С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 529
  • 681
  •   1
Отговори
# 585
Ехо мамчета с коремчета здравейте,

Аз като едно щъркелче искам да ви представя най-новото попълнение в нашият отбор с бебешори!
Имаме си още едно бебче Николай днес в 17.25ч на Maminka66.    newsm30
Мъжлето, което се е било нагласило седалищно да излиза на бял свят е със заветните мерки 2450гр и 47см.

И бебо и мама са добре за сега.
Нека бъдат здрави, бързо бебчо да качи малко грамчета и скоро с мама да си ходят в къщи при тати! family

Лелеееее, ето това беше изненада! Честито бебе Николай на мама Maminka66! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 586
Ura! Da e jivo i zdravo! Barzo da naddava! I mama barzo da se vazstanovi!

# 587
  • Plovdiv - Thessaloniki
WOW  Каква неочаквана новина! ЧЕСТИТ СИН НА Maminka66!!! НЕКА ТОВА ХУБАВО ИМЕ МУ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ, И СКОРО ДА СЕ ПРИБИРАТ ЗДРАВИ У ДОМА!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 588
  • Варна
Да е жив и здрав бебе Николай, Честито на семейството и Наздраве на таткото.

# 589
  • София
Ехааа  Simple Smile
Честито бебе Николай на Maminka66! Да е жив и здрави голяяям мъж да порастне!
 newsm67

# 590
  Лелеее, каква новина!
  Да е жив и здрав малкия Николай на Маминка66!  smile3504 Тъкмо се чудех, че се изгуби тези дни...  Grinning

# 591
  • Сопот, Пловдив
Ехееее,
да е жив и здрав Николай и много радост и усмивки да носи!!!

bouquet  smile3525  sling

# 592
Това наистина е изненада, прочетох го 3 пъти докато асимилирам  Grinning

Честит син на Маминка66 и добре дошъл на Николай, да е жив и здрав, да наддава бързо и да си ходи вкъщи! Бързо възстановяване на мама   bouquet

Незнам дали съм само аз, но някак си ми е трудно да си представя как след 2-3 само седмици ще настане бебевалеж и ще си честитим бебчета и грамчета, а кога бяха попови лъжички Simple Smile Мина бързо!

# 593
Урааааа! Да е живо и здраво момченце Николай! Да расте голям и силен мъж и винаги така да иска, да бъде пръв и да не чака Simple Smile))))

# 594
 newsm44 Честито бебче Николай на маминка66! Да е жив и здрав,и да носи много радост и усмивки на мама и тати!!!  smile3525

# 595
Честито и от мен. Много радостна новина. Браво Маминка  Hug Hug Hug

# 596
Сетих се нещо - това е първото ни бебе извън Ловеч  Laughing. Май се почна.

# 597
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm03 newsm44

Честитоооооо ново бебче -страхотна изненада!!!
Да са здрави и бързо възстановяване на мама!!!Бебчо да расте бързо и скоро да прочетем новини от мамата.

Наистина момечита наближава за всички- помислете,че до месец и половина почти всички ще си говорим за памперси, кърмене, грамажи и и всякакви бебешки неща...не ми се вярва колко бързо ми излетя времето..... Laughing

# 598
Честито на маминка66 и неѝното семеѝство.Нека малкия Николаѝ да е жив и здрав и бързо да наддава

# 599
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТО НА МАМИНКА 66, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ НИКОЛАЙ И БЪРЗО ДА ПОРАСТЕ!!!

Леле сега погледнах на първата страничка и видях, че на Маминка термина е бил за 23 април, само 3 дни преди моя  Shocked и направо ме втресе.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт