Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
   Честита първа пролет и от мен!

Пожелавам ви и здраве, за да се радвате на най-прекрасния годишен сезон!

# 286
Честита първа пролет и от мен Овненца сладки  Hug

# 287
  • Варна
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ ОВЕКИ.Дано нашия месец ни радва само с положителни емоции и хубави грижи.
Позагубих се. Доста съм заета напоследък. Открих едно малко магазинче за перилни и почистващи препарати. Шетнята е доста в началото и не смогвам да пиша. Чета ви обаче всяка вечер с винцето.
Болничките и контузените да се оправят, тъжните да се вземат в ръце. Усмихнете се ТОВА Е НАШИЯ МЕСЕЦ. Гушкам ви всички Hug Hug Hug

# 288
Честита първа пролет! Hug Heart Eyes 

# 289
  • при моите деца .....
С пожелание, никога да не губим Надеждата
и във всеки сезон да усещаме свежата и слънчева Пролет в душите си! ♥

# 290
Нери, честито! Успех и късмет! И много клиенти!

Чакам топлото време с нетърпение, надявам се скоро да оздравея от досадния грип. Искам да има 2 сезона - пролет и лято, всъщност и ранна есен, зимата може да се командирова някъде в Африка. Тъй де - и там деца има, снежни човеци, бой с топки...

От известно време слушам това постоянно, в кръвта ми е тая музика, поздравявам ви

# 291
Хелоу, дружната!
Честита Първа Пролет!
Само хубави неща и положителни емоции в нашата зодия, момичета!

# 292
  С огромно удоволствие я изслушах, Лейди. Както и порадвах очите си с този далечен и красив свят...Оздравявай, кажи сбогом завинаги на всички грипове, настинки и неразположения  Hug
И за сезоните съм съгласна с теб.
Нери, честито откриване. Желая ти магазинчето да тръгне и да печелиш много парички за хубавини Simple Smile
Тъй като не мога поне една положителна новина да не оставя като диря за днес - ходихме с Ягодка и Делта на изложба. На една талантлива българка, втъкала в буквалния смисъл много любов, красота и слънце.
Таня Иванова

# 293
Лейди Чудесен старт на деня с тази прекрасна песен.  Hug
Нери успех с магазинчето.
Ели вярвам, че изложбата е била много хубава.
Хубваво е да започваш деня с положителни емоции.
Ох да си отива тая зима вече, че  и аз не я обичам.  Crazy

# 294
  • Varna
ЛЕЙДИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прекрасна е песента, благодаря ти от Душа Hug Благодаря ти, че ми показа места по които бродих преди 29 години, благодаря ти за Глория Естефан която много, много обичам.  Незнам дали знаеш историята на това момиче...казвам и момиче, защото е само година по голяма от мене и винаги някак си съм я чувствала близка.....цяла ден ще си я тананикам тази песен. Усмихна ми денят Леди, Hug Господ да те благослови Money

Прекрасен ден Приятелки Hug

# 295
Делтинко, зная, че семейството й бяга от Куба, при идването на власт на Фидел, тъй като баща й е обвързан с Батиста професионално. Глория е кубинка, но живеят в САЩ. Баща й участва във войната във Виетнам, а след завръщането му , се разболява от множествена склероза. Глория се грижи за него, а нейното бягство от реалността, свързано с тази болест е музиката.

Завършила съм Испанска езикова гимназия през 89 г. Повечето помните онези времена и завесата. Имах щастието да попадна в среда, коренно различна от тази, в която живеехме. Имахме преподаватели от Перу и Никарагуа, класна ни беше една велика жена, живяла със съпруга си в Куба. Тези хора ме научиха да разбирам Латинска Америка, а който я разбере, неминуемо я обиква. Помня Явор Дачков и Краси Радков като деца. Те са от випуска след моя, но учителите ни ни направиха различни от останалите млади хора - направиха ни любопитни към света и ни научиха да мислим и да бъдем разнопосочни в интересите си. Което мисля, че ни направи успешни в живота. ФБ ме срещна с много хора, с които учехме и хич не бях изненадана, че всички, без изключение, са с прекрасна житейска и професионална реализация.
Толкоз с лично, искрено и автобиографично  Grinning

# 296
  • Varna
ЛЕЙДИ,
Мъжът ми ми отвори очите за Латинска Америка навремето. Обожава онова място и най-вече кубинците. Преди години беше повече във Куба отколкото във България, та му казвах, че е станал кубински гражданин. Той ми донесе първите касетки със песни на Глория. Та и първото място където ме заведе Мойто ВсичкУ беше Южна Америка и в частност Перу. Затова казах, че ми показваш стари бойни пътеки. Grinning
А иначе, гледах преди  години документален филм за нея. Докато се устроят във САЩ, са били много бедни....гладна си е лягала... със дни не е можела да хапне нещо,но не е губила никога надежда. Може би затова я чувствам толкова близка, а и може би заради други неща, които не виждам, но усещам. Нали знаеш, някой непознат човек насреща ти, а усещаш, че го познаваш и чувстваш много близък....., а незнаеш от къде.
Преди години Глория много тежко катострофира, не са и давали никакъв шанс за живот. Оцеляла, но дълго време е била обездвижена във корито. А след като и на това успява да му покаже среден пръст, взе, че и забременя....герой момиче. Да не е Овен бе newsm78 Wink И е късметлийка със съпруга си ...а и той е композитор на много от нейните хитове. Това знам за нея, скоро нищо не съм чувала за семейството им, те не обичат показността.

# 297
Честита първа пролет и от мен с малко закъснение   bouquet.
Нери, пожелавам ти много успех с магазинчето  Hug.
Лейди, много хубава песен  Simple Smile.
Аз съм добре, но трябва да полежавам и за това минавам само да ви видя как сте.
Слънчев ден от мен  Hug.

# 298
  Пепи, радвам се че намина и се разписа. Ама онова с лежането лекинко ме притесни.  Thinking Защо  трябва да лежиш, миличко?
 Лейди, благодаря за автобиографията ти Simple Smile Беше ми много приятно да узная нещо повече за човек, когото харесвам. Имала си наистина късмет с преподаватели.
 Ха, изгря слънце и на нашата улица Simple Smile   Nature Sunny

# 299
Ели, имах кървене, но слава богу с бебчо всичко е наред, аз се бях уплашила много и в неделя се обаждах на доки да ме види, /че имам лоши спомени/ и за това ми каза да полежавам повечко.

Общи условия

Активация на акаунт