Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Много благодаря за пожеланията на всички, обичам ви много  newsm51.
Снощи бях на преглед и чухме сърчицето как бие, толкова е хубавооо.
Ели, страхотна снимка   bouquet.
Страхотно се радвам на новините за бебка  Hug
А дървото не е снимка, а последната ми картина Wink

# 211
Ели, извинявай исках да напиша картина ама  Embarassed .

# 212
  • при моите деца .....
Привет - разконспирирахте ме.... предпочитам да изпия чаша винце, а не да измия прозорцияте  Mr. Green....
Връщам се от разходка, малко ме болят краката,  бях с неудобни за преходи боти....
Ели, чакам разлистено дърво- да се получи цикъл....  Hug

Приятен следобяд, при нас започва да се заоблачава...

# 213
  • Varna
Да се зарадвам и аз, newsm44 newsm47  Hands Clap  ideauu  superuu на тупкането на сърчицето на Пепиното-25 бебенце

БОБИЧ,
Ти ме резби със тоя преход и със това боти....взимай марИтонки бе smile3534 Иначе и аз чакам разлистени дръвчета....

# 214
  • при моите деца .....
Привет!!!!
С прясно налакирани нокти съм и си пазя маникюра - малко ми е трудно писането....
Това извинение, ако сътворя някоя глупост  Laughing
Делти, ходих на розходка из града.... та затова с токчета...
При нас вали от 15 часа, няма и помен от слънчицето  Sad
Искам пак слънце....
Хубава вечер!!!!

# 215
  • Сливен
и тук заваля,дават го и сутринта да вали ,но следобяд го дават при нас 20 градуса,дано да познаят че пак да излезем
ели мерси мила,няма нищо че си изтървала розата и тези цветя са прекрасни

# 216
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Нещо ми беше тревожно вчера.... не мога да го обясня.... просто .... намираш си за какво да ти е притеснено.... мислех един дневник дали съм го прибрала или е останал навън.... още ми е свито коремчето.... Друга редовна мания ми е да съм притеснена за забравени електроуреди... като тръгнем на път - поне 4-5 часа ми е притеснено дали всичк е изключено....
Та днес искам да съм по-спокойна.... явно имам нужда от почивка....
Хубав ден!!!!!

# 217
Ей, пак ви изтървах аз. Ама прочетох една добра новина за бебчееее. Пепа, всичко да е наред, да минава леко и да гушкаш най-сладкото бебче на финала  Hug

# 218
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби,аз съм същата.Моето е направо налудничаво. Crazy

Варненки,аз пак питам понеже не ми отговорихте-ще има ли снимки? Mr. Green

# 219
  • Varna
БОБИЧ Hug
И на мене вчера ми беше едно такова, сякаш ще се случи не нещо лошо, ами нещо неприятно. За електроуредите.....споко, виж две се наредихме да ни е притеснено и да са ни свити коремчатата.

ЦВЕТЕ,
Радвам се, че се разписа Hug Как са красивите ти дечица?

За срещата ще закъснея....съжалявам но така се получи Embarassed Не мога да спя от доста дълго време, ставам много рано и явно много съм се уморила от това недоспиване и се събудих преди малко. Мъжът ми дори не успял да ме събуди и да ме ръчка за срещата Embarassed Embarassed Embarassed

# 220
Коки,аз ще взема апарата,ако не забравим ще се снимаме......

# 221
Пепи,ще чакам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 222
Че като се отплеснем в приказки и часовете минават след това бягам за автобуса и после бързам за работа ooooh!

# 223
  И аз ще взема моя, даже ей сега го пъхам в чантата. Предния път с 2 апарата в наличност забравихме да се снимаме Simple Smile
За ел.уреди не се тревожа, защото мъжа ми се тревожи и за двама ни. И дано лошите предчувствия си останат такива  Hug Боби, едно от най-ужасните неща за нахлуване в личен живот е четене на дневник. Дано не си права, че аз бих казала на наглеца "Да ти изсъхнат ръчичките"

# 224
Делте  Hug Много хубава снимка си си сложила. И довечера рано да си легнеш, да се наспиш. Аз така с децата легнах снощи в 21ч да ги приспя, и се събудих в 24ч, та се преместих  Laughing
Иначе са добре децата, каката ходи на градина, ние се гледаме с малкия, който ми полива цветята сега и така.

Общи условия

Активация на акаунт