Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 43

• 41 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
В Нендел холдинг телефоните са загряли.....Секретарката не смогва да отговаря на позвъняванията.....Обади се на централата да не я свързват с журналисти.....В този момент пристига Галип – по хубав и по свеж от всеки друг път.....

Демет: Добро утро господин Галип....Телефоните не млъкват....Звънят от пресата.....Не мога да се справя....отклоних ги към централата....., но ако ще правите изявление ще ви свържа с някой...... Naughty / Joy Joy Joy Joy Joy/

Галип: Какво изявление......Какво е станало...../усмихва се/.....Кюршат тук ли е.....

Демет: /вече усмихната/....Даа....Чака ви в кабинета ви......

Галип: Обадете се на цветаря....Изпратете в стаята на госпожа Сабиха 21 рози.....Съобщете ми....ще напиша картичка.......

Кюршат е неспокоен и се разхожда в кабинета на Галип....Той влиза.....

Галип: Добро утро Кюршат.....Как си.....

Кюршат: Старая се.....да съм добре......Денят не започна добре.....Сигурно си видял вестниците.....

Галип: /усмихнат/....Госпожа Нурсел смята, че с подобни игрички моге да контролира живота ми.....Сабиха ми каза какво ти е предложила.....Тя е болна Кюршат....Наистина е болна.....Съжалявам....Знам колко си притеснен от това.....Но взех решение ще предприема необходимото......

Кюршат: Не мога да те обвинявам.....Както и да постъпиш.....

Галип: Не, не....Решението ми е лошо за Нурсел.....За теб нищо няма да се промени.....Ще изгоня нея, а с теб оставаме съдружници.....Няма да си ощетен.....За мен е удоволствие да работя с теб......Тоест аз съм новият ти съдружник....../двамата стават и си подават ръце/......Уреди документите с управителния съвет.....

Кюршат: Ето сега......започвам да се чувствам добре.....

Галип се обажда на секретарката да извика госпожа Нурсел – да дойде веднага......Галип поиска от Кюршат да обучи Сабиха за тази дейност.....Тя е умна и много схватлива....., а и много работлива......Кюршат ще се убеди сам в това......Кюршат прие това като сделка.....

# 646
Много забавен момент - Демет като пита Галип дали ще направи изявление....Тя Демет ако знаеше каква безсънна нощ е изкарал шефа й, но е свеж като репичка..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Правилно можеше да даде изявление и тогава щеше да стане много интересно...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
Тук ли се скрихте??
Няма вече да пиша тази вечер  Peace
отивам да спя.. Спокойна вечер!!!

# 648
Тук ли се скрихте??
Няма вече да пиша тази вечер  Peace
отивам да спя.. Спокойна вечер!!!

Лека нощ скъпа....Утре ще те почерпя с кафе и ще ти оправя настроението....Не се връзвай..... smile3524 newsm46

# 649

Добро утро момичета   Hug Hug Hug Hug Приготвила съм кафе и за най-изтънчените вкусове  Peace Избора е ваш, а аз ви пожелавам много настроение и усмивки днес  Peace

# 650
# 651
# 652
Добро утро!!!
Тази сутрин се "измуших" на бързо от вкъщи, щях да закъснея за работа
и за първи път не пих кафе в къщи..
затова много се зарадвах на кафенцата, благодаря Мамче ,
едно оставям на Кралева, другите всички са за мен!
Виждам че и закуска някой е приготвил.. и сервирал.. браво на него...
Вчера поста ми беше малко по-конкретен, по-открит
може би не трябваше чак толкова да свеждам нещата до обикновената им страна.
Но в крайна сметка, колкото по-простичко възприемаме живота, токлова по-добре за нас.

Приятен ден!

# 653
Добро утро!!!
Тази сутрин се "измуших" на бързо от вкъщи, щях да закъснея за работа
и за първи път не пих кафе в къщи..
затова много се зарадвах на кафенцата, благодаря Мамче ,
едно оставям на Кралева, другите всички са за мен!
Виждам че и закуска някой е приготвил.. и сервирал.. браво на него...
Вчера поста ми беше малко по-конкретен, по-открит
може би не трябваше чак толкова да свеждам нещата до обикновената им страна.
Но в крайна сметка, колкото по-простичко възприемаме живота, токлова по-добре за нас.

Приятен ден!

Мерхаба Сани  Hug Знаех си че ти трябва тази сутрин много кафе и се постарах да те зарадвам  Peace Закуската я е приготвила и сервирала Зюлфие  Joy Joy Joy Joy Галип е взел пред себе си мръвките....за останалите сок и плодове  NaughtyНе съжалявай за нищо, което ти е излязло от душата....Наистина когато пишем обикновени неща винаги изглеждат много истински - както в нашия филм нещата изглеждат истински, защото са поднесени по обикновен човешки начин....Всичко е много близко и почти припокриващо се с реалността......Един поздрав  за всички фенове на сериала  Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
# 655

Привееет, хайде да изплакнете очи....по обяд.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656

.......и още, веднъж! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 657
Благодарности, Мамче....всеки път е празник, да влизам и се почерпя, от красотите ти...които се стараеш да поднесеш, с всичката си ЛЮБОВ, личи......към темата, филма и нас....разбира се, надявам се ....товате радва, постигаш го...да зарадваш и нас, повярвай ми....като жива е ...темата, страхотно е!  smile3521 newsm53 newsm51  love001  love001  love001 smile3501
Благодаря, отделно за кафето, пожеланията....бъди жива и здрава, много радостна и успех от остатъка от деня, днес! newsm10 hug Big Ups Big Ups Big Ups

# 658
Благодарности, Мамче....всеки път е празник, да влизам и се почерпя, от красотите ти...които се стараеш да поднесеш, с всичката си ЛЮБОВ, личи......към темата, филма и нас....разбира се, надявам се ....товате радва, постигаш го...да зарадваш и нас, повярвай ми....като жива е ...темата, страхотно е!  smile3521 newsm53 newsm51  love001  love001  love001 smile3501
Благодаря, отделно за кафето, пожеланията....бъди жива и здрава, много радостна и успех от остатъка от деня, днес! newsm10 hug Big Ups Big Ups Big Ups

Благодаря ти Кралице за всичко.....  bouquet Да се почерпим и сега - време е за сладко изкушение  Naughty

Да ви е сладко момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 659

Общи условия

Активация на акаунт