Демет: Добро утро господин Галип....Телефоните не млъкват....Звънят от пресата.....Не мога да се справя....отклоних ги към централата....., но ако ще правите изявление ще ви свържа с някой......

Галип: Какво изявление......Какво е станало...../усмихва се/.....Кюршат тук ли е.....
Демет: /вече усмихната/....Даа....Чака ви в кабинета ви......
Галип: Обадете се на цветаря....Изпратете в стаята на госпожа Сабиха 21 рози.....Съобщете ми....ще напиша картичка.......
Кюршат е неспокоен и се разхожда в кабинета на Галип....Той влиза.....
Галип: Добро утро Кюршат.....Как си.....
Кюршат: Старая се.....да съм добре......Денят не започна добре.....Сигурно си видял вестниците.....
Галип: /усмихнат/....Госпожа Нурсел смята, че с подобни игрички моге да контролира живота ми.....Сабиха ми каза какво ти е предложила.....Тя е болна Кюршат....Наистина е болна.....Съжалявам....Знам колко си притеснен от това.....Но взех решение ще предприема необходимото......
Кюршат: Не мога да те обвинявам.....Както и да постъпиш.....
Галип: Не, не....Решението ми е лошо за Нурсел.....За теб нищо няма да се промени.....Ще изгоня нея, а с теб оставаме съдружници.....Няма да си ощетен.....За мен е удоволствие да работя с теб......Тоест аз съм новият ти съдружник....../двамата стават и си подават ръце/......Уреди документите с управителния съвет.....
Кюршат: Ето сега......започвам да се чувствам добре.....
Галип се обажда на секретарката да извика госпожа Нурсел – да дойде веднага......Галип поиска от Кюршат да обучи Сабиха за тази дейност.....Тя е умна и много схватлива....., а и много работлива......Кюршат ще се убеди сам в това......Кюршат прие това като сделка.....