С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 579
  • 681
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,навън е едно прекрасно слънчево време,обаче мен толкова ме мързи..... LaughingОт вчера ме е подхванал някакъв страшен мързел и нищо не ми се пипа.Иначе и аз си имам контракции,но не пия нищо.Иначе за ставането до тоалетна и аз съм като вас ,ставам минимум по 4 пъти и не мога да спя добре.Хубавото е че при нас започва карнавал и цяла седмица е супер готино и интерестно!
big mamma ,големи дечица си си родила,браво!Ти в България ли си раждала?

# 361
Биг мамма благодаря за закуската!Рецептата,която си дала за сладкиша до чашката кафе ли е или трябва да има и друга снимка?Защото онзи ми прилича на парфе.Много хубаво и лесно звучи може да се пробвам да направя само трябва да купя локум. Laughing
 А за граматиката не се притеснявай!Много добре се справяш,собено за чужденец.Спокойно можеш да се похвалиш с това.Ако не е фамилията ти,никога нямаше дори да заподозра,че не си българка!
Кафето и парфето са крадени Mr. Green.А така изглежда моят сладкиш.
по принцип използвам само лесни и економични рецепти,защото дозите при нас са двойни и тройни.Нали сме big family Mr. Green
Благодаря за комплимента,с граматика я карам по интуиция.

От къде знаеш моята фамилия? newsm78
Цитат
big mamma ,големи дечица си си родила,браво!Ти в България ли си раждала?]

В България,в Плевен,моят любим град.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 13:05 от big mamma

# 362
big mamma второ име се вижда от мейла, който си публикувала в профила Simple Smile

Аз откакто не съм на работа, не сте толкова активни Simple Smile а тогава не смогвах да ви изчета Simple Smile

# 363
big mamma второ име се вижда от мейла, който си публикувала в профила Simple Smile

Аз откакто не съм на работа, не сте толкова активни Simple Smile а тогава не смогвах да ви изчета Simple Smile
Това не е фамилия smile3534
И на мен ми прави същото впечатление,днес съм свободна за писане и само надничам в темата,та го обърнах на чат. Mr. GreenА кога съм на работа и като се прибера се хващам за главата,но нали съм Мара Подробната и да не изтърва нещо,гледам да прочета всичко.И ми отнема доста време.

# 364
Здравейте и от мен момичета.
Честита кукличка на Екатерина и семейството й, и по-скоро да се приберат вкъщи.

Аз да се оплача  ooooh! единия ми глезен е леко потдут и се вкарвам във филми. Чудя се дали да ида до Аг-то. Иначе добре се чувствам, незнам дали трябва да се притеснявам. В понеделник съм на пълни изследвания и може да изчакам до тогава. Вие какво бихте ме посъветвали?

# 365
и на мен повечко ми се подуват тези дни Sad ... но ще изчакам до понеделник за да споделя... иначе като цяло се чувства много добре ... затова се опитвам да полежавам повечко или ако съм седнала с вдигнати крака ...  и такам... Simple Smile

# 366
delilah_qk Я да изчакаш, че поне в патологията да се засечем. При теб нещата нали за нормално раждане останаха последно.
И тук да поздравя мама Катя и нейната принцеса Елица. Много бързо да се възстанови и бързо-бързо вкъщи.
Биг мама невероятна история и готин сладкиш.

# 367
Привет и от мен

Честита принцеса на мама Катя! Нека расте здраво и щастливо детенце, за радост на мама и тати, а за мама - бързо възстановяване!

bigmamma, сладкиша изглежда супер! Със сигурност ще се пробва  Grinning

И аз вече си взех 45-дневния болничен заедно с картата, остава само направлението за следващия път. Бебчо е вече около 2300, надявам се да си расте още на топло. Вчера направихме някои покупки за малкия човек - взехме козметика, протектор за матрачето и започнахме да стягаме чантата за болницата. Легълцето ще го поръчаме другата седмица. Това е за сега от мен, лек ден и почивайте повече   bouquet

# 368
къде знаеш моята фамилия? newsm78
Мисля,че беше писала веднъж
за ника си в скайп),но наистина и там спомена Викторовна.А и като пусна клипа за украинската родилка с 10тте деца говореше за държавата къто своя родина.Може и да бъркам,но останах с такова впечатление. Embarassed
А това сладкишче не го бях видяла,но ще го направя.Наистина изглежда доста апетитно!
sunshine_j щом е само единия глезен не е страшно.Явно бебчето е с главичка(или таз) точно от същата страна и притиска лимфните пътища и не може да се получи добър дренаж!този крак го вдигай на високо.А като родиш ще се оправиш напълно!

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:42 от petia47

# 369
Мамчета, само една бърза консултация - свършва ми опаковката на Гинипрала дето доки ми изписа да пия. Въпросът ми е - понеже не ми е казал колко време да го пия, но предполагам, че не е до свършване на опаковката Simple Smile - дали да си взема нова и да продължа приема или да му звъня да питам до кога да го пия? Чак на 17.03 съм на ЖК и до тогава мисля да го вземаме- вие колко време го пиете?

# 370
Поне до края на 37г.с. си го взимай!

# 371
  • Бургас
Ох,момичета днес ми е много мързеливо и сънено.
Нищо не ми се прави.

e.damyanova най-добре питай доки.  Peace

# 372
Честита ни Еличка! Да расте висока и стройна като ела, каквото е и значението на името й. А Катето да се възстановява бързо!
Аз пък се събудих със запушен нос и кихавици. Моите момчета заминаха при дядо и баба. А почти през цялата нощ имах една жестока пронизваща болка долу в ляво. Но като пораздрусках тумбата се понаместиха нещата, та сега всичко е ок. Само дето остава и аз цялата друга седмица да съм на курс, а часовете за болничния 45 дни и срещата с доки в Токуда, естествено са в часовете на курса, ама да ме прощават..
Да се похваля - нито една покупка не сме направили за беба. Не съм сортирала дрешки от бате, не сме изпрали кошарата, не сме преподредили или боядисали нищо, име за беба - нямаме. Май ще се окажем най-неподготвените. Но нека мине и другата седмица след курса, може пък тогава вече да се захванем с подготовката.
Отивам да слушам чичкото с детайлните познания по ITIL процесите, а на вас пожелавам усмивки :]]]]]

# 373
Според мен му звънни да го питаш.

За тази полка под ребрата, аз миналия път отидох с това оплакване и разбира се се оказа, че бебка - както каза доктора ми е сгънала диафрагмата с главата си - ние нали от четвъртия месец сме все седалищно. Като застане така, че много заболи се опитвам да я побутвам и и се моля да се премести - не че ме слуша де hahaha

Биг Мамма, първоначално ме заплени това, колко простичко и лесно изглежда рецептата, но все още имах някакви съмнения дълбоко в себе си за това дали си струва да кача още 1 кг Grinning/пък и да ти призная чесно вчера премлясквах по една рецепта за локумени кифлички, но там присъстваха думи като месене, втасване, премесване и точене, в които не съм светило...та се отказах/..., но с след като качи и снимки просто сломи всичката ми съпротива - ще се прави, няма начин Mr. Green

Някой ако знае това дали може да се ползва и за пералнята http://family-bg.com/prX_4561.htm

# 374
  • Бургас
Да се похваля - нито една покупка не сме направили за беба. Не съм сортирала дрешки от бате, не сме изпрали кошарата, не сме преподредили или боядисали нищо, име за беба - нямаме.
Споко,и ние сме така.
Само името сме измислили!
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт