Отговори
# 195
Фивче, явно наистина малчо е боец! На мама момче е все пак! Вярвам, че занапред новините ще са все по-добри и юначето бързо ще укрепва! Praynig

Красунче,
да ви е жив и здрав порасналият батко! Heart Eyes Малко на патеричка, ама вечра нямах възможност. Embarassed

Честита ви първа пролет, девойки! Как обичам аз пролетта само!

# 196

Честита първа пролет на всички.

# 197
  • Варна
Днес все още е на апарат, но има собствено дишане. Казаха ми, че все още не махат апарата, за да не се изморява като диша сам. Също така казаха, че нещата са относително стабилни.
Аз съм постоянно под напрежение, не смея да се радвам. Но си казвам, че така е трябвало да стане. Нека Господ да помага.

# 198
  • Варна
Честита Първа пролет!
Красуна честито ти порастнало момче на патерички! Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 199
Fever, много се радвам за Марти, дано всичко си му е наред и за напред и да няма повече притеснения и напрежение. Ти успяваш ли да го виждаш всеки ден? Сигурно е много мъничък и сладичък. Всичко ще бъде наред. Нали критичните 10 дни вече минаха, дано всеки следващ ден да е все по-добре.

# 200
Днес все още е на апарат, но има собствено дишане. Казаха ми, че все още не махат апарата, за да не се изморява като диша сам. Също така казаха, че нещата са относително стабилни.
Аз съм постоянно под напрежение, не смея да се радвам. Но си казвам, че така е трябвало да стане. Нека Господ да помага.
Ще помага  Praynig!Ще дойде момента когато ще се преберета и много много ще се радвате  Hug Heart Eyes!

# 201
  • Талант на 2012,2013 г.
Фивър, вярвай мила! Марти го може и ти също! Ще успеете заедно. А ние всички сме с вас. Времето си се ниже и един ден ще гушнеш борбеното детенце в ръце. Прегръщам те. Hug Hug Hug

Мамо Красунче, Честит ти Рожден ден!!!

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 19:50 от Карма135

# 202
  • Варна
Фивър, не гледай твърде далеч в бъдещето. Марти е тук, диша почти сам, което е страхотно постижение, чакаме да се похвалиш, че е станал 1 кг. Всяко нещо по реда си. Ти си почивай, докато още можеш, че като го изпишат човека, режимът ще стане друг.  Hug

# 203
Фивърче  Hug чакаме всеки ден новини за Марти ,за сега нещата вървят добре при вас , Praynigот ден на ден детенце все по добре да е ,да папка ,бързо да натдава ,и после идва ред на мама да си го прибере ,но търпение мила и този ден ще дойде Hug.
Честит рожденик на мама Красунка ,да е жив и здрав вече порасналия юнак.
Честита първа пролет  Heart Eyes,много я обичам пролетта ,само дето тази година още не я усещам. NeWS78.

# 204
Добро утро Grinning
Фив,вярвам,че Бог бди над Марти и всичко ще е наред Hug Hug Hug
Красунка,честит празник мила  bouquet
Ох и ние сме в трескава подготовка за нашето парти Crazy,вече няма търпение детето Mr. Green

# 205
  • Разград-София
Добро утро  kaffeetrmker_2

Честита Първа Пролет на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Красунка Честит Рожден Ден !  Hug  bouquet

Фив,вярвам,че Бог бди над Марти и всичко ще е наред Hug Hug Hug
Аз също вярвам че Бог бди над вас Фив. Всичко ще бъде наред и скоро ще се гушате вкъщи  Hug

kroelahai Не ти е останало много миличка ,следя те тихичко от самото начало и ти желая безпроблемно раждане  и едно прекрасно бебче на финала. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Така и не си уговорихме една среща да се видим някъде из Русе   ooooh!

# 206
Прегръдки за малкия Марти и всички празнуващи, на патеричка!  Hug

# 207

kroelahai Не ти е останало много миличка ,следя те тихичко от самото начало и ти желая безпроблемно раждане  и едно прекрасно бебче на финала. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Така и не си уговорихме една среща да се видим някъде из Русе   ooooh!

[/quote]
Ще се видим мила само да родя ,преди много работих ,но сега ако не съм на разходка къде другаде да съм ?
Само да родя жив и здрав бебо . Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 208
Благодаря за пожеланията за синчето ми  Hug Hug Hug
Фивче, Марти  Hug Hug Hug
kroelahai , кураж мила, толкова изтърпя, още малко остава, като гледам по подписа ти  Hug Hug Hug

# 209
Добро утро,
Хайде да ви почерпя,че днес на мама момчето имам ДЕН ДЕН Grinning

Общи условия

Активация на акаунт