С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 570
  • 681
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета - кокичета  Hug
Мен днес ме е обхванала някаква параноя, заради една лелка дето от 3 месеца ми лази по нервите и всеки път като ме види - а е леля на наши много близки приятели и се виждаме често, ме пита какво ще е бебето и аз като кажа момече, да ме гледа с недоверие и вика  - е, ще видим тая работа  newsm78 и това е защото още началото на декември преди да ходя на 4 Д, където за втори път да ми кажат, че е момченце се избъзикаха с мен с тези бабините истории дето ти поръсват сол и в зависимост за къде се пипнеш се определя пола - та аз се пипнах за устата и според това съм носела момиче! Та сега и нейната снаха е бременна около месец след мен и след първоначално момче, последно на 3 Д са и казали момиче, та сега яд ли я е, не мога да разбера ма само ме тероризира и ме пита всеки път като ме види.
И аз като някоя кифла и се вързах много вчера, че даже сънувах как раждам и ми казват - Честито майче, имаш си момиченце  #Crazy и аз шах с пешката и то не за друго, а защото всичко ни е синьо, ама толкова синьо, че чак не е истина. Направо си викам лелелел ако така се случи наистина какво ще ги правя тези толкова сини неща, включително количка, стол за кола, 1000 дрешки и т.н. newsm78
Знам, че не си струва да се шашкам за това стига бебочко да е добре, ама не ми излиза от главата от сутринта. Като ходя на ЖК на 17.03 пак ще питам доки, ма на него сигурно му е писнало от този ми въпрос и ще ме помисли за някоя луда жена дето само пола я вълнува, а не здравето на бебето, ма с тоя бременен мозък какво да се прави............
Момичета, много Ви благодаря за отговорите на всички въпроси - златни сте  Hug Hug Hug
Аз след малко ще се сдобия с още 3 плика с бебешки неща от наши познати да прегледам какво ни харесва и мога да си взема за нашето мишоче и после ще  Ви се похваля и ще взема да подбера и по - неутрални дрешки, че ако се окаже мома да има поне в какво да я облечем на първо време - хахахах - представяте ли си Жорко да се окаже не точно той #2gunfire

# 466
Елина, какви са тези паранои Simple Smile Вярвай малко повече на лекарите, отколкото на бабини истории. А и на 4Д са те гледали. А ако се роди момиченце, живо и здраво да е, какво като е в синъо, и без това ще ги носи тези дрехи за 2-3 месеца, после ще ги израсте Simple Smile Не се тормози за глупости  Hug

За пръвръзките, аз съм купила такива за след раждане, дебели си. Сигурно такива трябва да са, щом ще изтичат доста неща.
За кошчето/столче за кола, не е ли задължително с бебе? Тук няма да ни пуснат да си ходим ако нямаме такова, идват до колата да проверят даже Simple Smile

Аз днес се събудих с ужасен зъбобол Sad Май вече не трябва да отлагам зъболекаря, не се търпи  Tired

# 467
  • Свиленград
Здравейте и от мен.Искам да попитам Петя,Ленито или който се е сблъсквал с това. Във вагиналния секрет ми откриха Е.coli, това не трябва ли да се лекува? Моят лекар видя, но не предприе нищо. Струва ми се странно.Изчетох доста неща по темата но отговор защо не ги лекуваме не открих.Както и ми е странно това че в аналния секрет нямам нищо.На следващия преглед пак ще повдигна въпроса.
Много се радвам за малката Елица, да е здрава и много да радва своите родители.

# 468
Елина, какви са тези паранои Simple Smile Вярвай малко повече на лекарите, отколкото на бабини истории. А и на 4Д са те гледали. А ако се роди момиченце, живо и здраво да е, какво като е в синъо, и без това ще ги носи тези дрехи за 2-3 месеца, после ще ги израсте Simple Smile Не се тормози за глупости  Hug

За пръвръзките, аз съм купила такива за след раждане, дебели си. Сигурно такива трябва да са, щом ще изтичат доста неща.

Елина, и според мен не се връзвай на тези бабини щуротии.  Hug

За превръзките - първия път си бях купила нощни и ме хвана срам като видях колко тече, а аз с тези "малки" превръзки. Добре, че ММ ми донесе някакви за родилки, които са почти като памперс  Laughing

# 469
Здравейте и от мен,

Честито за малката Елица! 1crib Да е расте драва и щастлива и да носи радост на родителите си!

Здравейте и от мен.Искам да попитам Петя,Ленито или който се е сблъсквал с това. Във вагиналния секрет ми откриха Е.coli, това не трябва ли да се лекува? Моят лекар видя, но не предприе нищо. Струва ми се странно.Изчетох доста неща по темата но отговор защо не ги лекуваме не открих.Както и ми е странно това че в аналния секрет нямам нищо.На следващия преглед пак ще повдигна въпроса.
Много се радвам за малката Елица, да е здрава и много да радва своите родители.

E.coli- и аз ги имах УЖ при първата бременност, тогава пак в тези месеци ми ги откриха и АГ ми изписа някакък крем мисля че беше, купих  си го, но като взех да чета листовката, се поуплаших и го помолих на другия ден да ми вземе още веднъж секрета и да повторя изследването но в друга лаборатория, и така този пък ги нямаше.
 newsm10
Съвета ми е и ти да направиш същото, ако имаш желание, защото знам че не е много добре за бебето, т.к. това са някакъв вид гъбички.

# 470

По повод протекторите за матраци - с ММ гледахме 2 вида. Едните са като подложка само и са по-евтини около 5-10 лв. Видяхме ги в един магазин за детски стоки при вагон-ресторанта на Стамболийски (малко по-нагоре от Штъркел се пада). Другите са като чаршаф с ластик, който обгръщат матрака - във Вис Виталис са по 21 лв.

Аз си купих протектор на бертони с ластици от 4-те края и струва 8.80 лв.

# 471
meleean i Jenny84 , много благодаря за окуражителните думи  - поуспокоих се вече, ма ми е чудно как и защо има такива хора, които да си умират от кеф да ти лазят по нервите и на бременна жена  ooooh!
Както и да е - повече няма да се занимавам с това.  Naughty
А сега да Ви кажа, че дрешките дето сега ми дадоха са просто страхотни  и с тях могат да се отгледат поне още 2 деца, та до сега сортирах каквото ми харесва и после е наред да минат през пералнята и ютията.
А сега Ви оставям, че е време да разчистя скрина и да направя място за бебешките дрехи, че вече се оказаха наистина мнооооого Simple Smile)))

# 472
Е. Дамянова, не си сама - не се притеснявай! Аз от както имам корем, което е от 3-4 месец всички само ми разправят, че бебето е момче. Според двамата ми доктори + 4д-то бебето е момиче. Но въпреки това мен ме вбесява факта, че непрекъснато всички само ми натякват, че е момче. Даже с един клиент на мъжа ми сме се хванали на бас по 50 лв. Онзи ден и на Весито разправях, че ходих на пазара да си купя един кг картофи и там на сергията мъж и жена и като взеха - ааа мъжко ще е...Полудях направо, защото точно предишния ден се бях скарала с на ММ един приятел по този въпрос и викам - МОМИЧЕ ЩЕ Е! И ония от сергията с цялата си наглост ми вика - "не ги слушай лекарите, те не познават". Направо пощурях и през целия път си мислех, че явно аз съм най-простата че ходя да ме гледа доктор и да давам по 50 лв за преглед като явно и на пазара правят консултации, хем си купуваш зарзават, хем ти казват как е бебето - даже не те и събличат...много ме дразнят тия хора...каква им е работата да се месят - лекарите със супер модерна апаратура понякога не могат да видят, а те през дрехите ги познават. Така, че не се притеснявай - ако са ни объркали нещо веднага ти пращам двете чанти с розови дрешки и правим размяната Joy

# 473
  • Сопот, Пловдив
Rois, найлоновата част на еднократния чаршаф се подпъхва под дюшека, за да стои фиксиран към леглото и само ватираната част е под дупето, а краката са ти на нормалния чаршаф. Чаршафите, които съм ползвала не покриваха цялото легло, но аз не съм намерила с по-големи размери (може и да има).

Аз, доколкото виждам по това, което е отбелязано на пакета, 180/80см е най-големия размер, по-големи май няма. Иначе ако така се пъхат, имаче повече логика, ама моя болен мозък предположи нй-абсурдния вариант.  #Crazy Joy

# 474
  • Варна
И мен на 4Д ми казаха Момиче, после Момче, после пак Момиче. Последно говорихме с доки, че дори е виждала оперено пишле и накрая отива девойката и ражда момиче. Дрехите да са ни проблема. Дано се върне модата на розовото при мъжете Mr. Green Ние и рокля си имаме..но сме я архивирали.

# 475
  • Русе
Ооо това наистина е много дрзнещо за пола. Преди няколко седмици еднаа позната от квартала ни среща и вика
-"Какво щеше да е момче ли?" викам и не момиченце ще е, и тя:
- Аааа не вярвам ай на бас, че ще е момче  Shocked Shocked Shocked тя все едно го е сложила с ръка вътре. И ММ и той подпали вика хайде на бас и ще видим..и тя продължава
-"Кой те гледа?"
- аз: "Марков в София, а и моят лекар тук всеки път потвърждава, че е мома"
-"Неможе да бъде"
хайде бе неможело да бъде....
Какви такива хора има, нито им искаш мнението,нито разсъжденията, а те настояват да те убедят в противното?

# 476
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕКАТЕРИНА! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕЛИЦА, ДА РАСТЕ ДОБРИЧКА И УМНА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

За 4-ти път опитвам да пиша, но компа ми е за сериозен ремонт и все не става. Дори не мога да ви чета редовно Sad!
Целувки на всички коремчета  Heart Eyes

# 477
Офффффф и на мен ми изпилиха мозъка с "аааа толкова ниско го носиш не може да е момиче, момче ще е " #Cussing out еии мн са компетентни всички и мн ме дразнят все едно нарочно се заяждат, а не се усещат че могат да притеснят някоя майка заради приготовленията, не че бебчо различава цветовете  Laughing
И дветеми докита казаха 100% момиче, ама аз си имам едно на ум да съм подготвена че историята помни всякакви случай Stuck Out Tongue ,че и по повод на това изказване и аз сънувах че раждам момченце, а на всичкото отгоре беше като 3 месечно 6-7 килограма Mr. Green (аз съм 160,дребосък)
С ММ много се смяхме ама си приготвихме и мъжко име

# 478
Здравейте! Да се похваля- приключихме с ремонта, дори още снощи си спахме в спалнята Simple Smile
Искам да ви попитам- от 2 дни корема много видимо се е смъкнал надолу, някоя от вас да е в същото положение? Надявам се бебка да не бърза!След 10 дни влизам в 9 м.
Относно пола на бебето- и на мен всички ми казват момче-остър корем, лицето ми е непроменено!Видеозона е категоричен- момиче. Във февруарската тема си имат две уж сигурни момиченца, които се родиха момченца. Та както се казва- корема е като вързан чувал! Каквото и да се роди- само да е живо и здраво! Дрехите се израстват бързо!

# 479
Хм, наистина много компетентни са всички. Аз добре че съм малко дръпната и не си общувам много с хората, особено по пазарите.... 3-ма доктори вече ми казват момиче, въпреки, че и моя корем е остър, лицето ми не се е променило и пр бабини признаци за момче.
Днес имам доста контракции, много некомфортно че чувствам. И ужасно ме мързи, дори ударих един следобеден сън...дано не ми се спи през нощта, че много работа имам да върша.

Общи условия

Активация на акаунт