Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 13

• 52 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Megana, много се радвам, че е минало леко!  Hug Вентолин давахте ли? Или инхалации някакви?

# 571
момичета много моля ако някоя от вас има иэлишна ефира от 4милиграма хапчета да ми прати по еконт като пощенска пратка ще си я платя эащото лежим в болница  с спаэъм.ako ne moga da si zema bezplatnite lekarstva zaradi klini4nata puteka ako v aptekata nqma svobodna prodajba.ako nqkoi ot vas ima neka napravo da mi prozvuni na telefon 0899840579 za6toto s1m v bolnicata i nqmam internet.MOLQ VI SPESHNO.

# 572
Аситас,бързо излизане от болница,мила!Дано успеете да намерите лекарството . Hug

# 573
gabelas17 ние сме правили теста с драскането. Не помня точно на него, или на някой от тестовете за упойка Мария реагира леко и се поду под очите, докторката веднага и даде таблетка противоалергично. Иначе не е имало друга проява.

# 574
Момичета, сетих се да питам нещо, като се подаде молбата за Телк до 14 дни пращат отговор, но след колко време горе долу насрочват комисията?

# 575
  • София,
Нашата Т се оказа от някакви афтички  устичката. Снощи я оставих да спи така с Т - нищо не дадох защото беше ниска, през нощта обаче вдигна 38.5 и тогава дадох еднократно панадол, изпоти се и спадна и повече не е вдигала. Днес си е добре, яде си нищо и няма. Докторката каза, че явно вчера са избили афтичките тъй като са още пресни червени, не са хванали бяло връхче, нищо не изписа, каза така да си остане те сами ще се махнат, ако продължи да вдига Т и спре да яде тогава чак ще ги третираме с нещо, засега обаче и аз мисля да изчакам. Peace Иначе спазъм няма, хрипове също, продължаваме само още ден два с инхалациите с ФР и това е. Hug

# 576
  • софия
Момичета, сетих се да питам нещо, като се подаде молбата за Телк до 14 дни пращат отговор, но след колко време горе долу насрочват комисията?
Аз подадох на 01.02- датата за комисията  беше на 12.04.

# 577
Меган вие в София сте щастливци,аз получих писмо от ДЕЛК след 5 месеца,с насрочена дата 10 дни след като го получих,но наши познати чакат повече от година /13 месеца след подаването/говоря за Плевен.Бързо оздравяване и успех на телковете,  ние сме на 2 май

# 578
Нашето човече е вече с хрипчета и се сдобихме експресно с инхалатор: http://izmeri.com/prX_1176.htm?osCsid=oh9l3aovd914qdtcrs7a6t2rq0
Нали инхалацията се прави докато свърши течността, без да се гледа времето? Така ми бяха казали в болницата като бяхме. Доста ми е трудно да виждам течността, но предполагам, че ще свикна за колко време горе-долу свършва. Другото нещо е, че малчуганът много се съпротивлява и едва го удържам. При вашите деца така ли е? Съвети?
  bouquet

# 579
Инхалацията се прави около 20 минути. В Токуда течността в един от инхалаторите въобще не свършваше - докторите и сестрите казаха, щом разпрашава, 20 мин и да се изхвърля течността след това. Аз си носих моят инхалатор там.

# 580
Инхалациите с вентолин са около 7-10 минути при нас , така ни бяха казали и в болницата Hug може би зависи от инхалатора, но характеристиките му са като на този Омрон, сигурно за 10-тина минути,накрая се променя звука  Hug Успех и бързо да се повлиява малчо  Hug

Благодаря за отговорите, другата седмица ще подадем да видим какво ще се случи  Hug

# 581
С нашият инхалатор също за около 10 минитки течността се изпарява и аз ги правя по 10 тина минутки. В Токуда обаче течността в апарата си седеше - и тогава казаха , инхалации 15 - 20 мин и изхвърляйте течността.
Успех на ТЕЛК а

# 582
С нашият инхалатор също за около 10 минитки течността се изпарява и аз ги правя по 10 тина минутки. В Токуда обаче течността в апарата си седеше - и тогава казаха , инхалации 15 - 20 мин и изхвърляйте течността.
Успех на ТЕЛК а
Peace мерси

Астита, бързо оздравяване и излизане от болницата, дано сте намерили лекарството  Hug

# 583
  • софия
Габи втечни кашлицата след 2 тежки нощи. Не се чуват свиркания вече. Може би моето момиче пораства вече Praynig

# 584
Браво на Габи. Така е, тя вече е голямо момиче с времето няма и пристъпи да прави, или ще минават бързо.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 17:34 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт