Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 846
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Така е - малко по-висока доза. Не се притеснявай, нищо няма да ти стане  Crazy Щом аз изпих 9 таблетки за един ден, преди това 3х2=6 за три дни и преди това още не знам колко, и още съм жива  Mr. Green  няма страшно  Peace 
- 3х1 за 10-тина дни е нормално  Hug

П.П. Но аз си бях объркала схемата де... куха лейка...

# 31
  • USA
Хайде и аз да се запиша в темата Честита Баба Марта на всички и дано щъркела ни зарадва всички този месец!Аз си идвам в БГ след седмица и още на другия ден 9.03 съм при д-р. Андреева .Много съм развълнувана Simple Smile

# 32
  • София
...Да се цопна и аз тук   bouquet...

Ами, хайде на всички
тест с две чертички!

Kalalily , добре дошла - с теб сме при една лекарка. Е, аз съм с "дълъг стаж" при нея, ама то е защото явно съм тежък случай  Mr. Green

desi_aia, и аз съм пила естрофем - и при трите опита ми го изписваха, също по 6 на ден, както при другите момичета...

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 18:24 от burty

# 33
Илиткууууу,мноооо яка премяна си си турнала бе Peace.
Жаел,радвам сее,че малкото човече е послушно.То знай от сега,че при бабка и дедко е добре Hug.И вие сте дръпнали напред още едно квадратче Peace.

# 34
  • София
Здравейте момичета  Party
Честита Баба Марта и от мене  Party Дано щъркелите тази година да долетят и при нас  Praynig

# 35
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Момичета, имам нужда от съвет. От няколко месеца съм пациент на д-р Андреева и много я харесвам. Тъй като нямам овулация (заради СПКЯ) ми изписа Клостил и аз й напомних, че нямам изследване за проходимост на тръбите. Тя ми каза все пак да го пия и да видим дали ще повлия на яйчниците. Имах овулация, но бременност на настъпи. Вчера отидох пак на преглед и отново ми изписа Клостил. Попитах я за проходимостта, а тя каза, че имало време и след като го изпия и този месец сме щели да говорим за хидортубация. Та въпросът ми е дали да я послушам или да отида и да й кажа, че се притеснявам да пия Клостил и да настоявам да излседваме тръбите първо и после стимулация.
Малко дълго стана, дано не ви досадих  Embarassed и ви благодаря предварително  Hug

# 36
  • София
Кажи й , че се притесняваш да пиеш Клостил и искаш проходимост, даже ако може 10-11 ден направо иди в клиниката и искай да ти направят. 10 минути е процедурата и се прави в кабинета, не е  в манипулациона или нещо такова. Докторката е много разбрана, аз съм й един от най-палавите пациенти и щом не ме е набила още значи никой не може да я ядоса.
От друга страна може да си изпиеш Клостила този месец, защото ако нямаш някакви много подозрителни показатели за запушени тръби, може да стане работата. С един месец по-малко или повече на клостил е все тая (е сега ще ме набият).

# 37
Шмати, благодаря ти Simple Smile
И аз мисля, че е по-добре да отида и да я помоля първо за хидротубация. А преди това трябва ли да се правят някакви излседвания (микробиология например)?

# 38
  • София
Не е задължително, ако не усещаш някакво подозрително течение или някаква промяна. Преди това хубаво чистят влагалището. Имам две хидротубации, и двете без микробиология. Но задължително се пуска ПКК и СУЕ. С такова изледване трябва да идеш,ако искаш да ти правят хидротубация. Може личната да ти го пусне или в някоя лаборатория сама.

# 39
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,  и от мен малко със закъснение,много румени и засмени и с по бебче наградени!!!!Нека сме живи и здрави и силни!!!!Как сте момичета,много весела темичка си имаме,много и се радвам,аз с нетърпение чакам моето икси да стартита,сега съм на марвелон за 21 ден и след това живот и здраве стартираме ИКСИ,някой пил ли марвелон за пръв път ще го пия има ли странични ефекти,много хапове ми се събраха тези месеци но ще пя няма как.И съм пила естрофем за лигавицата при инсеминацията,2х1,не се притеснявай пий си го няма проблем,на мен ми помогна и лигавицата ми се удебели много бързо.УСПЕХ ФЕИЧКИ!!!

# 40
  • София
Лулу стана ми интересно за тези антиспермални антитела, би ли обяснила повече  Embarassed

# 41
Разбира се мила,много мъки с тях направо ужас ,много са трудно лечими,това е автоимунно заболяване което се преодолява само с ИКСИ,понякога се контролира с хапове,аз пих дехидрокортизон,но не ми повлия изобщо,а е доста вреден и с много странични действия.Антиспермалните тела -не позволяват на сперматозоида да се движи,слепват го,и не му позволяват да се движи нормално,т.е не позволява преминаването на спермите до където трябва,със инсеминация не се преодолява проблема.Препоръчват ИКСИ процедурата.Много се лутах докато открием проблема защото никой досега не ми е назначавал този тест МАР тест се води ,за съвместимост,струва 90 лв,взимат от жената кръв,и от мъжа сперма,имунологичен е теста.Но всички изследвания са ми наред ,имам две инсета и неставаше,лапароскопия,цветна снимка,генетични,имунологични всичко в норма, и като дойдох тук в ЩЕРЕВ д-р ТИМЕВА ми го назанчи,и според нея това е проблема при нас.

# 42
Запис успех на всички нас момичета

# 43
цоп ...
Успех момичета!

# 44
Здравейте, момичета
Бързам и аз да се включа в новата темичка  bouquet
Смятам да си запиша следващ час в клиниката към края на март, за да уговорим с моята лекарка започването на процедура през април, но малко се притесних като прочетох каква лудница е настанала пак в клиниката и се зачудих дали не е късно тогава newsm78
Моля ви, ако някой има информация да сподели - има ли забавяне със записването за започване на инвитро опит? Отлагат ли опити с месеци? Аз съм пациентка на доктор Ганева - ако има нейни пациентки с информация.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт