Отговори
# 120
  • морето, сините вълни...
Надя, наистина БЪДИ самоуверена  Heart Eyes Дарена е права  - големите началници са по лесни, те и затова са "големи" Wink

А на мен тази говорилня ми харесва  Hug Обичам ви момичета и момче. Приятно ми е с вас и ми е леко. Поста сега съм си го нарекла (Благо-Даря ти Клонка). Искам да се смиря, но и да се обикна, да се успокоя и да изчистя мислите и делата си от паразити. За да чуя себе си, за да открия себе си. Искам да спра да се притеснявам и да започна да се забавлявам. Искам да разтегля времето или по скоро да го събера в правилната посока, която и да е тя. Обещала съм си да се въздържам от гневни изблици и словесни и мисловни, от чувства на безсилен гняв и безпомощност. Вярвам че ще успея.
Възхищавам ви се че умеете така ясно да усещате себе си.
Храненето не ме плаши, при все че далеч не съм веге, но от години постя и се справям без проблем. Готвя на домочадието, пък за мен гарнитурката  Joy Joy. Сега обаче искам да е по различно, трябва да мога да видя и аз гълъбите и ми трябват знаци да се реша за нещо.
Еххх как ми липсвахте тия дни

# 121

Мили Феи,  Честит Празник,  Бъдете здрави, щастливи, обичани и самоуверени! 

Идвам да ви предложа едно много приятно четиво,за който не го е чел...става дума за сбъдването на желанията ни...Докато го четях, а то е малко и се чете бързо....поисках на 2 пъти пари...Трябваха ми за сметките.. И двата пъти на следващият ден парите дойдоха,като по чудо..Първият път поисках 160$, дойдоха ми 200$, вторичт път  само си помислих за една малка сметка...получих я двойно...  Blush ,  само да добавя,че винаги,когато получа пари, давам пари на дъщеря ми , ходим да се почерпим,  бутилка вино за съседите ми, торта... каквото преценя...
ето линка :  http://chitanka.info/lib/text/14659-igrata_na_zhivota_i_kak_da_ja_igraem

# 122
честит празник на всички!!!!бъдете живи и здрави,много обичани,уверени и уважавани!!!

# 123
Честит Празник Дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете всичко онова, което желаете да бъдете, излъчвайте своето аз такова каквото е в сърцето ви!

Pinkito
   Hugмного благодаря за линка към книгата много отдавна не съм срещала книга която така да ме е увлякла от пръв поглед. Нямам търпение да насмогна днес със задачките и да й се отдам! Laughing

# 124
Здравейте, и честит празник!
Нека да сме щастливи, успешни и обичани, всеки ден, всеки час, и всяка минута!
Успех на Надя днес, ще впечатли шефовете си, сигурна съм, и ще се справи перфектно.
Аз също имам нужда от вашата помощ, за утре....предстои ми много важно интервю, по-важно от всичко което ми се е случвало някога в живота, не е свързано само с работа, а с ново начало и страхотно бъдеще за децата ми. Стискайте палци и приемам всяка положителна енергийка и вибрация. Интересно, че не се притеснявам, сигурна съм в успеха и знанията си.
Но все пак е добре да усетиш подкрепа. Аз също не искам да показвам пред най-близките си страх или колебание.
Благодаря ви, обичам ви, и стискайте палци.

# 125
  • Costa Rica
Честито, мили дами!

Черпя на патерица за "помъдряването" си  Embarassed

# 126
Честит празник, мили дами! smile3525
Бъдете много ведри и щастливи!

Честито помъдряване, Делфина! Wink  bouquet

Не знам с какво да се запиша, отдавна не съм влизала да пиша. Просто ми се струпаха неприятни случки, но след всичко това продължавам напред с усещането за нещо ново, прекрасно за мен. Пожелавам и на вас да се наслаждавате на живота си!

# 127
  • Русе
 Честит празник,дами!Много любов и щастие!   bouquet

# 128
Здравейте отново, Embarassed
Не е минал и час откак видях поста на Пинки, честно да ви кажа, зарязах си задачите за днес и "изгълтах" почти цялата книга на Флорънс Шин-Играта на живота и как да я играем. Ще си я разпечатам и ще си я направя настолна, ще я подаря на хора, които мисля че се узрели за нея.
Прозрях нещо-от 1 месец търсех нещо, днес сутринта реших повече да не го търся, а да се отдам на безметежното щастие което изпитвам от няколко месеца и си казах "Това нещо само ще ме намери". Невероятно, ето намерери ме, търсих целта си,предназначението си, отново я намерих, вярното е че я бях позагубила, а те си е все там в сърцето ми, все същата, но я бях затрупала с отломки от стари усещания, които се опитваха да се прокраднат в ума ми, а именно -чувство за вина, за чувство за непълноценност, недоимък, гняв дори.
Горещо я препоръчвам, отивам да си я дочета.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 11:20 от !Diva!

# 129
Момичета, честит празник!

Разкош и любов ви пожелавам!

# 130
  • Шотландия

# 131
  • София
Честит празник, приказни дами!

# 132
Pinkito, можеш ли да ми я пратиш на лични, не ми се отваря линкът. Моля! Благодаря!

# 133
Честит осми март,момичета!
Книгата на Флорънс Шин е качена и в спиралата.Ето линк тук.

# 134
Sweta, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт