Ето тук ми се ходи

Боядисва с мен, предимно мен и себе си
Пък дано се раздвижи темата 
По бетер от циганче е, да не говорим, че само вредни неща иска.......постоянно правим уговорки, аз казвам, че не може или ще яде бобнобна/бисквитка.....след катоя де манжда, тя си повтаря нейното....а как ме лъже.....направо....незнам осъзнава ли, малки ли са още.......страх ме хваща....я майките с опит да кажат, израства ли се или по зле става? Повечето ми приятелки с по-големи деца казват, че не е до възраст, а до дете....и къде греша с това възпитание...немога да разбера 
/
Симона още не е започнала да лъже. 
Ама поне да са сравнително нови, ами те от мойто детство. Даже се чудя Симона как ще се навие да пишка на подобно гърне. Тя вече изрази очудването си и каза, че пишкали децата на някакви чашки...Аз разчитам по време на лятната отпуска, понеже ще се задържим повече вкъщи, тогава да махнем памперса изцяло. Иначе я виждам, че е добре предразположена да остане без памперс. Надявам се, че ще стане лесно! 

Надявам се утре да съм по-добре, че да я вземем за уикенда. Добре че мъжа ми е втори смени и ходи при нея преди работа, купили са и тези дни 2 чифта обувки и яке, а на мен ми пращат снимки да ми показват 
/
Едвам го настанихме в колата и вече спеше, после откара 5 часа следобеден сън и стана - кукуряк и мивика "айде да ходим на инструментите". Зверче голямо е, жилаво едно такова, няма спирка, бе да ми е жив и здрав, ще си ходим на джогинг с него (това е новото обозначение на разходката, тъй като представлява поне 40-50 минути търчане). Тича 2 пъти повече от мен и ме окуражава с бойни викове "тичай, мамо, по-бързо, още по-бързо"...

Не, просто нямам думи
! Диди, като прочетох тази тема вече се убедих, че из БГ-Мама върлува много изтрещял народ... Ама пусто объркана държава сме... Лудите се вихрят на свобода, а нормалните са на път да полудеят - туй то!
) Много фкуссссен стана. Сама си го уважих щото моите хора вяра ми нямат за готвенето ама това им беше за петилетката 

С това ходене на работа.... никакво време за нищо не ми остава. В почивните дни с хиляди нерви успявам да пооправя из къщи. Щото Симона ме врънка през 2 секунди за нещо. Правя жалки опити да ангажирам бабите за 2-3 часа / само толкова искам/, но уикендите им са заети с месеци напред - живеят си живота и нямат грижи с разни /досадни/ внучета. Свекърва ми си грабна шапката и замина за няколко дни извън града. Заради нея трябваше да сменям датата на кръщенето - да не й преча на плановете. По-важно е да се поразходи.
Ей, аман значи! 

, ама и тях не съм пробвала. Сместа я сипах във форма за кекс. Много вкусна и лесна рецепта. Приготвянето е за около 5 до 10мин - зависи колко си скоростен в кухнята и се получава. Пускам линк към рецептата наистина бързо, лесно и вкусно
!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.90 - това е рецептата за великите пудингови мъфини дето се получават и на анти-готвач като мен
!

После ще даваме отчет 
(платихме си ги де, но те ще гледат децата през това време)