Детски торти - мнения и съвети

• 177 808
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Не искам да им правя реклама, но бях написала че си купуваме от едно Фантастико от тези тортички, сина ми много ги харесва и заради него ги купувахме, незнам по колко парчета се водят, но имат тортички по 10лв. и по 14лв. в магазина и наистина са вкусни, незнам какво им е качеството, но досега проблем не сме имали.
Та ако на някой му е близо това Фантастико в Надежда 2 може да си купи и да прецени. Настина най-хубаво е да се опитат първо, защото вкусовете на хората са различни.
Ето я нашата:
http://brambi.snimka.bg/baby/ivayilo-na-5-godini.584608.23026138

# 91
  • София
Аз съм много лоша кулинарка, но последната торта, която правих, ми излезе към 25 лв, и съвсем не беше голяма. Абсурд да беше стигнала за 20 човека. А и видът на тортата ми изобщо не се доближаваше до добър търговски... В тази връзка купешка торта за 30 лв, при това детска, не бих купила. Ако нямах финансова възможност, щях да спретна нещо скромно вкъщи. Но само тогава.
Торта за 1,33 лв парчето е меко казано съмнителна работа! Аз не бих яла, пък какво остава да черпя деца с нея.

# 92
  • Sofia
Ееее tonkabonka недей така - нито едно дете от РД на сина ми няма оплаквания, хайде няма смисъл да спорим, но и без обиди разбира се. Грозно е!
Незнам кой ще иска да си натрови детето, а пък недай Боже чужди деца!

# 93
  • София
Rossi, просто всеки споделя мнение! За мен качеството на храните в повечето случаи е обвързано с цените  Peace

# 94
  • Sofia
Именно миналата година с такава "качествена" на цена торта се изложих, та обикалях да се извинявам, може би затова тази година заложихме на нещо изпитано, но съм сигурна че има страхотни торти и скъпи, просто ни държи влага от миналата година.

# 95
  • Враца
тонка бонка, челя съм други твои мнения от форума, и съм си изградила мнение, че си толерантен и умерен човек.
но сега изказването ти може да зесегне някого... недей така,  а и се опитах да ти обясня, че не си права за цените, мога и разбивка да ти направя за това какви торти правя и колко ми излиза всичко....

абе, защо в бг сме свикнали така- ако нещо е евтино, значи задължително е некачествено и абсолютно съмнително! newsm78

# 96
абе, защо в бг сме свикнали така- ако нещо е евтино, значи задължително е некачествено и абсолютно съмнително! newsm78

Защото е така, поне в общия случай.
Купувам кисело мляко от левче, защото ако струва 40 стотинки, вътре ще има всичко друго, но не и мляко.

# 97
  • София
тонка бонка, челя съм други твои мнения от форума, и съм си изградила мнение, че си толерантен и умерен човек.
Ох, извинявам се, ако съм обидила някой, днес просто не ми е ден  Peace (Погледнах си специално постовете и обиди няма. Само изразено мнение от моя страна, макар и по-остро.)

Може би защото все повече търгаши се навъдиха  Wink И хубавите и евтини неща вече са рядкост.

# 98
  • Враца
мен не си обидила,
  bouquet

затова е форума- за да похвалим това, което е хубаво е евтино  Peace

а къде е това кис.мляко за 40 ст, аз не съм виждала  Laughing

# 99
Ами загледай се в рекламната брошура, която пускат в пощата ти.
Често собствените марки на големите вериги предлагат подобни чудеса - кисело мляко, сирена, масла и пр. Предвид цената - такова и качеството.

# 100
  • Sofia
Аааа трънче имаше едно от 45 стотинки май беше лятото съм го виждала и ми направи впечатление, защото тая цена няма как да не те изуми на фона на останалите. Не съм го опитвала обаче - наистина ми беше съмнително.  Simple Smile

# 101
  • Враца
ааа, пошегувах се, виждала съм.
иначе, може да съм тъпа и упорита, но продължавам да твърдя, че много неща могат да са доста по-евтини, отколкото са- например, аз си купувам прясно мляко за 1 лв/литър, квася го и става страхотно кисело мляко за 50 ст, при това за 500 л, при сегашен стандарт от 400 мл за кофичка.
тоест, ако си производител на кисело мляко и купуваш прясното за 50 ст на линър, можеш да правиш хубаво кисело мляко за 25 ст, и с разходи, труд и нормално надценка да ти е до 50 ст.
но явно една част от търговците иска по-голяма надценка и печалба, а друга част от тях е разбрала, че потребителите не купуват евтини стоки Grinning

впрочем, относно собствените марки- едно време кроасаните клевър / на била/ се произвеждаха от пен дор, а пък солетите клевър- от млин / производителя на най-хубавите според мен солети- хрус-хрус/
специално се интересувам и си чета старателно етикетите, препоръчвам и на вас да го правите, може да останете приятно учудени. Peace

извинете за молкото отклонение, да приемем, че е във връзка с продуктите за детски торти Wink

# 102
Много нескромно ще ви споделя своята идея за домашна торта, която излиза на цена до 10 лева, но не ме питайте колко парчета са това - бих казала, на колкото я нарежете Simple Smile
http://solo-fairy-tales.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html
Не съм я пробутвала на гости, но при нужда изобщо не бих се поколебала, защото наистина си я биваше, макар и съвсем непретенциозна. С малко фантазия би могла да стане и "детска" Wink

# 103
  • София
Торти "Бордо" има в сладкарниците към магазини "Дар". На мен не ми харесват на вкус.

# 104
Не искам да им правя реклама, но бях написала че си купуваме от едно Фантастико от тези тортички, сина ми много ги харесва и заради него ги купувахме, незнам по колко парчета се водят, но имат тортички по 10лв. и по 14лв. в магазина и наистина са вкусни, незнам какво им е качеството, но досега проблем не сме имали....

Нали сте ги опитвали многократно, ако правилно съм разбрала, как не знаеш какво им е качеството, не можеш ли да прецениш какво ядеш? И в какъв смисъл не сте имали проблем, в смисъл здравословен проблем ли?

Общи условия

Активация на акаунт