КОЗУНАЦИ - 1 тема

• 90 328
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Мина,благодаря ти за похвалите за рулата,много ми е драго да прочета отново! Hug
Касиер,да дам идея на майсторката на еталона ми за тутманик е повече от комплимент!Козунакът ти е станал великолепен! Crazy  bouquet
Вени,мила,бързо оздравяване ти пожелавам от сърце!Липсваш ми в темите!  bouquet

# 556
Здравейте и от мен!
Пускам кифличките и курабийките от миналата година и първят опит за тази година на козунак.

# 557
Галина 74, козунака ти изглежда ПЕРФЕКТЕН...по коя рецепта си го правила. Месенето на ръка или в машина?

# 558
  • Варна
Здравейте. За първа година се опитвам да направя хубав козунак и си търся подходящата рецепта . Снощи правих по рецептата на Венета и не се получи добре, стана като кифла.
За сега от рецептите, които съм изпробвала най-ми хареса на Елексир-козунака за машина, стана на конци, самия вкус е точно като на козунак и съм много доволна.
До великден смятам да изпробвам още няколко рецепти.
Само имам въпрос. След като сплета козунака и го сложа да се пече, на финала не си личи много че е бил сплитан. Как да го направя така, че да му личи плетката? Много стегнато ли го плета или много хлабаво?

# 559
Галина 74 , невероятен козунак си направила!!!!!!!!!!!!!!!!! Кажи по коя рецептичка е и каква е тайната да стане това вълшебство?! Помогни на несправящите се като мен   Cry

# 560
Галина 74, козунака ти изглежда ПЕРФЕКТЕН...по коя рецепта си го правила. Месенето на ръка или в машина?

И аз се присъединявам към въпроса, ако си на машината сподели подробности - колко време или на каква програма. Просто е чудесен!

# 561
Днешната порция козунаци.....

# 562
Маме, страхотни козунаци!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=571948.new#new
заповядайте моята рецепта, ако има още въпроси ще отговоря.

# 563
 Мамо Цоци, както винаги прекрасни козунаци  Hug

Embarassed Embarassed Embarassed току що изядох единия козунак(на Венета), но отново имам забележки към самата мен предния път жълтъка си остана в чашката,днес нещо много ми се препече отдолу,явно температурата пак не беше точна с тази моя архивна печка няма да се разберем,надявам се другата събота да не се само критикувам ами и снимка да мога да покажа.

# 564
  • Австрия
Маме, Галина 74,

невероятни козунаци  Hug
Започнах да преглъщам. Май скоро пак ще правя козунак.

# 565
Прекрасни козунаци!
Запис и от мен.  bouquet

# 566
Момичета, някой от вас пекъл ли е козунаци в силиконова форма?

# 567
  • София
Момичета, някой от вас пекъл ли е козунаци в силиконова форма?
да

Послушах половинката и не сложих борд от картон /щял да се запали - глупости/ и се разля.

# 568
  • Mediterraneo
Умишлено не прочетох цялата тема, нямам сили да понеса всичко. Стрелям директно с един въпрос, на който се надявам да му е мястото точно тук.

Замесих в хлебопекарната един козунак, но съм напълно сигурна, че няма да се опече, ще дойде голям и ще прелее. Още е на първото втасване, а вече солидно се дуе. Какво да предприема? Ако извадя половината, сега нямам възможност да го пека във фурната. Ако го прибера в хладилник, фризер  newsm78 Изобщо- кажете ми какво да направя, моля  Praynig

# 569
verabel, по коя рецепта са ти козунаците? Днес ще ми е 3-ти опит и се надявам този път за успея вече!!!

Общи условия

Активация на акаунт