Отговори
# 105
  • София
Искам прошка и давам прошка! На започващите поста, да е лек и одухотворен! Чета Ви и се радвам.    

# 106
Мили ФЕЙ,

моля за прошка и проштавам!

"Някак успяваме да нараняваме най-много най-близките си хора. Само с тях като че ли сме най-безкомпромисни, изискващи, очакващи от тях и непримирими с недостатъците им.

Вероятно защото ги обичаме безкрайно, а любовта не се задоволява с по-малко от идеалното.

Справедливо ли е? Разбира се, че не.

Да прощаваме грешките на най-близките си, на тези, с които сме всеки ден, които са ни дали живот или с които сме решили – ние и никой друг, да прекараме живота си – това е най-силния израз на любов.

Днес според християнския календар е Сирни Заговезни – ден за прошка и азте МОЛЯ за такава"

Heart Eyes

# 107
# 108
       Утре-то не е гарантирано за никого – нито млад, нито стар. Днес може да е последният път, когато виждаш хората, които обичаш. Затова не чакай повече, направи го днес, защото ако утре-то никога не дойде, със сигурност ще се разкайваш за деня, когато не намери време за една усмивка, една прегръдка, и беше много зает, за да направиш действителност последното им желание. Дръж тези, които обичаш, близо до себе си, кажи им шепнешком колко много имаш нужда от тях, обичай ги и се отнасяй с тях добре, намери време да им кажеш “извинявай”, “ПРОСТИ МИ”, “моля те”, “благодаря” и всички думи, изразяващи любов, които знаеш.
      Не съм идеална.Не съм съвършенна.Понякога се случва и аз да греша..Затова го има ден за "ПРОШКИ"ПРОСТЕТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ,ако има за какво да ми прощавате?!И нека всеки сам за себе си реши,от кой да търси прошка и на кой да прощава.Нали е казано:"Човешко е да се греши,а пък божествено да се прощава

# 109
Мили феи, простете ми. Аз прощавам - на вас и на себе си. Лек и спасителен пост на всички Hug Обичам ви.

# 110
С вас съм   bouquet

# 111
Здравейте!
Днес е един от най- щастливите ми дни в живота. Винаги когато искам да излъчвам щастие и радост, мислено се връщам към него. Днес преди 13г. родих първият си син. Почерпете се за негово здраве и усетете моето огромно щастие!

P.S. За съжаление ви бях приготвила прекрасна торта, но не мога да я кача!

# 112
sv_harmony  благодаря за новата и чудесна тема.
Отдавна не съм Ви чела и  писал, но ме е обхванала една апатия и се опитвам да се справя.
Веднага като започнах да Ви чета открих отговори на мои терзания. Момичета страхотни сте и Ви благодаря много.
Клонка великолепна си с твоите предсказания   bouquet Ако не е нахално може ли и аз да те помоля.
alexandrat  честит ти рожденик, да е много здрави и да ти носи много усмивки.
Усмихнат и слънчев ден.

# 113
Не съм писала тия дни, настройвах се психически за презентациите, четох препоръчаната книжка....
... и днес мина първата, мисля че беше добре, но щеше да ми изхвръкне сърцето първите няколко минути, имам чуството че чак ми трепереше гласа. После се поуспокоих, забавих темпото и си казах всичко, което трябваше, а се притеснявах да не забравя част от текста.

Моля ви, изпратете ми енергия, дайте съвети - утре е по-страшната, пред всички директори, ще изляза отпред и ще говоря Shocked трябва да съм много много спокойна  Praynig Praynig Praynig

# 114
Nadia79  изпращам ти много положителна енергия  Hug

# 115
alexandrat да ти е жив и здрав сина   bouquet, само радост да ти носи и много щастие за него...
Nadia79 , Радвам се,че днес всичко е било успешно..Всичко ще е наред и утре. Много положителна енергия и от мен..

# 116
alexandrat, много радост да ти носи  и да е честит и ти  с него!
 Two Hearts newsm59 newsm67

Надя newsm10  и директорите са хора и ходят в тоалетната. /прощавайте/ като се сетиш за това и още, че и те плачат, боледуват, имат слабости, и тях са ги изпитвали, някои от тях имат несподелена любов, а други проблеми с простатата .... Просто те играят своята роля и тя в случая е на директори. Изиграй и ти своята роля на спокойна  и уверена в себе си млада жена, която не се плаши от това да говори пред тях.
мисля, че  ето тук грешиш
- утре е по-страшната, пред всички директори, ще изляза отпред и ще говоря Shocked трябва да съм много много спокойна  Praynig Praynig Praynig

Утре е по-лесната част
- повярвай ми, от опит знам, че пред директорите е по-лесно. Колкото по-големи началници са- толкова е по-лесно.
така мисля аз.
Успех!

# 117
Nadia79, и аз стискам палците и зная че ще си блестяща Hug
Във връзка с перата от гълъб, намерих една книга "СВЕТЪТ НА СИМВОЛИТЕ " на Христо Енев. Има доста интересни неща там. За гълъба се казва, че е символ на изкуплението, надеждата, хармонията и отново откритото щастие.  Heart Eyes
alexandrat, да ти е жив и здрав рожденника  bouquet

# 118
според мен вече темата не е за подсъзнанието а е направо станало говорилня ..... хайде да се придържаме към темата.

# 119
Изправяйки се срещу страховете си ставаме по-силни.
Ето, на мен ми предстои да се срещна с моят най-"страшен" страх - говорене пред публика.  Peace

Ама сама си го пожелах, признавам си - поисках си да мога прекрасно да се презентирам в работата си, но може ли пък толкоз бързо да се случи... някак си не го очаквах.
Как за някои неща чакам с месеци, години или не се случват въобще, а когато си поискам нещо уж незначително се появява веднагически...

Досега винаги съм се проваляла на обучения по презентационни умения и явно с обучение не стават тези неща, а с практика.
В момента съм изпълнена с увереност и спокойствие, докато си преговарям текста и силно се надявам да я задържа утре до голямата среща.

PS: Извинете, ако прекалено ви занимавам с моите терзания, но реално няма с кой да го споделя. Хората около мен ме приемат за доста самоуверена и когато се опитах да им споделя за тези мои притеснения, не ме разбират. Съветите са "споко",  "това е лесно" и "ще се справиш", но това не ми помага особено...

Общи условия

Активация на акаунт