С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 640
  • 681
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта! Всички да сме много здрави през този месец и към края да започне да ни носи и радост!

# 91
И аз почнах с Арниката от една седмица,9-та потенция,но не съм забелязала положителни промени в състоянието си.Надявам се ,че ще подейства като му дойде времето и ще родя по-лесно Simple Smile.
За раждането,моя син го родих 3100,не ми беше много лесно,но пък стана сравнително бързо.Сега сестричката му се очаква да е по-голяма ,че и аз съм се замислила,как ще излезе.

# 92
  • Варна
Честита Баба Марта!
Да сме живи и здрави, румени, засмени и дано да издържим по-дълго време две в едно!

Поздрави за Диди за прекрасната тема!   bouquet

# 93
  • Червено знаме 11:)
Забравих да поздравя Диди за темичката,пак се е раздала на 100% Hug
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Джулия Аз бях със свекървата.Тя откакто разбра че събитието може да е по-рано и не се отделя от мен.Видях те ти влезна точно след мен при акушерката.Даже мислех да те попитам, но не посмях.А сега се ядосвам на себе си.
Темата отново е прекрасна.Диди благодаря   bouquet
Еееех,защо не ме пита,аз видях че май лекичко ми се усмихна,но изобщо не загрях,помислих че се познаваме отнякъде,а аз не винаги се сещам кой откъде го познавам Laughing Grinning,нищо,другият път вече..

# 94
Досега се мъчих да подслушвам коремчето със слушалките, ама само ритници отразих, а пулс не. Някоя от вас успявала ли е да го чуе?

# 95
  • София
Момичета, Честита Баба Марта! Много здраве и усмивки!!!

# 96
  • Варна
След подстрекаване от страна на момичета във ФБ, да изпъча и аз един мартенски пъп на аватар. Laughing

Mwpo, въпросната бебешка програма на моята пералня се казва Baby cotton и изглежда пере на 95 градуса, 1200 оборота, 4 изплаквания и пуска и предпране...абе сякаш ще пера работните дрехи на автомонтьор... Mr. Green Мисля, че малко се престарават и ще си натъкмя някаква моя програма, която да не пере 2 часа все пак.

Диди, аз ги върнах слушалките на нашите след като до 6-ти месец безуспешно слухтях, реших, че няма да се чуе нищо с тази "подръчна техника", сега малко ме е яд, ама няма да ги искам обратно.

# 97
Честита Баба Марта!!! Пожелавам на всички ни да сме живи и здрави,бели и червени,много късмет и любов.Лека и безпроблемна бременност до края и април да сме като мартеничка с едно сладко румено бебче. Диди нямам думи за това което правиш.Всяка тема е от хубава по-хубава.Благодаря ти,че предаваш и на нас твоя позитивизъм. newsm51

# 98
Дими, много хубаво ти е ококорено пъпчето по случай първия мартенски ден Simple Smile

# 99
Момичета ама много бързо пишете,тези дни нямам много време да влизам и немога да сваря да ви изчета.
Честита Баба Марта
Аз днес влезнах в 8 месец,ох някак ми е по-спокойно вече.
не съм ви чела и се връщам да надзърна каква е темата.
Диди забравих да ти благодаря за темичката- суперска е   bouquet

# 100
Дими само така,много са ви сладки аватарите с Диди newsm51.кефите ме  Hug ама като сте слабички,аз съм миньон и ставам като кюфти.както каза мъжо имал чувството,че ще се катурна напред от тежестта на корема  Joy.утре сме на консултация и ще се отчитам,о и днес ми се обади жената,която ще идва след раждането(крамзорха) да ми помага и ми насрочи среща за петък,та сега съм спокойна,че и тва се уреди  newsm44.хубав ден на всички  Hug

# 101
Дели, ти в къщи ли ще раждаш? Нали при вас май такава е практиката???

# 102
Здравейте мами, тъкмо се връщам от доки, бебо е ок вече е 2990кг., пуснаха ми доплер кръвоснабдяването и то е добре, разкритие няма, общо взето това е.
Мама Иви и нашата годишнина е утре вече 9год. брак имаме с мъжо и той ми е рожденик през март на 29 и бебо се очертава да е март.
Като казах, че се чудя за дата е с оглед на това че някак си не ми се иска да му определям съдбата тежко решение е това, нямам претенции и за зодията само да е живо и здраво даже ми се иска то само да си определи, ама знам че е по - опасно секцио по спешност отколкото плановото, с каката доктора определи датата, може би сега пак така ще постъпя, ще видим има време още.
Това е от мен хубав ден и се пазете   bouquet

# 103
Честита баба Марта, момичета! :]]]

Нещо, което много харесвам, дано и на вас ви хареса. Текста е моноги приятен, както и мелодията - поне за мен.
Първоначално си помислих, че коремчетата не са реални. Много сте сладки.
Честито на новата бакълавърка   bouquet С пожелание да стане и магистър - ако желаеш, разбира се Wink
Диди мерси отново Hug Ако е удобно, искам да се запиша ти да си ми щъркелче, че се очертава около две седмици след мен да си. Поне официално, пък да видим.

# 104
Здравейте и от мен.........Докато не съм забравила.....Диди поздравления за поредната страхотна темичка  newsm10.......И да кажа,че аватарите на двете мартенски коремчета са страхотни.... smile3501 И не на последно място ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА И НЕКА ЩЪРКЕЛА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ НАЙ ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ......

Общи условия

Активация на акаунт