Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 73 316
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • На топло...
 Hug

И аз чета чат-пат, но не ми се пише. Много сме заети последните седмици, добре че времето се влоши, за да мога да пооправя из нас, инак постоянно в градината. Доволна съм, сега трябва да остане още година лошо и току-виж съм я сколасала.

Честито на приетите на градина!
Йоши ходи за по 3 часа преди обяд и не иска да се прибира, всеки ден се увещаваме по 15 минути да си ходим.
Още е  с пампи, но го тренирам уж, денем като си е в нас гледам да го оставям без. Нищо не казва, само се сърди и се съблича веднага като свърши някоя работа.

Вчера разбрах за бебенцето, починало при раждане вкъщи и ми стана много мъчно Sad.
Мир на душичката му Flowers Rose Flowers Rose...

# 526
Не съм разбрала за бебчето,жалко за малката душчика  Flowers Rose
Отчет след консултация-97см-височина(5см нагоре),50см гръдна обиколка(1 см нагоре) 13,500кг (1кг нагоре)
За детска вчера ходих и заявих че желаем в дадената детска,ноооооо не се знаедаи ще я вземат ноември  Thinking дано стане,щото на друго място не е записана
Лек ви ден на всички   bouquet
Сетих се че някой щеше да прави колаж,кво стана с него  newsm78

# 527
  • София
Отчет след консултация-97см-височина(5см нагоре),50см гръдна обиколка(1 см нагоре) 13,500кг (1кг нагоре)

Да, забравих и аз  Embarassed
Височина - 93см, но била с маратонки и я писахме 92см
Тегло - 13.500кг, ама не й махна заради маратонките и дънките  Twisted Evil
Гръдната не я чух..... Иначе всичко й е ОК - пипа й коремчето; слуша белите дробчета, сърцето; зъбките й гледа, гърлото...

# 528
didipidi , много сте високи бе! Браво! Симона преди около два месеца беше 89.  newsm78 11,500 кг.

# 529
Момичета защо ги водите на мерки и теглилки newsm78, лекарите ли така изискват?

За протокола мерките на Алито измерени в домашни условия са: 93см. и 11,5кг. Крачетата и са ужасно слаби ooooh!, направо манекенка си отглеждам Wink.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 14:49 от vita

# 530
  • София
Момичета защо ги водите на мерки и теглилки newsm78, лекарите ли така изискват?

Вита, на всеки 6 месеца има детски консултации...профилактични първични прегледи. Т.е. след навършване на 2г. и 6мес. се ходи на преглед  Peace Следващият е при навършени 3г. и т.н.

# 531
  • София
Нас пък никой не ни е викал на преглед, не че бих отишла да ми кашлят в поликлиниката  Rolling Eyes
Добре че в яслата ги мерят, защото у нас не мога да го заловя да застане мирен. Иначе е 105 см и 15,5 кг. Скоро май ще мога да му износвам дрехите  hahaha

# 532
И аз се учудих, защото и нас никой не ни е викал? А профилактични изследвания на кръв и урина кога се пуска?

# 533
  • София
И аз се учудих, защото и нас никой не ни е викал? А профилактични изследвания на кръв и урина кога се пуска?
Незнам  Rolling Eyes
Нас ни пита педиатърката кога последно сме правили, но тъй като сравнително рано се оказа (края на февруари) и не ни пусна.....А и на есен за новата градинка ще ни пуска явно пак, та сега нямахме.

Ивето, ама той е с размери на първолак  #Crazy Браво на момчето  Peace

# 534
Вита, нашите злоядки са почти един размер!  Crazy Симона уж с тръгването на ясла попрояде малко повече....

Бе на вашите ноемврийчета изникнаха ли им последните кътници? При нас сякаш няма признаци на зъбоникнене към момента.... Кога ли ще изникнат най-после?!

# 535
Нашите долни кътници пробиха и сега леко по леко ще се покажат,но ми ставаше 3 нощи за единия,а за втория като че ли по лесно проби.
Обаче Иве вашия юнак много висок,браво да ви е живо и здраво момчето  Heart Eyes

# 536
Браво за мерките и теглилките...растат децата и това си е....ние още не сме ходили на профилактичен, а и не знаех де  Embarassed
като повдигате въпроса за зъбите - колко зъба трябва да изкарат  Rolling Eyes Ние имаме 20 от половин година вече, други да чакаме ли?

# 537
Момо изкара всички зъби още преди да родя Мая. за мерки и теглилки и аз така знам, след втората година на всеки 6 месеца, но и аз не бих го завела. като се приберем в София, ще го претегля на електронния кантар на Мая, той е до 20кг.

Иве, браво на човека, верно скоро ще му износваш дрехите  Party

аааа, кръв и урина ако има нужда ми каза педка. иначе за детската искат фекална проба, ама вие това сигурно си го знаете. май и кръв и урина ще ми искат, като разбера, ще пиша  Hug

чакам в събота Мишле да дойде в сандански, няма търпение да се запозаня с двете сладурани  Hug

# 538
Днес моя милост има имен ден.А почерпете се за мое здраве

Честит имен ден на elleee и на Коко на Ивето.Ако има и други да не се спотайват  Hug

# 539
  • Стара Загора
Честит имен ден на двете Елита Heart Eyes Hug Да сте живи и здрави! Както и Косето на Ивето Hug

Моето Стефче снощи вдигна висока температура, а друго нищо й няма, поне видимо, а и като я питам, казва, че нищо не я боли... Много ми е притеснено, днес съм и на работа Sad Миналата година горе-долу по това време пак се случи същото - два дни 40 гр. и повече, сваляше я с Ефералган, но едва успяваше да издържи поне 4 часа между свещичките (колкото е препоръчително според листовката). Според педиатъра й най-вероятно щеше да се обрине до 1-2 дни, но и шарка не беше... И сега пак същото... Дано този път да се оправи по-бързо и да няма нищо друго Sad

Общи условия

Активация на акаунт