Отговори
# 135
Честит празник, мили дами!!! Пожелавам ви да сте много обичащи , много обичани и много, много щастливи и удовлетворени от случващото се във вашата реалност!!!

Имам една молба към вас! Напоследък ми е изключително заето и нямам време да влизам в темата, нямам време дори пощата да си проверя пък какво остава за други неща. Та може ли някой да пуска темата следващите един два пъти, после нямам против пак да поема щафетата. Дано дотогава графика ми да се е улеснил. Ентусиасти?  Peace

Преди малко се заговорихме по скайп с една съфорумка  Heart Eyes по отношение на този пост на Хармони... Дали има желаещ някой да я замести за следващите теми?  Simple Smile
Аз лично не бих могла, тъй като и аз почти не успявам да следя темата....

# 136
Честит 8-ми март, момичета!   Hug

При мен всичко мина прекрасно - в момента, в който влязох в залата притеснението ми изчезна и се справих много добре!
Благодарна съм, че имах възможността да се изправя срещу това предизвикателство!
Благодаря и на вас за покрепата, положителната енергия и съветите  Hug

А сега, трябва да си намеря ново предизвикателство, презентациите вече не са проблем за мен  Peace

# 137
МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Желая ви много здраве, да сте усмихнати и много щастливи!
Весело прекарване!   bouquet

# 138
  • Добрич

Ние искаме да сме хубави, неразгадани,
като стъпваме въздухът да звъни
и когато векът ни нанася рани –
да сънуваме висини.
Век! Той всичко ни даде :
Ние трябва да бъдем всичко на този свят –
и хляб насъщен върху трапезата
и радващ окото пролетен цвят
и царски жезъл.
Като слънцето да носим топлина.
Като земята да бъдем нужни.
Такава е нашата проста служба:
Да бъдеш Жена!

Честит празник, мили момичета!

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета за вас мечта и цел едно и също ли са  Thinking

Провокира ме един пост в Клюто  Crazy a ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568626.0  Grinning

Мечти нямам,имам цели.

Crazy

За мен мечтите са съвсем реално и достижимо нещо т.е. да , съпоставям ги с цели  Grinning

Весел празник дами , мами  и ......   bouquet

# 140
  • Добрич
Според мен зависи от вътрешното ти усещане. За теб мечтите са достижими, защото така ги усещаш. Т.е. за теб са едно и също нещо. За други мечтите са просто момент  за витаене в облаците и те не мислят, че мечтите им някога ще се сбъднат. Тогава са различно нещо.

За себе си, мога да кажа, че имам и от двата вида мечти. Т.е. мечтая за неща, за които се чувствам на една ръка разстояние или за които съм убедена, че някой ден ще се сбъднат. Мечтая и просто заради спорта, защото ми е приятно, за неща, които в действителност не очаквам да се реализират. Така погледнато във втория случай си хабя енергията, но пък ми харесва.

# 141
Мили Феи , много се радвам,че книжката на Флоренс Шиин ви е харесала. Искам само да добавя, че това,което е качено в спиралата и в читанка.инфо,  е само 1 вата част на книгата, Книгата е от 4 части, но на Бг е преведена само първата. За тези които искат да си я доставят, аз я намерих в ибей, може и другаде да се ордира, не знам...Казва се :  The wisdom of Florence
Ето я как изглежда : 

-тук са 4 те части.
За тези,които са в САЩ , има я в Бордърс, около 12$ е, на ибей е 8,50$ ,предполагам,че я има и за по малко пари, не съм проверила в амазон.

# 142
И за мен мечтите са съпоставими с целите. Като се замисля, всяка моя мечта считам за напълно осъществима и "на ръка разстояние", както казва Вела. Някоя ръка е по-дългичка обаче, друга по-къса.... Laughing  
Ч8М smile3525
Попаднах на Великопостна молитва на Св. Ефрем Сирин и я споделям с вас:

Господи и Владико на моя живот,
не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие.

Но дух на целомъдрие, смиреномъдрие, търпение и любов дарувай на мене, Твоя раб.

Да, Господи Царю! дарувай ми да виждам моите прегрешения
и да не осъждам моя брат, защото си благословен во веки веков.
Амин.

mijjjka, мога да се пробвам с темата, ако друг няма възможност. Има още 40-ина старници време  Peace

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 19:20 от Starlight'

# 143
А аз вчера попаднах на най страхотният учител (лично мнение ) на Подсъзнанието може всичко  -  Nick  Vujicic

# 144
Мили феи, не мога да не мина и да ви гушна виртуално Heart Eyes Честит празник! Вдъхновение, мир и любов за всички ни! Hug
Нещо за душите и прекрасните ни отражения в огледалото Grinning -

Дзен иска от теб да живееш, да живееш в изобилие, цялостно, интензивно – не на минимум, както иска от теб християнството, а на максимум, преливащ.
Животът ти трябва да достигне другите. Твоето блаженство, благословия, екстаз не бива да остава в теб като семе, а да се разтвори като цвете и да пръсне аромата си към всички – не само към приятелите, но и към непознатите.
•   Това е истинското състрадание, това е истинската любов – да споделяш своето просветление, да споделяш своя трансцедентален танц.

и

Кралицата на дъгите е като чудно растение, достигнало върха на своя цъфтеж и пъстрота. Тя е много сексуална, много жива и пълна с възможности. Тя щрака с пръсти под музиката на любовта, а зодиакалната й огърлица е поставена така, че Венера лежи върху сърцето й. Ръкавите на дрехата й са пълни със семена, които вятърът ще раздуха, за да пуснат корени, където могат. Тя не се интересува дали ще попаднат в почвата или върху камъните, а просто ги пръска навсякъде в истинско тържество на живота и любовта. Върху нея се сипят цветя в хармония с нейното собствено разцъфтяване, а водите на чувствата се полюшват игриво под цветето, на което е седнала. Може би в момента се чувстваш като градина, пълна с цветя, и благословиите се изливат върху теб от всички посоки. Приветствай пчелите, прикани птиците да пият от твоя нектар. Покажи радостта си, за да я споделят всички.

Познахте ли се? Аз ви познах
  bouquet

# 145
Момичета за вас мечта и цел едно и също ли са  Thinking....

"Целта е мечта със срок." - умна мисъл (не е моя  Embarassed)

# 146
  • Шотландия
Nadia79, чакаме да се похвалиш с успех!  Peace
Пинкито, благодаря за четивото, чета си го – засега ми харесва.
joya, имаш и моята положителна енергия за подкрепа! Hug
Делфина, на хубав ден си помъдряла, хехехе – много любов и щастие!  bouquet
Вени, страхотна картинка – благодаря!! Hug
Дес, и аз мисля като Вела за мечти-цели. Ако гледаш на мечтите си като средство за постигане на нещо, те са и твои цели. За хората извън този начин на мислене, мечтите са празно витаене из облаците, а целите са нещо сериозно.
Рози - много умна мисъл.  Hug

# 147
  • Tам през Атлантическия океан
За други мечтите са просто момент  за витаене в облаците и те не мислят, че мечтите им някога ще се сбъднат. Тогава са различно нещо.

Za мен това е фантазия т.е. витаенето в облаците  Rolling Eyes

Момичета за вас мечта и цел едно и също ли са  Thinking....

"Целта е мечта със срок." - умна мисъл (не е моя  Embarassed)

Да  Peace има резон

mijjjka, мога да се пробвам с темата, ако друг няма възможност. Има още 40-ина старници време  Peace

Peace

Сетих се нещо  Crazy много кофти ми звучи примерно : Цел ми е да си имам семейство , дете и т.н.  Crazy Друго е : Мечтая за дом , семейство , детенце ....  Flutter

Цел да си намеря хубава работа , да преизпълня петилетката  Mr. Green

Май цитата на Рози и рози е добър  Thinking

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:09 от Desss

# 148
  • София-в сърцата на моите деца
Непрекъснато мечтая, визуализирам и пътувам ли, пътувам из целият свят наяве и насън LaughingНо сега повече от всякога се нуждая от подкрепа за една работа, която да ми позволи да си реализирам желанията PeaceОчаквам малко и  вашата помощ. Обичам ви. И дано стане.

# 149
Цел да ............. преизпълня петилетката  Mr. Green

Ааааааааааааа петилетката в три години  Joy Joy

Оф, откъде подхванахте тази тема с целите, та да ме уцелите в сърцевината на мислите от 15 часа насам.

Отивам на едно обучение за обучаващи по лидерски умения и като начало имаме да си направим всички предварителни домашни, които самите ни курсисти ще имат да правят преди да дойдат в нашите групи. Аз съм била на това обучение преди 3.5 години и тогава много лесно се подготвих. Сега обаче цикля върху едната част. Състои се от пет въпроса, единият от които е "Каква е вашата цел?". Всички части на домашното се попълват препоръчително за работни ситуации, за да могат да се дискутират открито в минигрупи от по двама души с фасилитаторите.... Да, ама на мен основната ми цел не е офисо-произхождаща и има доста личен характер. И сега съм се разкрачила като жабата от вица "А аз при умните или при красивте....."

От една страна мога да си лепна някоя от непървостепенните цели на листа, защото това като цяло е по-скоро упражнение как да водим работната група, а не толкова фиксирано върху нас. От друга страна обаче аз съм малко нещо като суеверна, че щом нещо за мен е първостепенна цел, то аз вътре в себе си и навън държа това именно под наименованието "първостепенна цел" и не се занимавам с него, за да не го товаря с излишни емоции, но не го детронирам. Слагам му етикета и го пращам на Вселената. Също така знам от посещението ми на този курс като участник как отлично я преработих тогавашната си цел в рамките на дискусиите и колко добре повлия това на нейната реализация, защото се играе ситуационно с промяна на гледната точка и се научаваш да си смениш подхода, от което взаимоотношенията все едно се развръзват, а доколкото всяко нещо е свързано с човешки елемент и "обективната" част се променя.

Та сега съм потънала в едни дълбоки мислиииии. Някой съвет да ми даде как да избера?

Общи условия

Активация на акаунт