Детски торти - мнения и съвети

• 177 223
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Бях се зарекла да не влизам повече никога в "Неделя", след като решиха салоните им да са само за пушачи, и де факто отрязаха достъпа на децата до сладкарницата... Защо ми трябваше да отстъпвам от решението си  Banghead

Снощи купих 4 парчета от еклерова торта за в къщи... Още ме е яд, че ме домързя и не се върнах да им вдигна скандал... Горчеше, ама така безумно горчеше от подсладител...  Sick

Винаги съм ги харесвала, но сега от раз ме загубиха като клиент завинаги  Naughty

# 46
ЧРД то на детето мина и съм изключително доволна от тортите на Бейби флай.  Peace
Много красиви ги направиха и цената бе доста по изгодна за торта с фигурки от тези, които сме поръчвали досега в 100 грама сладки и Лагуна.

# 47
  • София
 Grinning Браво, доволна съм, че ги открихме тези торти!

# 48
Момичета, разгледах списъка на първа страница и се спрях/и се двоумя между Simple Smile
Бейби флай
Двете фукли
Лъки
Лагуна
Вега

Миналата година тортата ни беше от 100 грама сладки - страхотна като изпълнение и като вкус.
Искаме да е с Мики Маус или Гарфилд, обаче токова грозни Мики и Мини мауси не бях виждала на торти  Crazy
Другите герои като, че ли по-добре го правят, но тези  ooooh!

Ще съм благодарна за помощ и съвети в избора  Hug

# 49
Момичета, някой опитвал ли е еклеровата с малини на Романс?

# 50
Момичета, разгледах списъка на първа страница и се спрях/и се двоумя между Simple Smile
Бейби флай
Двете фукли
Лъки
Лагуна
Вега

Миналата година тортата ни беше от 100 грама сладки - страхотна като изпълнение и като вкус.
Искаме да е с Мики Маус или Гарфилд, обаче токова грозни Мики и Мини мауси не бях виждала на торти  Crazy

Бих ти препоръчала, ако не е късно, тортите на Вега.Ние поръчахме март месец за рождения ден на малката ето тази торта http://www.tortivega.com/bg/gallery_children_figure/7/#cake3 .Наистина изглежда така като е на снимката и беше много вкусна.

# 51
Моля, който е ползвал услугите на Папая да каже дали торта от 24 парчета ще нахрани 16-18 малчовци и частично родителското тяло?
С ЛАгуна как стои този въпрос?
Питам, защото миналата година една такава торта от 24 парчета на друга фирма стигна, че и половината остана  Crazy, а сега нямам ориентир за тези торти. "100 гр. сладки" са изпробвани и за тях си знам, че са 1 към 1.

# 52
Бейби флай
Двете фукли
Лъки
Лагуна
Вега

Бих ти препоръчала, ако не е късно, тортите на Вега.Ние поръчахме март месец за рождения ден на малката ето тази торта http://www.tortivega.com/bg/gallery_children_figure/7/#cake3 .Наистина изглежда така като е на снимката и беше много вкусна.

Благодаря ти, selim  за отзива   bouquet

# 53

[/quote]

Благодаря ти, selim  за отзива   bouquet

[/quote]

Моля, за нищо, дано съм ти била полезна. Laughing Весело изкарване на рождения ден!  bigdance2

# 54
Поръчах торта за детската градина от скайлайн. Ще питам как е била и ще ви дам отзиви. Иначе ние редовно си купуваме от Росита, с повод и без повод. От тортите по-рядко, най-вече Рафаело. Фенове сме на тази торта. Макар, че и другите не са лоши. Но купуваме в огромни количества еклери и плодови тарталети. Уникални са и идеални за гости. Горещо препоръчвам  Peace

# 55
Здравейте момичета!
Поръчвам торти от лагуна и 100 грама сладки, но тази година съм решила да разнообразя и ще поръчвам от Бейби Флай. Моля за съвети при избора на пълнежа от опитвалите ги!
Благодаря

# 56
  • София
Бейби флай
Двете фукли
Лъки
Лагуна
Вега

Може да се включвам късно, но тотално съм зачеркнала Двете фукли  Peace Хубави и ефектни изпълнения, но отчайващи на вкус!
Аз си държа на изпитаното и харесаното - Лагуна.

Момичата, ще купувам торта от Неделя за рождения ден на майка ми - дайте предложения за някоя с повечко крем, по възможност без ядки .

# 57
Бейби флай
Двете фукли
Лъки
Лагуна
Вега

Може да се включвам късно, но тотално съм зачеркнала Двете фукли  Peace Хубави и ефектни изпълнения, но отчайващи на вкус!
Аз си държа на изпитаното и харесаното - Лагуна.

Момичата, ще купувам торта от Неделя за рождения ден на майка ми - дайте предложения за някоя с повечко крем, по възможност без ядки .

tonkabonbonka, много благодаря за отзива   bouquet

Не е късно, още дори не сме обиколили сладкарниците Simple Smile

За Неделя не мога да ти помогна, защото аз лично не съм им фен  Tired
Единствено за плодовата пита мога да ти дам позитивен отзив.

# 58
Плодовата пита на "Неделя" е хубава - да. И има доста крем, а няма ядки.

# 59
  • софия
За тортите на Двете фукли и аз съм на мнението на tonkabonka.

Общи условия

Активация на акаунт