Отговори
# 345
  • Добрич
keitlin_, видя ли тази тема?

Окото ми трепери?!

Естествено, можеш да потърсиш и бабешко обяснение, ако вярваш  в тях.

Vox populi, както винаги с оригинални идеи и виждания. А дали феичката ще се сети в този специален момент за мантра? Ако се сети си струва да опита.

Днес ще има суперлуние

# 346
"А дали феичката ще се сети в този специален момент за мантра?" - тя може предварително и специално да го планира - всеки път Simple Smile

# 347
  • София
"А дали феичката ще се сети в този специален момент за мантра?" - тя може предварително и специално да го планира - всеки път Simple Smile

Вокси, на път си да ме промениш - тоест имах предвид мнението ми за теб напълно, плииз дръж се още така Wink

# 348

Вокси, на път си да ме промениш - тоест имах предвид мнението ми за теб напълно, плииз дръж се още така Wink

"Най-хубавото предстои" Simple Smile

# 349
  • Tам през Атлантическия океан

Ще свършваш ли  Joy

# 350

Ще свършваш ли  Joy
бее, друго си е да е след 2 часа 18+ практика, комбинирана с мантрична медитация Stuck Out Tongue

п.п
(приятното с полезното )

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 17:46 от Vox populi

# 351
Здравейте момичета и момче. Сбъдна ми се най- съкровенното желание и сега като по ефекта на доминото се разрешават куп други. Благодаря ти Сила, благодаря ти Вселена, благодаря ти Господи! Нека късмета съпътства и вас във всеки момент. Амин.                                                       

# 352
Mimimomo Честито! Мога само да ти кажа, че знам какво означава това, което споделяш. Искам да ти пожелая да запазиш спомена за това, за усещането, за всичко как се разплита всяка брънка и следващия път когато очакваш нещо прекрасно в живота си и вземеш че се подадеш на отчаяние, да си припомниш сега и този момент, за да се изпълниш отново със сладкото усещане на очакване на предстоящото чудо!
И да знаеш само как добре ме стимулират подобни споделени красиви неща   bouquet

# 353
Момичета здравейте! Чудесна темичка сте направили  bouquet Поизчетох доста неща,но все пак не всичко,много теми са. Бихте ли ми помогнали дали има някъде аудио записи за хипноза? Пробвах със самохипноза и мисля,че е е по-добре,ако гласът е друг. Имам спешна нужда от "препрограмиране" и много се надявам да ми помогнете!!!

# 354
Благодаря ти !Diva! сякаш летя, сякаш не стъпвам по земята. Чувствам се п рекрасно. Не съм се чувствала така от години. Пожелавам ви го. божествено е. Благословенно е. Блаженствое.

# 355
Момичета една прекрасна новина:
Имаме си момиченце, една прекрасна малка Ралица.

ЧЕСТИТО ЩАСТИЕ на Jorito!   bouquet Heart Eyes

# 356
Вела, БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Лека и спокойна нощ на всички!

# 357
  • Шотландия
Момичета здравейте! Чудесна темичка сте направили  bouquet Поизчетох доста неща,но все пак не всичко,много теми са. Бихте ли ми помогнали дали има някъде аудио записи за хипноза? Пробвах със самохипноза и мисля,че е е по-добре,ако гласът е друг. Имам спешна нужда от "препрограмиране" и много се надявам да ми помогнете!!!
Здравей, сладурка - кажи дали на български само търсиш - и за какво точно. В каква посока искаш да се "препрограмираш"?

# 358
Здравей, сладурка - кажи дали на български само търсиш - и за какво точно. В каква посока искаш да се "препрограмираш"?
Благодаря ти Мила,че откликна на въпроса ми! Hug Ако може на бг да е,искам да стана по-уверена и да вярвам в себе си,много съм способна и това винаги ми е пречело,даже преди броени дни изпуснах мечтаната си работа,заради пустото му смущение и неувереност! Искам да променя това! Дано има някъде аудио с хипноза за такива проблеми. Praynig

# 359
  • Universe
Момичета здравейте! Чудесна темичка сте направили  bouquet Поизчетох доста неща,но все пак не всичко,много теми са. Бихте ли ми помогнали дали има някъде аудио записи за хипноза? Пробвах със самохипноза и мисля,че е е по-добре,ако гласът е друг. Имам спешна нужда от "препрограмиране" и много се надявам да ми помогнете!!!
Благодаря ти Мила,че откликна на въпроса ми! Hug Ако може на бг да е,искам да стана по-уверена и да вярвам в себе си,много съм способна и това винаги ми е пречело,даже преди броени дни изпуснах мечтаната си работа,заради пустото му смущение и неувереност! Искам да променя това! Дано има някъде аудио с хипноза за такива проблеми. Praynig

Пол Маккена- "Изгради желязна самоувереност" /книгата+хипнозата mp3/ - http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 6e09099702#expand

Общи условия

Активация на акаунт