Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 853
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Илитка, страхотна тема!  smile3501
Нека момичетата тук имат късмета на вече успелите!   bouquet

# 16
Здравейте и от мен в новата темичка Simple Smile И аз да мина под пращеца, койта раздавате Laughing

Илитка страхотна тема Hug

Вчера в клиниката беше невероятна лудница. Резултата от кръвния от 8 часа го разбрах в 13,30часа, след 15 телефонни разговора  Crazy, а с доки успях да се свържа едва към 16. Но изкуството иска жертви  Laughing. Явно вчера всички сме били там Grinning

# 17
  • София
Дано да имаш повод да почерпиш Joy EFP preggo

# 18
  • София
  tiptoe Ето ме и мен  Grinning
Еееее  Laughing Илитка супер  fingerscrossed дано си останат шарени гащурите!!!
Надявам се темата да донесе много късмет на всички  Praynig Praynig Praynig

# 19
# 20
Позачудих с в коя тема да пиша и защото не съм много по тая част, реших да е тук. Може би си спомняте вълненията ми около докторите в Щерев и процедурите и т.н. и какво трябва да се предприеме...Та лапароскопията ми вече е факт и съм много доволна, че настоявах за нея. И така....сега на 07.03 съм на преглед в Щерев, при нов доктор и ще видим от тук нататък как ще се развиват нещата...стискайте палци

# 21
  • София
Иеее,Илитка,супер сте оформили темичката  Hug
Дано повечко такива лентички се мъдрят под всеки пост тук и стискам палци гащите да си останат шаренки до край  за теб Heart Eyes
Ама то,вече,май няма "нелудница" в клиниката. Поне,докато лежах 5 дни-от сутрин,до вечер, в чакалнята беше страшно  Shocked....като се раздвижиха и нещата с Фонда...

# 22
Честита Баба Марта и от мен! Simple Smile

# 23
Охо, чак сега ви прочетох, че нещо нета ми се гевезеше от сутринта  Crossing Arms
Първо, честита Баба Марта на всички!!!   bouquet Дано клиниката да бъде нападната от щъркели тази пролет stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
Вивка, на човека май почва да му харесва летенето, въобще не се е оплакал  Mr. Green Иначе и аз съм от безсрамниците дето свалят гащи пред стажанти, че и една сестра имаше в кабинета  Embarassed Резил направо, добре че чак вечерта прочетох дискусията  #Crazy

# 24
  • вече Пловдив
Честита Баба Марта на всички! Освен пролет и на всяка да донесе по 1, 2 или 3 бебета (според заявката  Wink) Много здраве и успех на всички!
Илита, благодаря за темата!   bouquet И аз ти пожелавам да си останат шарени гащите ви  Mr. Green

# 25
Честита Баба Марта,момичета!Нека освен мартенички ни донесе само добри новини и много усмивки за всички момичета от тази прекрасна тема!
Момичета някоя от вас била ли е на терапия с Естрофем?Днес Тимева ми го предписа заедно с Дуфастон.Тя ми обясни,че е за лигавицата,но като прочетох листовката малко се стреснах,а и ми е предписано 3х1 за 10дни.А самата опаковка е разграфена по дни и то само по 1табл.на ден newsm78.Пише,че това е Естрадиол,а моя при хормоналните изследвания си е съвсем в норма.

# 26
 smile3521 богат опит имам с естрофема... така си оплесках схемата, че се прочух  Mr. Green

Изписват го, не се притеснявай! Целта е точно лигавицата, може би ти е била по-тъничка.  Peace

# 27
  • София
На повечето лекарства, дето ги пием,ако им прочетеш подробно листовката и ще се  Shocked
Предишният път бях с по-тънка лигавица и също съм го пила.

# 28
  • София
desi_aia , и аз имах естрофем при опита на ЕЦ,защото лигавицата ми беше необичайно тънка за мен...не съм се чувствала по-различно,от опитите без него  Peace

# 29
Ilita,Chares,hristina21,много ви благодаря за бързите отговори  bouquet! Hug
Да наистина лигавицата днес ми беше доста тънка.Аз се притесних най-вече ,че ми е предписана 3х1 за 10дни,а кутийката разграфена за по едно.

Общи условия

Активация на акаунт