Отговори
# 240
ХУБАВИ РОДИТЕЛИ ,ХУБАВИ ДЕЦА  Heart Eyes ИСЕ СТРАХОТНИ СТЕ ДВАМЦАТА С ХРИС .

# 241
kroelahai как си минаха ли болежките остана още малко и ще гушкаш едно сладко бебе

# 242
Ами болежки си имам ,и кръста ме почна сега  Sick,еш.коли лекувам ,дано ги утрепя гадините с антибиотика който пия .
Нервите опънати ,килата са ми в повече и така нищо друго мила  Sad.
не трябва да се ражда Бебо сега ,докато се лекувам ,защото може и той да се зарази с коли . Praynig
притеснено ми е ,нервно ми е ,всичко лошо на куп ми се събра ,не можах да се зарадвам на бременността си и да и се насладя. Wink

# 243
Здравейте, момичета!

Прегръдки за всички вас! Надявам се всичко да е наред и бебоците да слушкат, а мамите да забравят болежките и проблемите!  Heart Eyes

Обещах снимки от погачата и ги доставям директно:
http://s1110.photobucket.com/albums/h447/queenbee43/

Като преживяване не беше кой знае какво, понеже бабите бяха в повече и като че се бяха наговорили да ми скъсат нервите!  #Cussing out В резултат имам херпес на устата!

Хайде, лек ден на всички и погал по тумбачетата!  Hug

# 244
  • Варна
Куинче... направо ме просълзяват снимките, сигурно си толкова щастлива...искам и аааз. Страхотен младеж пу-пу да го заплюя Simple Smile да ти е жив и здрав Hug а пък бабите - хич не им обръщай внимание,  все да си кажат каквото им е на сърцето  Laughing

# 245
Ееее красавец е Бобо HugКуини,много е пораснало това юначе да е жив и здрав  и много радост да ви носи   bouquet

# 246
Благодаря ви, милички!
Наистина съм много щастлива! Чувството е неописуемо!  Heart Eyes Не съм и предполагала какво означава да си майка - много по - красиво е, отколкото съм си го представяла!
Пожелавам на всички ви да го изпитате!  Hug

# 247
притеснено ми е ,нервно ми е ,всичко лошо на куп ми се събра ,не можах да се зарадвам на бременността си и да и се насладя. Wink
Кроелка, нормално е да си притеснена. Малко остана, скоро ще гушкаш малко сладко бебенце  Hug А и едва ли има мама от този подфорум, която истински да се е насладила на бременността си след като е загубила детенце  Confused

Куини, много сладък Бобчо  Heart Eyes А за бабите не се притеснявай, моите бяха същите....ама всяко чудо за 3 дни  Peace

Исе, много ти е пораснало синчето! Жив и здрав да ви е и все такъв хубавец да е  Heart Eyes

# 248
А Куинче този Бобо е много сладък оле направо не може да му се нарадва човек да е жив и здрав и много послушен  Hugте

# 249
  • Варна
Куинче, да ти е жив и здрав Бобо - голям красавец.. Пък и колко е модерен.. smile3521

# 250
  • Варна
Фивър, как е бебчо? Имате ли вече новини колко е наддал?

# 251
  • Варна
Фивър, как е бебчо? Имате ли вече новини колко е наддал?

Lilibon, досега беше на апаратно дишане, но на минималните параметри. Днес отново са го екстубирали, силно се моля да започне да се справя сам. От последното му теглене на 22-ри до днес е качил 50 гр. и в момента е 800 гр.

# 252
  • Варна
Моля се и аз за него и все чакам да чуя, че е чукнал 1кг, някак си ми се струва значима граница. Браво на него, че изисква минимум допълнителен кислород! Предполагам ти е много притеснено за него, затова  Hug.

# 253
Фив Hug,не спирам да се моля за вас и да ви мисля!Знам, че малкият Марти е герой и ще се справи!Прегръщам те и чакам да носиш само добри новини! Praynig Praynig Praynig

# 254
  • Варна
Моля се и аз за него и все чакам да чуя, че е чукнал 1кг, някак си ми се струва значима граница. Браво на него, че изисква минимум допълнителен кислород! Предполагам ти е много притеснено за него, затова  Hug.
Да притеснено ми е, но всички около мен ме карат да мисля положително. Нещо се е променило в тази болница. Лекарите са любезни, усмихнати и загрижени. В момента Марти е най-малкото бебче в отделението, но са имали и по-малки пациенти.
За съжаление има много недоносени бебенца и техния брой расте, което е много тревожно.

Общи условия

Активация на акаунт