Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 058
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами  ,ако  е  истина  ,че   пак съм си  с бактерии -  какво  са помогнали  пробиотиците ?  newsm78
 Болки  в кръста  и  гърба  имам  от  дискова  херния  -  обаче това какво  общо  има  с пробиотиците  ?  За  корема  (стомаха )  -  аз  от години съм  с хроничен  гастродуоденит , така  че съм  си периодично с  болки .

# 301
  • София
На някоя от вас изписван ли е пробиотик от гинеколог или вие сами сте си решили да го пиете?
На мен никога не ми е изписван пробиотик от лекар, а когато децата ми са пили АБ също не е изписван пробиотик.

на мен с АБ винаги ми изписват пробиотик и на сина ми също  newsm78

# 302
никога не са ми предписвали пробиотици

# 303
Професор гинеколог е, занимава се САМО с подобни състояния, което е доста обещаващо..
Това е добре, защото на мен тук един от най-добрите онколози, при който цените на прегледите са като в Лондон ми предписа такова неадекватно лечение за хламидия, че се наложи да пия антибиотик още две седмици след това  #2gunfire Повечето гинеколози бактериите и гъбичките ги нямат за сериозно нещо и за това се стига до хронични състояния и лекуване с години. Без изследвания, без антибиограми...Аз за това не ходя при гинеколог за тези неща. Само на дерматовенеролог се доверявам, ама и те са едни....
Пожелавам ти най-после да се намери причината и да се отървеш веднъж завинаги. Тъкмо ще кажеш как лекуват в цивилизованите държави   bouquet

# 304
Професор гинеколог е, занимава се САМО с подобни състояния, което е доста обещаващо..

Пожелавам ти най-после да се намери причината и да се отървеш веднъж завинаги. Тъкмо ще кажеш как лекуват в цивилизованите държави   bouquet

Слънце, това ми е най-голямото желание, да се отърва от мъките и да помогна на вас  Hug Толкова преди мен сте започнали борба, никой не заслужава подобно страдание  Praynig

# 305
Аз също вчера бях за МБ. Лекарят ми каза, че този път му приличат на гъбички, но да видим резултатите и тогава ще ми предпише лечение. Питах го за Пробиотици - каза да не започвам нищо - не мога да разчитам на тях да ми помогнат. Каза да не се притеснявам - и бактерии и гъби са адски упорити, но ще ги преборим (ама аз нали 8 месеца вече ги боря  newsm78).
Иначе преди това 2 лекари ми заявяваха, че има 3 лице, което ни заразява - те били сигурни че са ме изчистили - направо могат да развалят семейство, но нали аз знам, че дори секс не сме правили и аз пак съм със сърбежи и течение  #2gunfire. Толкова ли не са имали като нашите случаи.

# 306
  • София
  Ами  не са  имали  -аз   първите  две  години  ,когато  бях  нон стоп със  парене  ,щипане ,  бодежи,  сърбежи  и  ужасен  дискомфорт  повече  от   6 м.  не  бях  имала  никакъв сексуален  контакт, а  да не  говорим  ,че  всичко  това  ми  започна  месец  и  нещо след  секциото  (през  бременността  имах  други  проблеми  с  плацентата  ,така ,че  пак  не съм  имала  сексуални  контакти  ).  В  никакъв  случай  не  може да се  твърди ,че  някой  те  заразява  по  този начин  ,след  като ти самата  си  знаеш  ,че  не е така  . Просто  е въпрос на  отслабен  имунитет  и организъм  .  А  тези  приказки  и  то  от  лекари  са  меко  казано  -  неуместни  ! Naughty

# 307
  • На небето
Четох скоро една статия. Съжалявам, че не се сетих да я кача да я видите. Но там казваха, че всички имат тези бактерии, но при повечето те са в границите на нормата. И в зависимост от вагиналната среда или провокирани от друго, се получава свръхпроизводството на тези бактерии. И имунната система, не ги разпознава, като чужди тела и не се бори с тях. Но според статистиката в тази статия поне 70% от жените са имали поне веднъж проблеми с гъбичките. А, при около 40% от жените са хронични.

kresmi и мен много лекари ме убеждаваха, че щели да излекуват хроничните гъбички. Ако спазвам точно лечението. Което траеше 6м. И след 2 дни след последната таблетка, се появиха отново.  Sad

# 308
  • Fort Worth, TX
Вие ме отчаяхте. SadАз си мисля, че вървя към подобрение, то кво излиза, че едва ли не ще си съжителстваме , докато съм жива.

# 309
Е, хубава работа сега, да си мислиш, че при теб ще е като при всички останали!Няма такова нещо. При всеки човек е индивидуално. Това, че на повечето тук нещо си ни е станало хронично или не сме успели да се излекуваме дълго време, изобщо не значи, че с всички жени е така.  Peace

# 310
Е, хубава работа сега, да си мислиш, че при теб ще е като при всички останали!Няма такова нещо. При всеки човек е индивидуално. Това, че на повечето тук нещо си ни е станало хронично или не сме успели да се излекуваме дълго време, изобщо не значи, че с всички жени е така.  Peace

Или пък,че няма да се излекуваме някой ден... Peace

# 311
  • Fort Worth, TX
Дано всички се излекуваме.ЛЛ ме предупреди, че лечението е дълго и продължително.Аз за това съм се настроила, ама нямах на идея , че се получават такива рецидиви постоянно.Аз наистина се чувствам много добре след приема на пробиотиците и противогъбичното лекарство.От къде се появи тая чудесия и аз на идея си нямам.

# 312
K.А.А., понякога се случва организма да отслабне от въздействието на външни фактори, като няколко прекарани настинки или грип през зимата. И в по-голямата част от тези случаи се излекуват гъбичките напълно и само с еднократно лечение. Изобщо не се настройвай,че като се е случило ще стане хронично и ще се повтори пак. Това е само в областта на теорията на вероятностите и твоя личен лекар няма как да го предвиди.

# 313
  • Stuck in a moment
Хмм,незнам,ама аз ще продължавам  да си ги пия    Crossing Arms
Днес ми е 4 ден АБ,засега проблеми долу нямам,само дето ми дойде и не мога да поставям Гинофлор-а,но се моля този път да ме подминат,ако не пак ще си правя промивки с цитросепт(само той ми помогна преди 2 месеца)

Харем, моля те, кажи за цитросепт повече.
И ако искаш на лични да ми пишеш от къде си го поръчала и каква "разфасовка", че не знам тук да не излезне реклама.

# 314
  • Сфия
Момичета, ужас са тези гъби! И при мен имам чувството, че са хронични. Последният път се лекувах преди месец. Тогава освен кандидата ми откриха и бета-хемолитичен стрептокок. За него слагах свещички и пих антибиотици. Лекарката ми каза, че това не е типична за влагалището бактерия, по-скоро за дих. пътища, но не съм първия случай, чв който тя се появява там. Интересното е, че нямам цистит например. Та уж се излекувах. Действах за бебе, но сега ще задържа един месец, че се появиха други проблеми-със щитовидната. Но от няколко дни-пак сърбежи. Миналата седмица бях малко болна, не знам дали има връзка... Вече ми псисна от кремчета, свещички, хапченца. Замислила съм да си направя компреси със смрадлика. Мислите ли, че гъбите могат да бъдат проблем при забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт