Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 3

• 64 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Честита Баба Марта на всички ! Много успешни покупки и днес момичета да ги носите със здраве!
big pufana радвам се за чехличките и аз ги чакам, но поръчката ми беше ден- два след теб моята сигурно ще дойде след празниците Peace
big pufana ако искаш размери на 39 №, 6 номер мога да меря отново -моите още не са върнати! Но знам на кутията пише 25,5 см стелка, а вътре като меря ги изкарвам 25 см. Hug имах и останалите мерки - заради едни мами които искаха да ги меря едва ли не със шублер няма проблем!

emily_m много ме разстрои с Геокса пак няма да ми стигне 0,5 см...ще гледаме какво ще ги правим като дойдат! Embarassed

magina точно за този модел ботуши бях писала по-добре да са +1№

mentolka е писала, че нейните са 5 номер/38/ , стъпалото и е дълго 24см/ т. е 37 по бг на сестра ми бяха този номер - тя ги умори от носене откакто ги взех и също са и страшно удобни !

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 21:24 от ahat

# 46
Здравейте в новата темичка
Днес си пуснах заявление за нова дебитна карта в банката до нас, та да ми е по-лесно да си слагам парички за пазарене, но едва ли обувките, които съм си харесала ще ме чакат  Crossing Arms но нищо, други ще дойдат  Laughing 

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! МНОГО КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

# 47
хоп и аз в новата тема и честита баба марта на всички  bouquet

# 48
Цитат
Момичета, някой има ли наблюдения върху тази марка http://www.javari.co.uk/Soloro-Womens-Tango-Heel/dp/B003ICW7DA/r … p;sizes=250989031|250990031? Как им вървят номерата?
Ясмина аз имам на Солоро ботуши, но от e-bay купувани тази зима и смятам че си отговарят.Нося 39 номер взех си 6 номер и са ми с една идея свободни.

# 49
Искам съвет newsm78 и ще се възползвам от него Simple Smile
Немога да реша кои от двата чифта да си взема, като определено ми трябват за по-практични ежедневни обувки на ток.
http://www.javari.co.uk/Cubanas-Womens-Rueda005-Exotic/dp/B003VD … as&sort=price
Тези ми се струват удобни, но някои коментираше за тази марка (уголемени-умалени) не си спомням newsm78
И марката ,на която симпатизирам.
http://www.javari.co.uk/Replay-Womens-Depth-Decorative/dp/B003OQ … ay&sort=price
Ще съм благодарна за съветите Ви!   bouquet
Аз съм за Cubanas-ките. Много са ефектни и по-ежедневни ми се струват.

# 50
Благодаря, Миоки  bouquet
И аз така мисля, но единственото което ме възпира да изчакам, че немога да намеря коментари за тази марка, много малко хора са споделяли как е?
За 38номер, 5 ли трябва да се взема?

# 51
Ами аз бих избрала 5, ако няма отзиви.
Аз пък се чудя на тези newsm78
UK5,5 ги дават за 38.5, а аз нося 38 като съм имала и обувки 37 (колко са си отговаряли е друг въпрос де), но пък 39 не съм имала никога - големи са ми, та чуденето е дали да рискувам...
Другите на които съм хвърлила око са тези, ама пък са по-скъпи...  Laughing дилемата е голяма

# 52
emily_m, и на мен Cubanas повече ми харесват  Peace
Като номера не знам как са, чакам чифт от тази марка за една приятелка, но едва ли ти се чака  Peace

# 53
  • Пловдив
Момичета, до колко време след получаване на поръчката може да се върнат обувките... newsm78

Честита Баба Марта и нова темичка, старата я изписахме на един дъх!

# 54
  • София
След като си влезна в акаунта, къде трябва да гледам, за да си видя движението на поръчката?

# 55
След като си влезна в акаунта, къде трябва да гледам, за да си видя движението на поръчката?

steli-ssd, 365 дни

vladkab
, My Account -> View Orders
моята пристигнала поръчка все още не е отразена като получена.

# 56
Ееее, ама тия хора не знаят ли,че нашите пощи не работят на 3март  hahaha Joy
Много съм щастлива, 2-та чифта от днешната поръчка ще са тук в други ден Simple Smile
UPS означава ли,че в къщи ще ми ги донесат или пак в пощата?  Rolling Eyes

# 57

Вкъщи, вкъщи. На вратата ще ти ги донесат. Проследи си ги в сайта им. Евентуално може на 4-ти да ги получиш.

# 58

Вкъщи, вкъщи. На вратата ще ти ги донесат. Проследи си ги в сайта им. Евентуално може на 4-ти да ги получиш.

Status:
In transit
Това е последният статус на колета от днес.
Нямам търпение  Grinning че и на крака ще дойдат  Sunglasses
п.п. пощите май и на 4-ти няма да работят.

# 59
  • Варна
Честита Баба  Марта.Да ви донесе много нови обувки и със здраве да си ги носите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт