КОЗУНАЦИ - 1 тема

• 90 260
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Балчик
Не знам какво ви притеснява, че е тънка формичката? В съседната тема "Великденска трапеза" показах снимка на готовото агънце. Никакъв проблем няма, нито залепва, нито остава сурово вътре, нито пък нещо и стана на формичката. Всичко си е ок. Peace

# 467
Мен специално не ме притеснява че е тънка формичката а че тези щипки сякаш не захващат достатъчно здраво  двете половини , и все пак казвам че това е от пръв поглед , аз едва тази сутрин я получих , ще видим като я изпробвам.

# 468
# 469
и аз вчера сутринта разгледах формите ама не ми допаднаха едни тънки и много малки,не си заслужаваше иначе бях с нагласата да си купя

# 470
  • Балчик
Не знам какво очаквате от тия форми? Да са тежки, чугунени ли, какви?  И какво значи малки и не си заслужават? Та те са без пари направо. Rolling Eyes
Не знам, всеки сам си решава. Laughing

# 471
Не знам какво очаквате от тия форми? Да са тежки, чугунени ли, какви?  И какво значи малки и не си заслужават? Та те са без пари направо. Rolling Eyes
Не знам, всеки сам си решава. Laughing
не знам ама за мен не са без пари,но всеки си знае

# 472
ето и моите козуначета
http://www.facebook.com/album.php?id=1376024245&aid=2080249# … 24245&theater

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 21:38 от mama 123

# 473
  • София
Формите в TCM са на друг принцип, напълват се и се пекат с краката нагоре, без да се захлупва с нещо. Не знам дали ме разбрахте.  newsm78 Аз се чудя, кои са по-удачни, за да си ги купя.

# 474
  Здравейте , за съжаление в Бургас няма вече формички  Cry , ако някоя любезна дама може да ми купи от другаде и да ги прати ще съм много , много благодарна  Hug

# 475
Аз съм на мнение,че все едно Възкресение Христово ще изкарат тези формички......Жалко,че тук нямаме Лидл за да си ги купя........

Да ви почерпя с днешния козунак, т.е. те са 2 големи - пробвах плетка с 5 фитила - взе,че се получи, но сега ако трябва да повторя май няма да успея! Съжалявам,че е от тавата още, но е горещ и не смея да го пипам........

# 476
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цо, аз пък смея да го захапя  Mr. Green

# 477
Цо, аз пък смея да го захапя  Mr. Green
Аууу,и аз бих си чупнала парченце,чудни са! Peace

# 478
  • ГОре на черешата...
Ауууу, че сте бързи, за мен оставихте ли Crossing Arms?
Маме, майсторка си Peace!

# 479
  Здравейте , за съжаление в Бургас няма вече формички  Cry , ако някоя любезна дама може да ми купи от другаде и да ги прати ще съм много , много благодарна  Hug
и трите магазина ли провери?

Общи условия

Активация на акаунт