Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Vesela- az, да е жив и здрав Бобо! Снимките са чудесен спомен за всеки, а споделени със други са истинско богатство. Благодаря ти за това, че ги сподели с нас.  bouquet

Пожелавам ви само хубави мигове... Hug

Фивърче, стискаме ние палци, а твоята работа е да лежиш  и всички заедно ще чакаме...

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 08:41 от Карма135

# 31
  • Варна
Vesela-az много веселие има на снимките. Тортите са страхотни, партито също.
Фивка ние не сме спрели да ти стискаме палци.

# 32
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК нека бъдем горди ,че сме българи.

# 33
Здравейте мили мои Hug,минавам да ви почерпя за поредния си рожден ден и да ви кажа че ви обичам!Целувки от нас Heart Eyes

# 34
Красе, честит празник мила!!! 
Бъди много здрава, много обичана и много много щастлива!
   bouquet Heart Eyes
И да минаваш по-често, че липсваш Hug Hug Hug Hug

Честит 3-ти март на всички! bg

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:52 от sladurana_83

# 35
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден на Красето!!! Много щастие, здраве и любов!!!

Честит трети март момичета!!!
bg

# 36
Kраси  Hug да си жива и здрава   bouquet,много положителни емоции .
целувки на Рая  Heart Eyes

# 37
  Честит 3-ти Март,момичета! bg
 Краси,Честит Рожден Ден newsm51 newsm59!Много здраве и щастие за теб и семейството!
Кроелка,как си?Дръж се още малко остана  PraynigПрегръдка и за теб Hug!
 Фивър,надявам се да си добре Praynig!

# 38
Eли ,мърдам още мила  Joy Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Grinning,дано не става по зле  ooooh! Praynig

# 39
Краса, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти да си много щастлива и здрава!  bouquet

Честит 3 март на всички ни! bg

Hug Hug Hug Hug Hug Grinning,дано не става по зле  ooooh! Praynig
Дано, Кроелка!

# 40
  • Варна
Кроела, честити ти последни 45 дни! Надявам се, че вече си доста по-спокойна? Вече не остана!  Hug

Фивър, продължавам да ти стискам палци! Дано днес е бил хубав ден за теб!  Hug

Честит национален празник на всички! Днес си стоим на топличко в къщи по компютрите, дано другите почивни дни ни донесат повече радост.

Днес съм потресена от поведението на една американска общност. Едно семейство с дете с ЕБ участва това лято в рисковано експериментално лечение. Дъщеричката им, която беше на 1 годинка почина след 100 дни в интензивното. Два месеца по-късно те отново чакат бебе, като през това време съпругата пое и по-отговорен ръководен пост на работа. А всички изследвания сочат, че стресът по време на бременност не влияе добре на бебето.

Макар че има начини, чрез които да родят здраво дете, тези хора, които седяха 4 месеца в медицинския университет сред светилата на науката, разчитат на Господ!!! Каквото им дадял - такова. Ами защо въобще вкараха дъщеричката си в рискованото експериментално лечение? Нали точно за да не страда цял живот?! А сега пеят друга песен - Господ си бил имал план и те просто щели да го следват. Има 50/50 шанс бебето да е здраво или болно. Ако е болно, го очаква живот на постоянно страдание.

Мислех ги за напредничава нация, а се оказва, че в някои отношения тия хора са в Средновековието. Ако можеше да се  разчита на молби към Господ, въобще нямаше да се раждат деца с тежки заболявания, нали? Дано все пак имат късмет...

# 41
  • Варна
Момичета честит празник. Добре съм, понеже се храня само в легнало положение и имам стомашни неразположения. Но и с това се свиква. Като ме приемаха им казах, че съм съгласна и за тавана да ме закачат да вися, само всичко да е наред.
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 42
Чести празник !
Краси, Честит Рожден Ден   bouquet Много здраве,късмет и весел празник Hug
 Лилибон,аз си признавам,че никога не съм била фен на американците !Дано семейството има успех.
Фифче,стискаме палци всичко да е наред при теб Peace Praynig

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 22:07 от diana_val4eva

# 43
  • Талант на 2012,2013 г.
Фивърче, сигурно е голяма мъка това на което си подложена в момента. Няма как да е... Но пък нали знаеш в името на какво го правиш?Няма да трае вечно . Още мъъъъъъничко потрай. А аз ти давам позитивна енергия. Семейството ми също. Стискаме ти палци. Те дните минават и ще дойде прекрасният за тебе ден!  bouquet Hug Hug Hug

# 44
  • Варна
Fever, макар да не те познавам освен чрез форума, ти стискам палци силно и дано този път успееш да се пребориш за мечтата си! Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Кроелка, дано си по-добре! Hug Вече си на финалната права  Heart Eyes На мен ми се струва тоолкова далеч там, където си ти сега.   bouquet

Лилибон, имам доста опит и покрай работата си много опознах американците и начина им на мислене ( средната класа). Религията определено играе много голяма роля там. Критичното мислене, логиката и здравия разум са на доста заден план. От разговорите ми със стотици клиенти виждам, че те точно така разсъждават :"каквата е божията воля", дори и да имат възможност да направят нещо или дори да го променят, не искат. А все пак там медицината е на светлинни години от тук. Най-ужасни са религиозните фанатици, християни-екстремисти - също толкова страшни, колкото и мюсюлманите-камикадзета.

Общи условия

Активация на акаунт