С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 599
  • 681
  •   1
Отговори
# 375
ЗДравейте и от мен момичета Simple Smile Аз днеска спах до късно и откакто си налях кафе сутринта се опитвам да се включа в темата, ама все излиза нещо за вършене. ММ от сутринта сглобява кошарата и псува тъпите производители  Joy Joy Joy а аз само се подсмихвам от страни.Тъкмо се наканих да пиша и ни дойдоха гости Simple Smile Слагах масата за обед , мих чинии , намесих се във слагането на люлеещия се механизъм на кошарата . изпратих г остите и седнах пред компа прочетох какво сте писали и изядох 2 вафли  Simple Smile
Честита дъщеричка на мама Екатерина   bouquet Да е жива и здрава и много много да радва всички  Hug
Видях че пишете за киселините - при мен са адски просто , особенно вечер когато си легна.Майка ми ми каза да гълтам по едно зърно бял боб.Чесно казано ме успокоява, ама на последък имам друг проблем - събуждам се вечер и всичко ми се качило в гърлото.В смисъл както съм легнала и съм започнала да повръщам в съня си, но започвам да кашлям и се будя.Вече няколко пъти ми се случва. Предполагам че е от бебка , кокято се качва нагоре и ми натиска стомаха . Гледам изобщо да не лягам на гръб или ако легна да съм се обърнала леко на една страна.
По въпроса с килограмите и алдкишите ММ вчера ми каза да си ям сладкиша и да си трая , щото не съм качила и грам, ами съм свалила 3 кила  Embarassed
И аз съм от мамите които ходя до тоалетната пре 30 минути.Освен това корема ми постоянно е твърд и моята дунда не е спряла да се върти и да заема необичайни пози.Почти през цялото време корема ми е триъгълен или с някаква друга причудлива форма.на последък забелязвам че и моите крака са се подули малко , но не е страшшно, защото няма видима разлика, а и аз не нося чорапи в нас и го отдавам и на това.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момичета да ви се похваля Simple Smile Нашата кошара е вече готова Simple Smile Току що ММ каза че привършил.
А за сладкиша на биг мамма определено ще го пробвам, само да купя и аз локум Simple Smile Хайде за сега ви оставям , да отида да видя кошарата.

# 376
Поне до края на 37г.с. си го взимай!
Мерси, Петя  Hug

# 377

sunshine_j щом е само единия глезен не е страшно.Явно бебчето е с главичка(или таз) точно от същата страна и притиска лимфните пътища и не може да се получи добър дренаж!този крак го вдигай на високо.А като родиш ще се оправиш напълно!
[/quote]

Петя, благодаря ти за отговора, поуспокоих се. Наистина като хълца бебчо и главичката му се пада точно от тази страна, така че нищо чудно на това да се дължи.
Ще правя тези дни и аз сладкиша на bigmama, само за хапване мисля.

# 378
Да се похваля - нито една покупка не сме направили за беба. Не съм сортирала дрешки от бате, не сме изпрали кошарата, не сме преподредили или боядисали нищо, име за беба - нямаме.
Споко,и ние сме така.
Само името сме измислили!
  Hug
Както се казваше  в един виц: "В наше село почти аналогичен случай".
Прегледах дрешките от бъдещия батко, но не съм прала. Минах по магазините, но не съм купувала, а пък и някои неща не намерих. newsm78 Но повечето неща имаме, макар да са раздадени насам-натам... Rolling Eyes
Майка е много суеверна и не дава да се купува, ама после търчи по магазините. hahaha

# 379
Да се похваля-изпразнихме спалнята, с изключение на леглото. Купихме и комплекта за изписване, няколко бодита и гащиризончета.Сега само мама трябва да даде парите за тях,защото са част от нейния подарък Simple Smile
Момичета, убивате ме с тези сладки неща, макар че постовете със сладкиши директно ги прескачам Simple Smile! Вече 3 дни не съм яла сладко Sad,тази вечер може и да си позволя нещичко.
Иначе бебка ми разтяга корема като ластик, но на мен ми е приятно и дори когато е много активна си оголвам тумбака и си я гледам как се движи.

# 380
Нищо не ми влиза в кратунката.. Само се размотавам, вместо да чета. Всъщност чета, ама тук форума, една книжка, мятам по едно око на телевизора.. Дори на няколко пъти заспивах, егати шматката съм. Отпуснала съм се като мекотело. Като няма никой около мен ми е много пусто и мързеливо, никаква концентрация. И така се очаква да е до неделя, но пък ще се намързелувам. Целувки тумбички Heart Eyes

# 381
  • Plovdiv - Thessaloniki
Иначе бебка ми разтяга корема като ластик, но на мен ми е приятно и дори когато е много активна си оголвам тумбака и си я гледам как се движи.
Simple Smile  Simple Smile И аз така правя!  Wink
И понеже днес активността при писането е по-ниска, ето да запълня с нещо интересно:
 В един родилен дом се ражда момченце. Вместо да изплаче за първи път, то отваря уста и казва:
- Искате ли да ви кажа цялата таблица на Менделеев и съставът на химичните съединения?
Докторите решили, че това не е нормално и му направили операция, при която отстранили 1/3 от мозъка на детето.
След излизане от упойката, то казало:
- Бързо, дайте ми един бял лист, защото в главата ми има едно прекрасно стихотворение, което искам да запиша.
Докторите отново го оперирали и отстранили още 1/3 от мозъка му.
След излизане от упойка, детето се изпъчило и казало:
- Кви сте вие, бе? Я документите за проверка!!
hahaha hahaha Сега да не вземе да се обиди някоя съпруга на полицай Simple Smile

# 382
набързо да се разпиша.днес дойде у дома да се запознаем,жената която ще идва да ми помага след раждането(крамзорха) и ми остави един безкраен списък с необходимите неща за бебо и за  мен. #Crazyама по важното е че успхме да се разберем newsm78,че холандския ми е почти нулев,а и нейния и моя англииски не са на ниво  Joyмомичета не се шашкайте,че тук и там ви боли,или че ви се подуват караката,всичко ще ви се оправи скоро.както казват моите акушерки,като им се оплача за нещо this is normal  Joyа вчера ходихме с мъжо да гледаме едно по голямо жилище,но не ни хареса.тук всичко е с малки и тесни стълбища,а това беше на 3 етажа #Crazyотказахме се ,как ще го влача това бебе нагоре надолу по тия сокаци,аз едвам сама се качих,камоли с човече на ръце,ами като проходи как ще го опазвам newsm78.КУПА много ти благодаря за отговора в др темаза майчинството в Бг.   bouquet

# 383
все забравям totoven,знаех,че ако има разлика 8-10 год се водиме първескини,но не и 6. newsm78 newsm78това ми се вижда вече прекалено кратък срок Rolling Eyes

# 384
Вица е свежарски, мда Laughing

# 385
Здравейте мамчета!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА КАТИ, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ПЪРГАВА И ДА ПЪЛНИ КЪЩАТА С ГЛЪЧ!
Да ви се похваля ние вече сме почти готови с покупките за бебо. Купихме си това креватче http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7724&cat=105, ето тази количка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6497&cat=66, столче за кола и много дрешки. Скоро ще ги снимам и ще ги кача в албума, а като стана въпрос за албума да помоля за парола, ако може де. В понеделник съм консултация и тогава ще дам отчет, иначе на 28 бях при доки, гледаха ни на видеозон и казаха, че си отговаряме на седмиците, че сме главично с гръбче от дясно. Ами това е за сега от мен, пожелавам ви спокойна и приятна вечер.

# 386
Привет ... аз с въпрос ... какъв комплект за изписване ще подготвите - летен или по-плътен (вата)? Гледам че изрично се упоменава, когато е летен... ама април не е лято ... и все пак ... оф не знам до снощи мислех да си го събера комплекта .. сега гледам готови... но само 1 ми харесва ... Sad

# 387
И аз се чудех за комплекта за изписване .ДО днес  Laughing
Спряхсе на средно дебело (за април мисля че ще е добре) порт-бебе ,което става и на одеалце, то беше в комплект с каскетче и буйки в цвят екрю, много ми хареса цвета един такъв приятен.......,че рещих да не е готов комплект ,а аз да си го направя Simple Smile и сега ще си търся комплект или гащеризонче ,но средно дебели. Колкото и да е хладно за април не мисля ,че зимните са мн подходящи а пък и невярвам много да ги разкарваме на вън още първия ден Laughing

# 388
Здравейте момичета......Нашият комплект за изписване не е дебел,но не е и тънък,по плътен плат е,а пелената  вътре е  със вата.Абе с една дума струва ми се напълно нормално за април.....Оф с тия вафли и локуми направо ме разбихте,не ми стига че цял ден се тъпча ами и утре трябва сладкиш да правя и вафли да си купувам.... Wink Wink WinkЛека вечер на всички....................

# 389
за комплекта за изписване мислех това с блузката за отдолу + едни чорапки.  newsm78

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 13:17 от Лeни

Общи условия

Активация на акаунт