Детски торти - мнения и съвети

• 177 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Да, тази е. Казаха ми, че детските се правят стандартни - блатове с две вида крем.
сигурно затова не ми е харесала на вкус  Crazy
Дано Вашата е по-хубава, и все пак важното е че е прясна  Peace

ооооооооо, Ева  Mr. Green. Май пак трябва да пускаш нова тема  Hug

# 736
Въпреки смесените си чувства все пак поръчах от Джорджо Джани ( сладкарницата срещу зала Универсиада). Честно казано ако не бяха добрите отзиви не бих поръчала от там. Сладкарницата по скоро ми приличаше на квартална кръчма - по масите имаше чаши с бира и алкохол, пуши се и не видях някой да яде торта  Mr. Green
Тортата, която поръчах обаче се хареса на всички на вкус и на вид; искали са дори допълнително  Grinning

от тази която описваш взехме за миналия рожден ден на дъщеря ми. Беше хубава на вид, прясна и ефтина. Но нещо на мен не ми допадна като вкус, беше посна (само блатове и съмнителен крем)  Sick Това е сладкарничката в блока срещу Универсиада, където е и Неделя в първи вход нали  newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/240/4330240v.jpg
И може би си зависи все пак какъв модел ще избереш  newsm78
И на мен не ми харесаха тези торти. Работя наблизо и понеже една приятелка ми ги беше препоръчала.....
Другите торти, които не ми харесват са тези на "Папая". поръчах една шоколадова наскоро, по-скоро с шоколадов мус.....пълен боклук. Приличаше на соц-тортите от хлебозаводите едно време.
Харесвам повечето торти на Неделя и на Лагуна с белите кремове.

# 737
  • Ланкър, планините Овнерог
............Приличаше на соц-тортите от хлебозаводите едно време.
....

На мен точно такова ми е мнението за детските на Неделя  Sick

# 738
  • София
Еее, хайде, хайде... Соц-тортите представляваха една къщичка от сметана с 2 зайчета и 3 патенца разхвърляни около нея. Неделя са няколко идеи по-напред с материала.  Wink

# 739
Еее, хайде, хайде... Соц-тортите представляваха една къщичка от сметана с 2 зайчета и 3 патенца разхвърляни около нея. Неделя са няколко идеи по-напред с материала.  Wink

Имах предвид вкуса, не вида. На вид ги докарват.

# 740
на детските торти Неделя, може да избираш какъв вкус (пълнеж) да имата. Иначе сигурно ако не кажеш предварително са си обикновени блатове с крем  Mr. Green

# 741
на детските торти Неделя, може да избираш какъв вкус (пълнеж) да имата. Иначе сигурно ако не кажеш предварително са си обикновени блатове с крем  Mr. Green

Нивга не са ни давали опция за избор, а доста пъти се е налагало от тях да поръчваме, тъй като са ни най-близо. Последно за последния РД на Емма поръчвахме - крема беше някакъв гъст, чак като дъвка - сладък и безвкусен, блатовете супер сухи. Иначе на вид беше ок

# 742
Здравейте,

Извинявам се предварително за лекото отклонение от темата "Детски торти" но все пак обсъждате и самите сладкарници.

Влизам за да се оплача от сладкарница Папая. Изключително съм недоволна от техния непрофесионализъм и некоректност.  Crossing Arms

Преди една седмица майка ми си поръча торта за 50 годишният юбилей от тях, като си хареса визията от каталога им. Изрично попита дали ще е същата като на картинката. В деня на тържеството отиде да я вземе. Продавачката не и я показала, и тя само леко успяла да я мерне докато я прибират в кутията. Попитала дали е същата, защото и се сторила различна и тя я уверила, че е същата и не пожелала да и я покаже, понеже тъкмо затворила кутията. Когато се прибра и отвори кутията беше бясна. Първо - тортата не беше същата а бледо и много аматьорско подобие на тази от каталога, второ - беше се разтекла и размазала по цалата подложка и по надписа и се беше изкривила и разчекнала. Познайте как успяхмеда я нарежем и сервираме на гостите - с лъжица. И двете сме много разочаровани и обидени за проваленият празник.  #Cussing out

Ето двете торти да ги сравните сами:

Добре, че не поръчах от там тортата за първата годинка на моята дъщеричка / както първоначално бях се насочила/ а си я направих сама и не съжалявам, защото макар и не много веща в тортоправенето мога да кажа, че съм се справила много по добре от тях, като професионалисти.

Ето я и нея за да прецените сами:

До сега не съм попадала на сладкарница, която да прави специални торти за 1-ви рожден ден / торти които да могат да се ядат от рожденниците/ и за това се спрях на домашният вариант. 1-ви етаж е за големите със сметана, ягоди и шоколад, а втотият е за рожденничката и малките и гости - бисквитена торта с крем ванилия.  Wink

# 743

Това е тортата от "Неделя",която сме поръчвали за рожд.ден на малката-3г..Разкошна и по визия и по вкус!!!  Тук др.вариант от 4-ти рожд.ден   Не бих ги сменила с др.сладкарница!!!

# 744
wafi, при положение, че си направила такава страхотно красива, а сигурна съм и вкусна торта за детенцето си, защо изобщо поръчваш готови торти Wink?

# 745
Не че Ви подстрекавам  Mr. Green, ама айде вече някой да пусне нова тема, тази и без това ще я заключат след 2-3 поста, а е полезна  Peace

# 746
Майка ми настоя да я поръчаме за да не ми създава допълнителни грижи в натовареният ми график. Сега и двете съжаляваме за това, но за на пред ще си знаем.

# 747
  • софия
Не че Ви подстрекавам  Mr. Green, ама айде вече някой да пусне нова тема, тази и без това ще я заключат след 2-3 поста, а е полезна  Peace
Аз ще се пробвам, ако Ева не се появи междувременно. Само ми дайте 10 мин. Peace

# 748
  • София
Аз ще се пробвам, ако Ева не се появи междувременно. Само ми дайте 10 мин. Peace
Пускай, мила!
Аз не съм ви следила детайлно и не съм подготвена да обновя 1 пост, за което се извинявам!  Embarassed
Сигурна съм, че следващата тема ще е страхотна и полезна!   Hug   bouquet

# 749
  • софия
Пускай, мила!
Аз не съм ви следила детайлно и не съм подготвена да обновя 1 пост, за което се извинявам!  Embarassed
Сигурна съм, че следващата тема ще е страхотна и полезна!   Hug   bouquet
Оххх, и аз не съм я следила детайлно тази, но направих
нова тема
да не се загубим Hug

Общи условия

Активация на акаунт