоми, така знам.

# 151
Записвам се да следя темата.И аз съм с хронична гъбична инфекция вече трети месец и нищо не помага.От днес съм с ново "мазило",забъркано от мен по препоръка на личната ми лекарка (а не на гинеколога).Ако имам ефект ще ви го кажа да пробвате и вие.Ако няма полза няма и вреда да има.
Утре съм на изследване за гликиран хемоглобин,понеже кръвната ми захар на гладно е 6 ,та се съмнявам да не съм с диабет и оттам да не се поддават гъбите на лечение и да не ми зарастват цепнатинките отдолу.Някой знае ли за колко време излизат резултатите от това изследване,че ще се побъркам вече?
Едно от момичетата по-горе спомена секса,ами секс не съм виждала от 2 месеца вече  ooooh!,то болки,парене,щипене,цепнатинки около влагалището и ануса (които не зарастват),зачервяване по целите генитали,включително и около ануса се разпростира-чак нагоре към края на цепката(дупето),страшна работа ви казвам CryДори и лубрикант не мога да ползвам,защото щипе.А от Гинопаверила пресъхвам от всякъде,та затуй споменах лубриканта  Embarassed
Сега се връщам да изчета всички теми до тук и после ще разкажа моята история,която почти наполовина вече знаете  Simple Smile
Това с Гинопаверила и пресъхването наистина е гадно и по този повод се замислих дали след толкова лекарства после ще страдаме от сухота и после пак секса няма да е хубав ,заради това пък ,защото овлажняването си е важно. Споделете  опит от кои лекарства  чувствате сухота  и  от кои не , защото според мен и затова трябва да се внимава ,за да ни е приятно после   luvbed

# 152
Ами то принципно си има гъбички долу, просто не правят проблеми при повечето жени и не са в толкова голямо количество  Peace При мъжете обикновено няма симптоми, така знам.

Правилно! Мъжете почти не развъждат гъбички и не ни заразяват. Ако жената се зарази външно с гъбички по време на секс, от басейн и др., то тя веднага ще усети заразяването и непоносимите сърбежи (от които място не можете да си намерите). Ако за 3-4 дни не се оправите с глобули значи проблема е съвсем друг и трябва да се лекува основният проблем, а не гъбичките. Като се излекуват другите гинекологични проблеми, гъбичките изчезват сами без глобули, а само с пиене на пробиотици. Аз предполагам съм имала години наред и раничката и възпалени яйчници, които вероятно са били причина за развъждането на гъбичките. Изобщо не е трябвало да си слагам глобули, защото те са химия от която става още по-зле. В желанието да си помогнем ние започваме сами да си вредим... Не знам защо гинеколозите първо се втурват да лекуват гъбичките, а не търсят причината за тях? Майка ми също е имала раничка, а с нея и гъбички (след второто или след трето раждане), два пъти  и е горена раничката с ток и нещо е пиела за гъбичките за кратко време. Оправила се е и е забравила за това. Вече 15 години не е ходила на гинеколог, прави си секс с баща ми и си е добре, на 59 години е, не пие никакви лекарства, нито добавки. Чудя се дали е възможно майката да зарази децата си с папилома вирус по време на раждането или по друг начин?

# 153
Хммм... Задължително ща накарам гинеколожката ми да погледне за раничка, но нямаше ли да си види примерно с това нещо, с което ме гледа, за да види как стоят нещата? Наистина мисля, че има по-голям проблем, който причинява гъбичките, но лекарите са малко на принципа "някои жени гъбясват лесно" и толкова. Диабет е другото ми предположение, но пък за него би трябвало да имам и дрги симптоми, нали? Ще говоря с личната си какви други варианти има да се изследвам. То не си е работа 3 седмици след поредните идеални изследвания пак тия ужасни сърбежи, пареници и гадости! Banghead

# 154
Току-що звънях на Аг-то.Микробиологията чиста,а мен продължава да си ме сърби (но само около ануса  Embarassed ,даже съм зачервена) Banghead

# 155
Сърбежа около ануса се дължи на бактерии и микроорганизми, най-често Е.коли, а гъбички точно там не виреят. Знам едно кремче за мазане, което го изписват за този проблем. Но то ще помогне само външно. Пиене на пробиотици, диета или лечебен глад може би ще изчистят организма отвътре...В темите за лечебен глад няколко мами се похвалиха, че така са оправили гинекологичните си проблеми.

# 156
Сърбежа около ануса се дължи на бактерии и микроорганизми, най-често Е.коли, а гъбички точно там не виреят. Знам едно кремче за мазане, което го изписват за този проблем. Но то ще помогне само външно. Пиене на пробиотици, диета или лечебен глад може би ще изчистят организма отвътре...В темите за лечебен глад няколко мами се похвалиха, че така са оправили гинекологичните си проблеми.

Може ли името на кремчето и препоръка за добър пробиотик.Тези на Аквасорс добри ли са(иска ми се да са по-ефтини,ама ако нямат ефект ефтините  newsm78)

# 157
Ами незнам ,за всеки е различно лечебното гладуване,аз преди близо 10 години правих и ми изчезна цикъла за 2 месеца.

# 158
Ами незнам ,за всеки е различно лечебното гладуване,аз преди близо 10 години правих и ми изчезна цикъла за 2 месеца.

Няма да успея да се справя с лечебното гладуване,така,че търся други алтернативи  Mr. Green

# 159
Кремчето е  Фусидин (прочети първо листовката и преценявай сама). За пробиотиците много сме писали назад в темата, а има и две отделни теми за пробиотици.
Пухи-пухи да не би да си била много слаба и затова да ти е изчезвал цикъла?
Аз се надявам добавките да ми помогнат, може би не съм уцелила подходящата за мен добавка, знам ли вече...

# 160
Лечебното гладуване според мен не е за такъв тип проблеми  Peace Дори подозирам, че аз с нещо подобно си докарах този ад на главата  Confused След раждане, кърмене, реших да отслабвам на своя глава и за месец и половина смъкнах 10 кг  ooooh! С лунуване, плодуване и сяк'ви простостотии подобни..Не си е работа! Балансирано хранене, избягване на трудно смилаеми храни, без месо/лично мнение/ много плодове и зеленчуци / не на гладно/ и много течности!!! И никакви отрови от рода на цигари, прекаляване с алкохол...и така.....

# 161
Кремчето е  Фусидин (прочети първо листовката и преценявай сама). За пробиотиците много сме писали назад в темата, а има и две отделни теми за пробиотици.
Пухи-пухи да не би да си била много слаба и затова да ти е изчезвал цикъла?
Аз се надявам добавките да ми помогнат, може би не съм уцелила подходящата за мен добавка, знам ли вече...

Да,от 50 станах 43 кг

# 162
Лелеее...за пълните хора ще е добре да погладуват, ще олекнат поне, обаче за слабите...

# 163
За себе си мога да кажа, че при непълноценно или недостатъчно хранене само ми спада имунитета - грипове, соматити, температури и т.н. Съгласна съм, че едно прочистване на организма може да повлияе добре, но само под лекарски надзор, по лекарско предписание и по време на отпуската. За момента се опитвам поне в някаква степен да се храня редовно и здравословно.

# 164
  • София
  Здравейте  момичета!  Hug

Това  намерих  в  един  друг  здравен  форум :

Цитат

Re: зачервено и болезнено влагалище

Ново мнениеот rione » Нед Мар 13, 2011 11:06 am

Акушерка съм и съм жена, която знае за какво става въпрос.Много е неприятно,когато имаш такъв проблем.Решението е- най -напред секрет за да стане ясно коя е причината и да се подходи към съответното лечение.При ликвидиране на бактериалната и гъбична инфекция не означава че сме постигнали трайно излекуване,защото предстои възтановяване на нормалната вагинална флора,нарушена от въспалителния процес и от терапията която сме провели.Обикновено с унищожаването на патологичните бактерии се убиват и полезните-ЛАКТОБАЦИЛИТЕ на Дьодерлайн.Те трябва да присъстват във влагалищната флора и колкото повече,толкова по-добре,защото не позволяват да се развиват гъбички и други патогени.За да ги въстановите трябва да вземете качествени лекарства,които бързо да нормализират нормалната флора.Предлагам ви едно сравнително ново швейцарско лекарство,което лично съм изпробвала.След като съм използвала и др.с подобно действия категорично се спирам на него като най -добро.Казва се Гинофит и се продава в индивидуално опаковани апликатори ,което е мн важно от производителя до потребителя да дойде чисто и не замърсено както някои се предлагат насипно и си представете колко хора се ги пипали,за да ги ползвате вие след това.Лактацидният гел на Гинофит е за въстановяване на нормалната флора и е гел ,който покрива като филм лигавицата,не изтича и почти моментално облекчава и успокоява въспалената лигавица,като дава възможност да се въстановят бързо лактобацилите,защото съдържа гликоген с който те се хранят ,млечна киселина в който се развиват и PH 3,8 -4 за да се размножават и не допускат развитието на други.С много меко действие ,не дразни и създава чувство за комфорт за разлика от други подобни.В опаковката са 6 апликатора ,поне 4 апликции са достатъчни ,за да се получи максималния ефект,а останалите 2 се ползват по 1 в седмицата са увеличаване на локалния имунитет на влагалището.Всичко това го описвам защото в много случаи се неглижира и когато в секрета липсват гъбички или друга патогенна флора се смятя че няма нужда от допълнително лечение, за да не се товарят жените финансово,но когато липсват или са намалени лактобацилите жените имат дискомфорт и не се чувстват добре,не е комфортно и по време на полов контакт, да не говорим ,че отново рецидивират старите инфекции и си мислят ,че няма излекуване.Използвайте и интимния гел на Гинофит защото той е единственият антибактериален интимен гел на пазара.садържа Хлорхексидин ,който има противо вирусно,антибактериално и противогъбично действие.много подходящ при кондиломи /ликвидира ги/и при херпис,а като профилактика е незаменим,безвреден,без алергични реакции.Може да се ползва и от момичета ,а също и от мъжете с профилактична цел.Съдържа прецизно дозирана млечна киселина и необходимото PH за кожа и лигавица,не съдържа сапун.Смятам че за момента е най -добрия продукт и трябва да го знаят жените и да са информирани.

rione

Потребителката ,която  го е  написала  казва  ,че е  акушерка и  е  напълно наясно с нашите  мъки .  Ето  това е  продукта .

http://apteka.framar.bg/30017377/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -5-%D0%BC%D0%BB-6

Общи условия

Активация на акаунт