С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 585
  • 681
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
milotolu6ka Много ми харесаха и леглото и количката,чудесен избор.
За комплекта за изписване и аз днес мислих какъв да е. Дали да е готов или аз да си го направя.
Но ще се обиколят магазините и ще реша,има време.
Аз съм си наляла едно червено винце с мезенца и ми много добре.  Embarassed

# 391
добър вечер днес бях на лекар и ми казаха че имам почти сантиметар разкритие и се шашнах и забравих да попитам колко сантиметра трябва да станат за да почнат контракциите???????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 392
добър вечер днес бях на лекар и ми казаха че имам почти сантиметар разкритие и се шашнах и забравих да попитам колко сантиметра трябва да станат за да почнат контракциите???????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Hм, те контракциите могат да почнат и от нулата, а може да имаш контракции като някои от нас (подготвителни) без да има разкритие...не се шашкай, просто имай едно на ум да не се претоварваш и да не вдигаш неща Peace

Момичета, от една седмица все сънувам череши - торта с череши, сладолед с череши, компот и какво ли не...ММ ме зарадва със сладолед и така се натъпках Crazy Сега гледах една реклама и мислч, че довечера е ред на шампоана с череши Joy

# 393
  • Бургас
Аз като отидох в болницата с баткото,  с контракции,май разкритието ми беше към 4-6 см,не помня точно.

# 394
споко  Peace с такова разкритие можеш даже да преносиш  Laughing

# 395
Ти вероятно си имаш контракции, които не усещаш. Но нито те, нито това разкритие означава, че почва раждане.
Слушай, каквото ти е казал доктора и лежане...това е!

# 396
  • Бургас
Лека и спокойна нощ от мен!
Отивам да опъна кокала!

# 397
  • Сопот, Пловдив
За комплекта за изписване - моят е с порт-бебе като плюшена пелена с вата, не тънка, но не и от най-плътните. Комплектчето е долни памучни камизолка, ританки и ръкавички, и жилетка, ританки, терлички и шапка от плюшен плат. За април мисля, че е достатъчно. Ако е пък случайно много по-студено, ще добавя към порт-бебето и някое одеалце, ако пък хванат някакви изключителни жеги, може да не му облеча някое от плюшените неща.

# 398
мамчета с коремчета
гледам че вече сте купили комплектите за изписване , или поне вече доста усилено ги обсъждате
моето момче върви с 20 дни на пред , но доки каза че просто в по едричко , не че ще се роди по-рано

та ... доки ме предупреди че бебчо ще е над 3,800 към датата на секциото , и ми е много чудно кой номер дрешки да му купя ... hahaha  все едно деца нямам , но повярвайте ми , забравила съм

# 399
Най-накрая и ние купихме легло днес. Бяхме тръгнали за спални чувалчета, но нямаше такива, каквито аз си харесах в интернет, а леглото толкова ни хареса, че и веднага го взехме.
Едва половината тема съм изчела  Embarassed
 Комплектче за изписване още не сме купували.Нали бебчето тежи "скромните" 2,800 кг и аз съм в чуденка с размера .
И на мен бебка доста ми опъва корема.Притиска ми черният дроб и на моменти направо ми причернява от болка. Още малко остана

# 400
Аз да се включа за вица на Нелинка и то като съпруга на полицай - хахахах, много е готин, няма място за сърдене, като постоянно се разказват такива - няма лошо - вицът е много весел  hahaha hahaha hahaha И аз много обичам да се бъзикам с ММ, ма и той ми го връща де - ние една велика комбинация - дето Бат Бойко викаше едно време - Ние ги ловим , те ги пускат - та той е полицай, аз съм адвокат и за това се бъзикахме, че на сватбата ни липсваха само престъпниците - половината гости бяха адвокати, другата половина полицаи! - и стана страшен купон де....... Joy Joy Joy
А за комплекта за изписване - и аз мн се чудех дали да си комплектовам нещо или да взема готов, ма накрая ММ си го хареса и си го купи - даже нямах време да реагирам - хахахах - много е бърз!
Ето тук можете да го видите, какта и всички други нови неща на Жоркото, включително комплекта за легълцето, няколкото ни бодита и специалния подарък от баща ми, за който Ви писах, че носи Жоркото - http://aprilki2011.snimka.bg/family/elina.568852.22615001. На мен ми се струва, че това комплектче като дебелина е ок, имаме и няколко одеалца ако се наложи, както и цели 3 космонавта - все ще измислим нещо допълнително ако е някакъв студ.
Ми май е време да Ви пожелая лека и спокойна нощ и по - малко ставания до WC  #Crazy

# 401
Добро утро!

ууу тая нощ ставах само 2 пъти до тоалетна и съм се наспала, разгеле за цяла седмица назад Simple Smile

Хайде на закуска!

# 402
Днес май на всички им се спии...Събота е все пак...

# 403
Вие определено сте най-сладурските бъдещи майки Simple Smile))

Много се радвам на всички добри новини - на Елица, на новата къща в Бургас на Вида, на хубавия български (и плевенески!) на бигмама, на всички Simple Smile))

Аз от всички работи, които трябва да се вземат, имам шише за вода, ританки,боденце и една сладурска дрънкалка. Чакам да изляза в майчинство и тогава систематично ще се заема с всичко.

Вече ми се подуват ръцете, вечер съм като след уличен  бой - нямам кокалчета, но ако не ям много солено през деня, се понася.

Нямам търпение да се стопли времето и да се разхождам, вчера се бях сраснала с дивана.

Бебето е много активно, но засега не ми създава болки някакви.

Хубави почивни дни на всички

# 404
Добро утро и от мен! Въпреки намалената активност през тази поредица от почивни дни ми се наложи да изчета няколко страници само от вчера Simple Smile гледах да не се спирам на снимките със сладкиши, че и без това нещо съм си развалила диетата последните дни  Mr. Green

Вчера бях на среща с акушерката, последната ни среща, и всичко мина ок, както винаги. Аз по принцип нямам оплаквания, но и да имам знам, че отговорът ще е кати при Дели "it's fine and normal". Прмери ми фундуса, разлика 3 см за 2 седмици и вече бебка е над макс размери за тази седмица според графиката в документите ми. Тежи около 2300. Но като знам колко вероятно е да се обърка с половин-един см мисля, че всичко е наред.
После имахме 2 часа разправии за писмото ми за пътуване - първо се оказа, че се плаща £35, само да ми напишат, че съм здрава!, второ - трябвало да пуснем молба за издаване преди 3 седмици! А аз от повече от месец съм казала на акушерката, че ми трябва! Луда работа! Аз разбира се се разтроих и разплаках, ММ се ядоса още повече и въпреки че имаме и други варианти рели да се заяжда с тези от клиниката и си изгубихме 2 часа. Направиха компромис да ми запазят час за понеделник, да ме прегледа GP и да напише документа. Но аз няма да отида  Laughing Ще уредим всичко в болницата и няма да плащаме.
Все пак не си развалихме настроението и направихме един хубав шопинг и се прибрахме с 3 торби с
дрехи  Joy естествено не взехме каквото трябва и днес сме пак по магазините  Laughing

Лек ден от мен! Аз отивам да правя палачинки, така и така съм будна от 5  #Crazy, поне да свърша нещо вкусно Simple Smile   chef

Общи условия

Активация на акаунт