Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • при моите деца .....
Ели, дневникът от училище - с оценките...... мой бих  приживяла по-лесно...
Както и да е - беше си на мястото.....
Предполагам срещата продължава.
При нас е слънчево - мисля да се разходя - 6-7 км с равни обувки.
Хубав ден!

# 226
  • София
 Колкото и да мис е иска да се разхождам в това чудесно време не мога, залепнала съм за работното място Sad С идването на пролетта все по-трудно ми става събуждането сутрин и получих мъмрене днес Sad
* Боби * приятна разходка!  Hug

# 227
  Вече съм у дома след срещата. Запознахме се с новата овничка-варненка Кокошинката Simple Smile Много е чаровна, макар май не й дадохме думата Blush Изненадата беше идването на Бенджи с малката  Heart Eyes Разкошна среща, пуснах вече и снимките.

По едно кафе?
Шантал, какво работиш?

# 228
  • Varna
Тя Кокошинчицата си е такава мълчаливичка. Hug Но пък е добра слушателка!!! Ели, забрави да ви каже, че тази чаровница я познавам от детешката и възраст Wink

ЦВЕТЕ,
Аз вчера си легнах рано, просто едва гледах. Днеска си поспах, но иде ли това пролетното време и нещо ме буди към 7 часа, дори и да съм легнала по късничко. Та викам Мартенския слънчо вече ме буди, нЪл съм родена Март, може да е последният ден на Март но е Март, та затова ще да е тоя ритник рано сутрин. Дори преди 7 почвам да се будя. Виж като идва студеното време, тогава нещо ме кара да си поспивам по до късно.

Пък как се зарадвах на Вилито и на бебетааааааа smile3521 Видяхме голи мятащи се краченцааааааа newsm47

# 229
Ето ме и мен - мълчаливата овчица. Такава съм си аз, трябва ми повече време за да се разприказвам. Crazy  
Много приятна среща, невероятно слънчеви овнета видях а невероятна изненада беше срещата с DELTA_DELTA .
Бебка беше прекрасна.  Hug
Сега ако ми кажете и коя коя е във форума ще съм много щастлива. Аз трудно запомням имена, но поне с никовете да ви свързвам.  Crazy

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 19:27 от kokoshinkata

# 230
Кокошинке, във фейсбука имаме скрита група-бъбрим си на воля без да ни чете никой. Дай, ако искаш на лични имената си, ще те прибавим. До теб отдясно днес седеше Франческа, отляво- Делта. Срещу теб аз- Елинор, до мен с червената коса Пепи, която си е пак Пепи и е нашата изтъкната сладкарака и кулинарка Simple Smile А Бенджолина пристигна с бебата Simple Smile

# 231
Елинор 777 ти и DELTA вече ви запомних.  Crazy
Много ти благодаря за разяснението ИМЕ-НИК, така е по-лесно.  Hug

# 232
Кокошинке, с мен ще се запознаеш следващият път и ти обещавам да ти дадем думата Wink.
Пепи, честито ти лентичка Hug то май като гледам всички си имате нови лентички, искам и аз пък Whistling.
Разгледах снимките Heart Eyes много ми липсвате всички, но следващият път ще си наваксам Hug.

# 233
Оф,а аз каква лентичка да си сложа???Някой да ми предложи?
Аз се върнах от работа сега....
Ели,къде да гледам твойте снимки?....

# 234
ехоо.тук съм.вече имаме нов компютър..

# 235
  Ася, да ти е честит компа и да пишеш по често. И не само по-често, а хубави неща да пишеш  Hug Hug
 Пепи, в снимка бг, в нашето албумче. А ти къде сложи своите? Или само 2 снима? Лентичка на 9-те паленца Simple Smile)) Имаш ли им снимки на муцунките?
Медузке, ще се молим за бебе от мига, в който си готова. Знаеш, че при нас чудесата са всекидневие  Hug Flutter

# 236
# 237
Добро утро и тук да кажа..
Ели само две са ми снимките....Ще разгледам и твоите.
Не ми се слага снимки на кученцата защото ми е мъчно за тях само .За две кученца нямаме връзка,за да разбера дали всичко с тях е добре и така измисли ми нещо друго.....

# 238
  • Varna
Привет-мревет Hug

Хайде на вънка на двора на закуска Wink 

АСЕ,
Честито нов компютър, да си го ползваш със здраве, и да има повече време на него и за тебе, за да те чуваме и виждаме по редовно!!!

Успешен ден мили Дами Hug

# 239
  • София
Добро утро и от мен, за съжаление закуската беше набързо, спряха водата и излязох кисела, а за разходка и дума не може да става... още не мога да преживея факта, че тази събота ще се работи  Rolling Eyes

Пожелавам Ви весел, усмихнат и слънчев четвъртък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт