С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 567
  • 681
  •   1
Отговори
# 480
  • Сопот, Пловдив
И мен много ме нервират подобни категорични изказвания, от хора с явно рентгеново зрение  Joy .  Въпреки, че при мен повечето подобни изказвания съвпадат с мнението на ултразвука за момче. Имам обаче една приятелка, която упорито ми обеснява, как го чувствала момиче, а пък тя имала инутиция за тези неща, даже ми подари розови обувчици  #Crazy . Имам пък една друга позната, която ме е виждала преди повече от 6 години за последно, тогава бях стройните за моята височина 60 килограма. След това по едно време дори бях качила до 95кг, без да съм бременна, после пак свалях, но така и не станах отново много слаба. Та тя все ми обеснява - 'Ти с тези 30 килограма, които си качила, момиче е, с тях се качва много, не им вярвай на лекарите." Скъсвах се да й обеснявам, че аз съм от начален старт 83, не 60 кг, както ме помни тя от преди, не, била съм някак си разлята, момиче било.
Каквото ще да е, ама наистина има хора, които трябва да са все на въпреки.  Grinning

# 481
Здравейте, мамчета!
Днес мноооого силен вятър бе! А какво слънце. Исках да се разходим с мъжо, но излезнахме и се отказахме. За сметка на това пък сега шпаклова коридора, който откакто ви писах, че свалих тапетите беше в окаяно състояние  Mr. Green
Аз бях писала за протектор за матрак в Карфур за 6 лв, но това беше по време на 50% намаление. Но и сега се намират на бертони за 8-9лв(60/120).
А това с гадаенето на пола на мен пък ми е много забавно. Аз почти винаги като ме питат какво ще е, питам отсрещния той какво мисли, че ще е. И почти всички ми казват момче. След което идва момента да има кажа експертното мнение - обратно на тяхното  Mr. Green Забавно е! Моите покупки на 80 % са в зелено (просто това ми е любимия цвят), така че съм подготвена за двата вариянта.
По този повод да ви кажа моята свеки как се притеснила... Значи тя плете комплектче за момата и изплела там каквото изплела и отишла при майка си, която и казала, че е оплела нещата за момче (с обратно закопчаване) и тя като се притеснила да не си помисля нещо - взела, че разплела всичко и наново. А аз дори не знаех, че има два вида закопчаване  Laughing Но са много красиви нещицата. За съжаление за още при нея и не мога да ви ги покажа.
Сега отивам да правя локумения сладкиш на биг мама, че вчера си правих кекс, а днес няма и помен от него  Blush
П.С. Само ми вижте надписа на лентичката... Май трябва да нападам мъжо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 482
  • Варна
Ако някой вярва и ще си избира дата за операция..
http://gadania.blogspot.com/search/label/%D0%94%D0%B5%D0%BD%20%D … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 483
здравейте на всички мами като ви чита и много ви се радвам вече всичко сте приготвили.....за жалост ние купихме легълце количка дрешки но още нищо не сме подготвяи понеже ММ все казва има още време предваритлно нищо няма да правим Crazy

затова ви се радвам  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 484
Момичета оправихме спалнята и върнахме мебелите вътре.Днес поръчахме пердетата и купихме нощни лампи.Мнооого съм доволна.А ММ каза специално да го похваля пред вас,че за 2 дни е боядисал две стаи. Mr. GreenНе,че аз се спрях-кляках  и се качвах по стълбата да боядисвам.

Вадада наистина Е.Coli във влагалището е патогенен микроорганизъм и трябва да се лекува!

# 485
Това е много интересно и съвпада и за мен и за ММ и за малката...любопитни данни.Аз също имам нещо за тези,които трябва да избират датата сами
http://horoskop.rozali.com/zagadki/p11684.html

# 486
E.Коли е много опасна по време на бременност и трябва задължително да се лекува веднага!

Аз днес правих сладкиша на Биг Мама Peace ммммм стана бързо,лесно и вкусно newsm53 Ще го правя и друг път със сигурност! Peace
В скоро време се пристрастих към лимоните,постоянно ми се ядат,в 1 чай слагам по половин лимон,после другата половина я нарязвам в чаша с вода и ям и пия!Леле каква е тая работа,незнам! newsm78Има ли други такива пристрастени към нещо като мен?Чудя се дали да не взема да ги спирам,че бебо може да се роди много кисел Joy Joy Joy

# 487
  • Русе
В скоро време се пристрастих към лимоните,постоянно ми се ядат,в 1 чай слагам по половин лимон,после другата половина я нарязвам в чаша с вода и ям и пия!Леле каква е тая работа,незнам! newsm78Има ли други такива пристрастени към нещо като мен?Чудя се дали да не взема да ги спирам,че бебо може да се роди много кисел Joy Joy Joy
Аз днес да се обадя навсякъде  Mr. Green
От около 2 месец полудявам само при мисълта за магданоз. Ям (паса го както казва ММ и детето)  като невидяла, не в готвени неща, а така суров  ooooh!, а до преди това изобщо не го долюбвах. Странна бременна работа  Joy

# 488
  • Варна
И аз да се обадя за магданоза и всичко зелено-никога не съм спряла, буквално е пасане.
Сега се побърках по една египетска салата за потентност-магданоз на ситно-поне 2 връзки и стар лук,нарязан и киснат в малко лимон или оцет-да се махне лютото. Объркваш, зехтин и ....
Скоро ми се дояде и пресен чесън-на зелена салатка с риба тон-едно стръкче-нямаше проблем после. Но е странното, че точно чесън ми се дояде.  Проядох и жълтъка на яйцето.

Erria мерси, харесах и 23 и 26-ти:)

# 489
Това с пола е много дразнещо - и мен като ми е трето и се очаква , че имаме голямо желание да е момче и всеки само пита, този път момче ли е - аз отговарям не пак момиче  Mr. Green . Ама се почва едно успокояване - той корема ми бил като топка - момче щяло да е , сгрешили са ...аз обеснявам , че не ме притеснява пола - живо и здраво да е , даже очакванията ми с всяка бременност са за момиче....

Аз вече на кантара не се качвам - стой неизползваем , а й какво да се стресирам излишно  Whistling то така или иначе наближава края после ще си ги смъквам колкото и да са килцата - какво да се прави като ми се яде постоянно  Crazy  ходя и си хапвам по нещичко без да се усетя чак. И майка ми ми прави само забеляжки - спри да ядеш ...

Тази седмица ми се донесе всичко необходими за бебока - каквото липсваше си го докупихме след двудневна обиколка по магазините - но те бяха малко нещица от сорта за подготовката за раждането / стерилни ръкавици , лигнин, превръзки,спирт, марлички, аспираторче за нос ... оделаце да си има новичко купих - оказа се че имам дрешки за 5 бебета не за едно . Ама когато се гледа без памперси бебе си трябва малко повечко арсенал.

И аз бих препоръчала да се направи ново изследване за Е. Coli - трябва да се лекува , дори и аз която съм много против антибиотиците се примирих с първата си бременност и пих само да е всичко наред ... след приема им обаче се сдобих и с гъбички  Crazy и трябваше да лекувам и тях след колите ...

# 490
Привет момичета,днес цял ден релаксирам,филмчета,разходки и приятни неща.
bvl аз знам че когато корема се смъкне надолу ,раждането наближава!
На мен пък постоянно ми казват че ще имам близнаци,като им казвам че е едничко се учудват,с този голям корем Laughing

# 491
Аз днес правих сладкиша на Биг Мама Peace ммммм стана бързо,лесно и вкусно newsm53 Ще го правя и друг път със сигурност! Peace
Добър вечер!
Аз съм пристрастена към лимони и портокали. Crazy Ти какво бебенце чакаш?Аз все гледам мамчета които чакат момичета да имам същите страсти или други сходни признаци.Гледам че повечето от вас се дразнят когато някой се опитва да ви каже пола,аз пък ако ми каже някой че ще имам момиче,все се надявам да е прав.Знам че няма гаранция,но и лекарите също грешат понякога при наличие на такава техника като 3D и 4D.
Знаех си аз че ще ви хареса моят сладкиш. bowuu
За протекторите,имам още от батко Джо ,те са като мушамички, с размер 150/100,покрити с плат от двете страни,като ги сложа върху матрака не се пързалят,нито шушкат,перат се в пералня и съхнат бързо.Наскоро видях такива във Вис Виталис,даже са шарени отгоре,изглеждат като пелени,и цената им между 5-10 лева,зависи от размера.
За тези,които имате вече деца и ви предстои второ раждане,колко и да са ви малки децата,когато се върнете от родилното ще ви се виждат мноого пораснали.Защото няколко дена прекарани единственно с бебето насаме всичко ще ви се вижда огромно.
А раздялата е трудна,ако не сте се делили до този момент,но и това се преживява.Имала съм няколко такива пъти в живота ,най-свеж спомен ми е за Джо.Беше на 1г.6м. а аз трябваше да го оставя за 6 месеца.Когато пристигнах на местото и се установих,обадих се да ги питам как са?Питах за Джо какво прави?Казаха ,че ходи по стаите и ме търси,е това ми скъса сърцето. newsm45.От момента в който се върнах сме неразделни.Всяка следваща раздяла е по-лесна и когато са по-големи децата и по-самостоятелни също.Но какво да се прави ,това е част от живота.Не забравяйте факта,че един ден нашите птичета ще отлетят от гнездото.Това също не винаги е лесно.Но не можем да имаме децата до нас завинаги.
Това е от мен за днес.Лека вечер маминки!  bouquet
Забравих да кажа за киселините.Предишните три бременности много страдах от това.Сега съм взела мерки като не ям чесън,подправки съм изключила от менюто освен магданоз и копър пресни.Никакво пържено или запръжки,мазно също не.И слагам по-висока възглавница за сън.Не мога да се оплача от киселини този път.Опитайте  Peace

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 18:58 от big mamma

# 492
Биг мама,чакам момче Party Преди лимоните всеки ден ядях портокали,най-голямо удоволствие изпитвам когато ям бялата вътрешна кора на портокала Heart EyesСпрях обаче да ги ям,че се уплаших да не алергизирам още вътреутробно бебето,по същата причина не посягам и към фъстъците,а толкова ги обичам!
Поздравление за хубавата рецепта  bouquet

# 493
  • sofia
bvl, първия път корема ми се смъкна надолу още първия ден на деветия месец и аз като слушах, че това е признак за наближаващо раждане реших, че няма да изкарам до термин. Но не стана така, родих само 4 дни преди термин.
Оня ден ние с ММ също ходихме до Даяна и Ники и купихме дрешки, които мисля, че ще ми стигнат на първо време. И както big mamma каза по-голямото дете направо ми се вижда гигант спрямо дрешките за новородени. Като отидохме в магазина първо отидох в сектора за 8 годишните да купя бельо, пижама и анцунг на баткото. После като отидох в сектора за 3 месечни друхите ми се видяха като за кукли. Crazy

# 494
Биг мама, аз очаквам момиче и също яма основно портокали(така както никога досега) Simple Smile Това не е критерий. Стискам ти палци за девойка. Приятелско семейство с 3 момчета също очакват 4 дете и те се надяват на мома! Желая на всички късмет в желанията.
За смъкването на корема- и се притеснявам и не!И без другото лекарката смята, че ще родя преди 1 април. Все пак ще приключа с подготовката тази седмица живот и здраве. В сряда идва кошчето и седалката за кола.

Общи условия

Активация на акаунт