Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
ася20 ,Това е лошо,къде по точно е раната?
Когато бях на 12 си срязах крака под коляното на мекото място с йенско стъкло хвърляйки буклука.Не ме болеше никак,доста дълбоко беше,но не отидохме  да ме шият.Зарастна бързо и нямам голям белег...

# 271
  Ася, ако те е страх от шиене- просто помоли да го залепят. Става за секунди и не боли.
Да ви се оплача- без компютър съм. Писна ми вече от лошата серия, която ме е погнала. Ползвам лаптопа в момента, който и той не работи добре, а и всиките съкровища събрани в компа ги няма..

# 272
  • Varna
Ко става при нас бе #Crazy
Лошата серия продължава tantrum Rage Дано да е за последно, дано Praynig Асе, не искам да те плаша, но моята снахичка преди години така си сряза пръстите със стъкло. Единият пръст големият доФтур направо го напраЙ да гниЙ, за втория побеснях и си ползвах куршумите във една болница, където имах приятели и те и помогнаха. Дано при тебе дан яма такъв проблем babydust7Но бъди внимателна, недей да търпиш много, че знам Овните как траем на болка...да не стане кюляф!!!

ЕЛЧО,
Какво му има на компютърчИтУ? Не спря и при тебе " веселията"

# 273
  • при моите деца .....
Привет!!!
Асе, как е днес раната?
Ели, дано е приключила лошата серия  Hug
Уморено и апатично ми е, поизчистих малко, но има още толкова много, но пролетната ваканция ще направя пролетно почистване.
Чакам гости...
Хубав следобяд!

# 274
   Мъжа ми отиде да провери колко струва захранването (според него е това..някъде към 100-на лв). Имам чувстовото, че ръцете ми са налети с олово..тежат. Просто въпреки огромното ми търпение вече ми писва!
За да не бъде съвсем отрицателен поста ми искам да споделя нещо, което направих трудно и затова му се радвам повече Simple Smile

# 275
  • при моите деца .....
Ели, много е красива!!!
Дано наистина лошата серия да приключва!

# 276
Тъкмо и аз си мислех за лошата серия... Сякаш край няма. Сега и грип, преди с кучовците неприятностите... Чувството е, че някой се опитва да рови с мръсни ръце в твоя свят. Някак странно се чувстваш у дома, вече не е твоята крепост и разбираш, че красивия, мил и уютен свят, в който живееш може за минути да бъде стъпкан от лош човек, с лоши мисли...
Добре, че Бъди Белята не ни оставя много да мислим. Тази нощ съм бърсала 8 пъти пико... Четвърти чифт нови пантофи вадя... Един матрак е отписан - леко е изяден, засега всички кабели са все още цели, без този на една ютия. Весела къща.

# 277
Ели картината е много красива! Малко носталгична, но това я прави още по-привлекателна.

Аз снощи направих второто си дръвче и като по поръчка една позната ми се обади да направя нещо за подарък за някакъв рожден ден. Така че вече и то си има притежател. Но ще ви покажа снимка след седмица, защото ще наруша регламента на един конкурс в който пуснах снимка на дръвчето. 

Черпя ви с една усмихната биричка с надеждата и желанието да отминат лошите ви периоди възможно най-скоро, ако може още сега!!!

# 278
  • Varna
ЕЛИ,
И от тука да си кажа....чудесна, чудесна лодчица....чака групата на Овньо Wink

ЛЕЙДИ,
Знам какво ти е, и аз съм имала кучИнцИ, ама ти имаш няколко, така, че май не зам точно какво ти е newsm78

КОКОШИНЧЕ,
Дай Боже, всяко твое произведение да си има притежател....няма да ми омръзне да го повтарям и на тебе и на Елито Hug  Благодаря за бирката....тъкмо смятах да ви пожелая Приятна вечер със едно вино и със картина на един много мой любим автор....ще ви поставя картината, а ще пием бирката на КокошинчЕ Wink

Картини, сякаш слезли от вълшебните приказки за феи, толкова колоритни като цветове, колкото много аз толкова много обичам..... Ко да праЙш... СиганСка душа....дай и по шаренко newsm47

# 279
бандааа-жива съм Laughingмоя мъж добре,че е тук-къпа малката,мие чиниите..милия  bouquetпо-добре съм.сменихме превръзката,кърви ама ще се оправи...

# 280
  bouquet

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 09:24 от КоКолина

# 281
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Коки, и аз съм такава...  Hug Hug Hug Винаги искам да съм добра (поне се старая)  и да помагам, но често и аз съм наранена...
Болничките да оздравяват!
Пожелавам ви да е една усмихната, успешна седмица, изпълнена с много приятни изненади и по-топли дни.

# 282
Добро утро и успешна седмица момичета.

# 283
Добро утро!

# 284
  • Varna
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МАЦКИИИИИИ!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт