Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 848
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
здравейте на всички! съвсем нова съм във форума, но не толкова нова в бебеправенето. Правих инсеминация на 20.02.2011 в клиника "Щерев" на естествен цикъл. Казаха - материал перфектен, на спукан фоликул. На 1.03 правих кръвен тест. ЧХГ 7.58. Уринни тестове обаче - отрицателни. По принцип (не) чакам цикъл на 7-8.03. Преди малко правих тест Престо. Появи се контролна черта и.... вертикална наситена.....какво да ви кажа, не като нормалните успоредни, а перпендикулярна. Ясно, че пак съм попаднала на фалшив тест. Имам изписан утрогестан 2х2 и дуфастон 2х 1 за 14 дни, които изтичат утре. Направо не знам какво да правя. С тези отрицателни тестове, да спирам ли лекарствата. Ще се радвам, ако някой има мнение и съжалявам за дългия пост

# 46
  • Малта
koala1303, каква е тази ИНСЕМИНАЦИЯ на ЕЦ, че то имали СТИМУЛИРАНО ИНСЕ  newsm78 newsm78 newsm78

Иначе като сметнах днес ти е 14-ти ден, раничко е било на 1-ви, направи пак кръвен (Цибалаб Работят и в неделя мисля до 14 ч.)

А за лекарствата не ги спирай на своя глава, обадисе в клиниката, да кажеш как стоят нещата ..

ЖЕЛАЯ ти УСПЕХ   bouquet

# 47
medimed, има и на естествен цикъл, има и със стимулация. Шанса със стимулация  е доста по голям /поне 2 пъти/ .

Коала, според мен си бременна .Мисля че стойност над 5 показва бременост. А дано.

# 48
  • София
koala1303, съгласна съм и аз с medimed - не бързай да спираш лекарствата!

melinam, на мен в "Щерев" никога не са ми "отлагали" опит, каквато и лудница да е била в клиниката. /Да уточня само, че не съм по Фонда/.  Така че, не се притеснявай. Сас записването на час за първи преглед също не е много сложно, но аз съм при друга лекарка... Сега, "отлагане" може да има, ако лекарката ти реши, че има някакъв пролем или трябва някаква терапия /аз съм се отложила за май, че сега ще правя физиотерапия/. Иначе работата си върви там, въпреки навалицата  /аз правих ИКСИ в края на януари - нямаше никакви проблеми или бавене/. Желая ти успех!!!  

# 49
благодаря ти много за вниманието и бързия отговор!
На естествен цикъл, защото не пих клостил или други стимуланти. Мисля, че така се водеше инсеминацията, съжалявам, ако греша.
Ще се обадя в понеделник на д-р Андреева. При нея съм. А иначе - не съм от София и тук май нито една лаборатория не работи в събота и неделя. Ще чакам понеделник и ще пускам пак кръвен тест, ако няма цикъл. Ей тук стоя и се надявам и затова тормозя хората по форумите  Simple Smile Пък хем се надявам, хем се разочаровам от тези отрицателни тестове. И гърдите ми бяха леко напрегнати, а вече не са. Знам ли и аз.... първа инсеминация ми е и нещо се престаравам в наблюденията. А съм почти на 36 и...

# 50
Спокойно, не грешиш .Така се нарича инсеминацията . М/у другото има такива тестове дето показват не две успоредни черти, а излизат на плюс .Ти що не си разгледаш кутийката newsm78

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 12:02 от sigma

# 51
 Simple Smile най-обикновен престо тест. Трябва да са успоредни, ама нещо не са  Grinning То даже и не е плюс, ами от контролната до края, по средата на прозорчето, вертикална черта. Ама поне си е толкова розова. Имам и един нов шуър чек, ама май стига за днес Simple Smile Утре пак ще пробвам, та да видим. Ще ви кажа какво става като разбера Simple Smile Чудех се дали да ви занимавам, но май се чувствам доста по-добре като си казах

# 52
 koala1303 ,успокой се мила,и аз мисля че е станало стискам ти палци,изчакай и направи още един кръвен,но от тази стойност която си публикула според мен си бременна,а що се отнася до хаповете не ги спирай!!!Инсеминаций има и на естествен цикъл,има ли със стимулацийй,аз съм правила инсе със стимулация,има по голям шанс,защото образуваш повече доминантни фуликули.,но божа работа...)))УСПЕХ!!!!

# 53
Llullu, благодаря за думичките Simple Smile Уж съм спокойна, уж си казвам, че като не е станало сега, ще пробваме пак, а май..... не е точно така. Външно не ми личи, че се шашкам, ама май много ми се иска да е станало. Ако не е, март ще пропусна, че ще трябва да ходя в командировка в чужбина точно по ову, но април.... на линия отново. Чудя се само, при положение, че излиза, че нямаме проблеми, освен възрастта, колко инсеминации си струва да пробвам. И има ли смисъл да си мисля за инвитро? newsm78

# 54
Чакай бе, жена къде се хвърли на инвитро ?
Това с проблемите................... хм, то май най-големият проблем ни е в главата .Ние с мъжа ми също нямаме кой знае какви отлонения от нормата, а вече втора година не става бебето.

# 55
Бе знам ли и аз  Simple Smile Планирам ей тук Simple Smile Че и при нас е вече 2 години. Всъщност миналата година почти цялата ходих всеки месец на фоликулометрия тук в СтЗ и все - всичко ти е ОК, имаш си ову, няма проблем. Да де, ама не. И от декември в клиника Щерев. Януари - хидротубация - ОК и сега февруари инсе. Та сега се чудя какво предстои. Ама права си де, поне да изчакам понеделник да видя дали пък случайно не е станало. Една плановичка съм и аз Simple Smile Тук имаше двама лекари, които само като им кажех, че съм на 35 и никога не съм забременявала и ми казваха да пия клостил и след 2 месеца, просто ми казват, че не съм за тях. Ама няма снимки на тръби, нищо. Директно клостил. И се чудя защо, при положение, че тук и инсеминации не правят. Ей така, да видим какво ще стане. Та от тях комплекс за възрастта си получих и затова съм се разбързала

# 56
Споко де , то  тука никой от нас не е първа младост.Аз съм на 33 години и още не съм бременна .

# 57
  • София
Коала, и аз съм имала такива тестове на Престо и на Шуърчек така ми е излизало, аз лично не съм била бременна като ми е излизал така. Само да те питам нещо имала ли си прегнил преди инсето и колко единици е бил? И другия въпрос док ли те посъветва толкова рано да пуснеш тест  Rolling Eyes

# 58
слагах преданол - немската версия на прегнил. 10 000 единици. Пише на листовката, че на 7-ия ден от поставянето изцяло се изчиства от организма. А теста правих реално на 12-ти ден след него и на 10-ти от инсето. За теста, реших сама, просто ей така да видя. Защото, тук се обадих в 3-те лаборатории, които правят Бета ЧХГ и естествено никой не работи до понеделник. А нещо нямах търпение да разбера какво става. Доки каза на 14-ти ден тест. Не съм коментирала кръвен или уринен. Но тъй като уринните са ми отрицателни, ще се пробвам с кръвен. Иначе, шашкам се, защото обикновено около седмица след ову ме болят леко гърдите и преди цикъл, 2-3 дни спират. И сега пак така. Но, каквото такова.

# 59
  • София
koala, обикновено след инсе на 14-ти ден се прави уринарен - поне така е при д-р Андреева, /аз съм нейна пациентка/, така че явно е имала предвид уринарен.  Ти май си поизбързала... но коя ли пък от нас не го е правила... Wink

Общи условия

Активация на акаунт