Отговори
# 120
Фивка, добре дошла у дома!  Hug

# 121
 Фивка Hug,добре дошла у дома и дай Боже съвсем скоро малкия Марти да е при теб в обятията ти!Радвам се,че се чувстваш по-добре,не спирам и аз да се моля за малкия герой! Praynig Praynig Praynig
 Мили момичета,Честит Тодоров Ден на всички малки и големи,имащи повод да празнуват днес и на семействата им!  bouquet

За ангелчетата с това прекрасно име Flowers Rose  Flowers Rose

# 122
Честит Имен Ден на всички празнуващи!   bouquetДа сте живи и здрави и много ,много късмет Hug
Фивче,стискаме палци за  мъничък Марти Hug

# 123
Честита рожбичка фивче! Нека Господ е с малкия Марти и той да порасне здрав и силен! Много сили и търпение на теб и цялото ти семейство - ти направи повече от максимума!

Честит рожден ден Светле! Бъди здрава, все така лъчезарна и мила, много обичана жена и мама  Hug Heart Eyes

Ники, честит да е рожденния ден на порасналата принцеса Бела! Да расте хубава, умна и безгрижна! Весел празник   bouquet Heart Eyes Целувки от нас!

# 124
Леле,каква прекрасна новина съм изпуснала.Фивче,честито.Да ти е жив и здрав малкия Марти,много радост да ви носи. Целувки  Heart Eyes

Честит рожден ден на прекрасната Бела.Нека расте здрава,щастлива и да носи само поводи за гордост на мама и тате.   bouquet

# 125
  • Варна
Фивър, радвам се, че вече си у дома! Скоро и Марти ще те последва и ще се гушкате Praynig. Пиши ни как сте.

Светле
, честит ти рождения ден! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива! Благодаря ти за винаги топлите и мъдри думи!  bouquet

Честит Тодоров ден на всички, които празнуват!

# 126
  • Варна
Фивче, много е хубаво, че си се прибрала, знам че ти е мъчно, задето Марти е там, но всичко ще е наред. Моля се за вас и мисля, че Господ няма да ви изостави   Praynig Ако имаш нужда от нещо - аз съм насреща  Hug
Светле  newsm59, желая ти много здраве и щастие, за теб и цялото ти семейство  Hug
Ники , Честит Рожден Ден на малката ти пораснала Бела, да е здрава и много да ви радва  bdbaloni
Честит Тодоров ден на всички, които празнуват!

# 127
Фивка ,добре че си вкъщи вече ,Марти бързо да наддава грам чета и скоро да си е при мама у дома Praynig Hug
Честит рожден ден на Светли то и Белка корделка  Heart Eyes :Lil:  bouquet,много здраве и щастие ви желая .
Ники   bouquet
Честито и на всички именници ,с здраве да си носите името .  bouquet

# 128
Моля ДругаркЕ Светле, разрешете ми да Ви честитя порастването!   Heart Eyes Grinning
Честит рожден ден и на Бела! Все такава чаровница да бъде напред и да радва много всички!  Heart Eyes
Фивче, добре си си се прибрала у дома. Бързо да минава времето и да дойде този ден, в който да ти кажат да си прибираш ревалко МАрти, за да си ти поплаква (защото момчетата имат голям апетит) на теб, а не на деликатните докторски и акушерски уши.   Hug Praynig

# 129
  • Варна
Честит Тодоров ден на всички! Бъдете здрави, усмихнати като слънцето навън и бързи и красиви като конете!

Специални поздравления за двете дами-рожденички Светлето и Бела! Все така красиви и слънчеви бъдете!

И накрая поздрави и за именния ден на Дарковците  и Дарите - бъдете здрави и много щастливи деца!

# 130
Фивче радвам се че вече си си у дома дано скоро и Марти да е при теб
Светле честит рожден ден желая ти всичко най хубаво   bouquet
Честит рожден ден и на Бела  bouquet
И накрая честит Имен ден на всички който празнуват   bouquet

# 131
Благодаря ви! Heart Eyes
по чашка винце от мен, защото тортата ще е от Ники, тъй като е майсторица!

Честит Рожден Ден, Бела! Да си жива и и здрава и да растеш все така очарователна госпожица за радост на мама и татко! Мнооого щур купон ти пожелавам на днешния ден!

Ники и Ники, честит ви празник!  bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи!  bouquet

# 132
Честит Рожден Ден,мила Светле! Hug
Бела,честито и на теб ,миличка!  Heart Eyes
От сърце Ви попжелавам много здраве,щастие и усмивки!

# 133
Светле,ЧеститРожден Ден и от мен  bouquetБъди здрава усмихната и дарявана с много любов newsm51

nbirthday  ura и на малката Бела.Да бъде весела и щастлива и да радва мама и татко  bouquet

# 134
  • Варна
Фивка добре си си дошла! Дано и Марти скоро се прибере вкъщи, да е здравичък и бързо да наддава.
Честит рожден ден, Светле! Желая ти много здраве, късмет и щастие!
Честит рожден ден и на Бела! Да расте жива, здрава и весела!
Честит имен ден и на празнуващите днес!

Общи условия

Активация на акаунт