Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • гр. София
Ако някой се интересува, д-р Ганева ще е в отпуск от 27-ми август, но не ми каза колко време няма да я има (пък ме досрамя да я питам  Blush).

# 736
  • София
Да потвърда и аз в Иван Рилски са малко по-ефтини имунологичните, преди от Щерев ги пращаха там така че ....
Undisclosed Desires успя ли да си вземеш резултатите от биопсията  Embarassed

# 737
Момичета, благодаря за отговорите!!! Искам да се ориентирам приблизително колко струват тези изследвания в клиниката. Уф, и на мен ми се иска да имам късмета да не ми се налага да правя изследвания изобщо, но трябва да се намери причината за неуспехите. Смятам тези дни да се обадя, за да си запиша час при д-р Андреева, та във връзка с това- знаете ли случайно от кой септември ще е на работа? Чета все хубави отзиви за нея и много ми се иска да се надявам, че тя ще ми помогне.
Пожелавам на всички възможно най-бързо преместване в друга, далеч по-приятна тема!

# 738
Благодаря ти за инфото Зимна роза ,колебаех се този месец или другия да започнем пак старта,ама пък докога ли ще е  newsm78 да не би да се разминем с идването на "лелката " Twisted Evil

# 739
  • София
Смятам тези дни да се обадя, за да си запиша час при д-р Андреева, та във връзка с това- знаете ли случайно от кой септември ще е на работа? Чета все хубави отзиви за нея и много ми се иска да се надявам, че тя ще ми помогне.
Д-р Андреева е супер професионалист и прекраасен човек. Въпреки многото ми неуспехи аз не се отказах, вярвам, че ще помогне и на теб. Връща се на работа на 08.08 само след няколко дни, после в края на месеца ще почива още няколко дни. Успех  Peace

# 740
Ако някой се интересува, д-р Ганева ще е в отпуск от 27-ми август, но не ми каза колко време няма да я има (пък ме досрамя да я питам  Blush).

До 2 септември.  Flutter

# 741
  • София
Валина, аз също съм при д-р Андреева. Страхотна е - мисли за пациентите си дори когато е в отпуск, което е изключително мило!!! Миналата седмица, когато късно по обяд отидох за кръвен тест след последния ми опит, лаборантката ме посрещна с думите: "Д-р Андреева вече се обади да пита пуснала ли си ЧХГ и какъв е резултатът..."  Впечатляващо, нали... Да не говорим, че след пункцията три пъти идва да ме види, макар че далеч не ми беше за пръв път и се чувствах напълно добре...

# 742
Благодаря за информацията, момичета! Вдъхвате ми кураж да продължа напред! На преглед при д-р Андреева съм била само веднъж, така че нямам впечатления. burty, и аз смятам, че е важно лекаря да проявява съпричастност към проблема на пациента. Септември отново ще ходим, за да правим изследванията, за които писах по-горе. При мен е малко сложно положението и затова се насочих към тази лекарка (споделяте, че не се отказва лесно). А и нали знаете-надеждата умира последна! Хубав ден пожелавам на всички!!! Grinning

# 743
  • гр. София

До 2 септември.  Flutter

bouquet

# 744
Знаете ли дали поставянето на глобули Флажин, е пречка при стимулацията?
Също така, аз трябва да съм на преглед в клиниката на 8-9 ден, които при мен май ще се паднат събота и неделя. Тогава как се процедира?

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 15:29 от May be

# 745
May be, чуй се с твоя доктор и се разбери за прегледа. понякога събота са там, а даже и в неделя, като има процедури. ако го няма ще те насочи към колега.
За Флажина не знам - питай док.

# 746
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
May be, чуй се с твоя доктор и се разбери за прегледа. понякога събота са там, а даже и в неделя, като има процедури. ако го няма ще те насочи към колега.
За Флажина не знам - питай док.
Да, наистина има лекари и през почивните дни. Моята инсеминация,която не се състоя беше планирана за събота.
 Lailah, пропуснах да поискам копие от биопсията. Много се бяхме притеснили от поредната лоша спермограма и започването на стимулацията при другарчето ми. Пък и от клиниката отивах за нощна смяна, та просто ми изхвръкна някъде мисълта, че не съм взела копие.

# 747
А дали няма да ме погледне докторът, който е дежурен? Всъщност какво да очаквам като отида на 9 ден, преглед колко фукита имам и после... следващите дни до пункцията, какво?  Simple Smile

# 748
  • София, Бургас
А дали няма да ме погледне докторът, който е дежурен? Всъщност какво да очаквам като отида на 9 ден, преглед колко фукита имам и после... следващите дни до пункцията, какво?  Simple Smile

След това най-вероятно ще се наблюдавате всеки ден до прегнила, за да не пропуснете момента и след него изчакваш два дни до пункцията..после изчакваш още 3-5 дни за трансфера и вече си бременна    Grinning

# 749
Мен както ме викат на 9 ден, да не почнем с прегнила .  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт