Отговори
# 645
Лени в блога пише,че днес настъпва новолунието в Овен и се прави карта на желанията. А и тук се обсъждат други неща,как да постъпим?

# 646
  • София
И аз да попитам... не се прави карта на желанията преди 17,33ч., нали?

# 647
Аз ще правя карта, подготвила съм си материалите и надвечер я почвам. Mr. Green Новолунието, съчетано с най-силния ми период се надявам да "надвие" ретроградната планета  Peace
Момичета, ако имате желание да правите карта, направете я. Ако не й е сега времето, тя просто няма да се реализира. При мен се получи така при предните 2 опита да си направя нова карта - първия път не си харесах картинки, втория - просто изчезна от компютъра ми. Сега всичко е ОК.
И малко организационен въпрос, понеже наближава 50-та страница: Има ли някой желаещ и имащ възможност да пусне новата тема? Или аз да се "мятам"? Mr. Green

# 648
Цитат
Цитат

Да! До тогава е хубаво да се направи прочистване на дома, за да може предстоящото новолуние да започне " на чисто". Обикновено се заемам с освобождаване на пространството и изхвърляне на всичко непотребно или повредено
.
момичета, последно днес ще се прави ли карта на желанията, или не е добре заради този "Меркурий" ? newsm78

Ретроградния Меркурий  си има негови задачи - да поврежда електрониката, да нарушава комуникациите, но пък е идеално време точно за подготовка и обмислане, каквото се явява и писането на желания по време на този силен период. След ретроградието му всичко започва да си идва на мястото
.

# 649
Дами, кажете моля ритуал за новолунието за намирането на нова работа. Мислих си да попроменя ритуала за намиране на мъж, при който листа се разделя на 4 и се пише какви качества да има , с какво би се примирила , какво категорично не искаш ....., мисля си да го променя и да го наглася за работа, какво ще кажете. Гледах в 1-ва страница , но освен един ритуал за който трябват зелени свещи друго не видях. Моля давайте предложения Hug

# 650
# 651
  • Universe
Лени в блога пише,че днес настъпва новолунието в Овен и се прави карта на желанията. А и тук се обсъждат други неща,как да постъпим?

Ами преди това никога не съм гледала влиянието на планетите, което не пречи голяма част ог желанията ми да са факт. Вероято е имало някой ретроград (ама че дума  Embarassed), но той не ме е засегнал  hahaha
Не посявайте червея на съмнението, защото така ще намалите вероятността за сбъдването на желанията. Забавлявайте се (това си е един вид арттерапия Laughing), свършете си "работата" и оставете Вселената да свърши своята, без да й посочвате начина за това  Hug

Не  Stop - новото идва с новата луна Peace

Преди да завърша, ви изпращам днешната ми ежедневна карта на желанията с пожелание това, което пише в нея да стане факт - за мен и за всички, които четете това!

Действай, без да чакаш и минута повече!Сега е най-подходящия момент да реализираш мечтите и плановете си.Най-важно е да направиш първата крачка,после нещата ще започнат и сами да се подреждат.Действай сега!Успехът ти зависи от това колко бързо действаш.Вземи необходимото решение час по скоро.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 13:08 от lenny_pld

# 652
Дaми, само на мен ли ми се струва, че "Ключът" на Джо Витале е събирано от тук , от там от други книги. Да кажем единия метод ТЕС си е отделна практика,има си отделни книги, хонопономото си е описана в друга негова книга специално посветена на тази техника. И като цяло много комерсиална. Не ангажирам никого с мнението си.

# 653
  • нейде там, където ....
Лени, благо-даря!

Колкото до ретроградния Меркурий ... точно сега съм в процес на търсене на Моята работа. Нова, различна, но в същото време това е нещо дълго отлагано, осъзнала съм, че съм била на грешен път, обещала съм си да го направя, а все съм го отлагала ... не само по отношение на работата.

Не ме разколебава, напротив, мисля, че го правя в най-подходящия момент, макар на пръв поглед да звучи в противоречие на написаното в някои от линковете, пуснати на предната страница  Hug

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 16:48 от jd

# 654
А пък аз съм толкова ентусиазирана от направата на първата ми карта,че разпратих домочадието навънка(да не ми се смеят,че нищо не им разбира главата) и нямам търпение да започна! Оцветила съм и съм разграфила един лист А4,направила съм му импровизирана рамка,оцветена в тревисто-зелено и почвам да си изрязвам картинките,макар дф а не знам къде ще им намеря място. Никакъв Меркурий не ме разколебава и си мисля,че не случайно открих,че можем да правим карта на желанията тъкмо няколко дни преди тазгодишното Новолуние в Овен! Успех на всички и скорошно сбъдване на желанията! Hug

# 655
Момичета, ако имате желание да правите карта, направете я. Ако не й е сега времето, тя просто няма да се реализира. При мен се получи така при предните 2 опита да си направя нова карта - първия път не си харесах картинки, втория - просто изчезна от компютъра ми. Сега всичко е ОК.

На моята карта явно не й е сега времето.

Накратко да си разкажа премеждията. Пишейки желанията си вчера от много ентусиязъм явно ме заболяха и очите и главата, а после за капак файла не можеше да се отвори. Не намерих най-подходящите картинки, нито кой да ми ги разпечата. Интернета ми спря и накрая търчах до доставчика, а там един любезен чичко Grinning ми даде флашката си и ми каза, че може да ми ги разпечата. Викам си "късмета ми се усмихна" , уж хепи енд, а накрая взе, че се оказа, че тонера му е на привършване и всички картинки излязоха в не особено добро качество с "прекрасен" синкав отенък.

Е, съдбата ясно ми показа, че моя звезден миг не е настъпил Grinning.

# 656
  • Добрич
СлънцеЛуна, след толкова "случайности" май наистина е по-добре да изчакаш до следващото новолуние.

# 657
Дълго мислих дали да правя карта на желанията...
И понеже досега не съм правила, а чаках точно новолуние в Овен, реших да я напиша....въпреки ретроградния Меркурий...защото той подпомага свършването на стари неща, които сме отлагали до сега...нядявам се да не съм се подвела...

а това е в помощ на тези, които пишат списък с желания:

http://bven.blog.bg/poezia/2011/04/03/pomosht-ot-lunata-april-20 … nie-v-oven.721733

# 658
  • Шотландия
Вени,
Честит рожден ден на момчето ти и на теб! Много радост да ти носи, да е щастлив и весел - и само да му се радваш!!!!

И аз ще правя карта на желанията си май.  Wink

Добре де, ретрограден бил Меркурият - нямаме ли всички желания, които не са СЪВСЕМ нови, които сега тепърва почваме и т.н.? Нали беше подходящ момент да поизтупаме нещата, които не са станали досега?  newsm78 Аз така мисля да направя. Не съм чела всичките линкове за ретроградността, да си призная  Wink Не знам и дали ще си направя труда - защо да си смъквам вибрациите...
Да, Мила, напълно я схващам...
Все се надявам на чудо - да взема да реша какво искам, ама в чудеса не вярвам, така че едва ли ще дойдат  Grinning

Пепеляши, чак сега виждам този твой отговор и той ме зачуди...  newsm78 Ако не е на шега казано... Нали всички тук сме уж убедени, че "чудеса" има - но това са по-скоро неща, които ни се случват въпреки статистическата вероятност да не се случат...

Ако сме убедени, че това, в което вярваме, се случва - значи е добре да си помислим добре в какво си струва да вярваме. Системите ни на вярване си ги избираме самички - така че...  Hug

Сега друго да споделя... напоследък ме е обзело едно чувство... че не трябва да градя с дела, думи и дори мисли пътеки, по които всъщност не искам да вървя... На теория уж го знам отдавна, но на практика май е по-дручко. Явно нещата са дошли до точката на материализиране при мен. Усещам как хората много напористо искат да разкажат за това, което не им се получава...  На един, на друг, на приятелка, на роднина, на съседка, в имейл, в блог, във форум...

И се хващам, че и аз искам да разкажа за неудачния си или скучен ден... А защо да го правя? Нали по този начин ще отправя вниманието си към него още веднъж... и ще "поискам" още от същото - а всъщност, не го харесвам... Blush

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:33 от *Мила*

# 659
  • София
И аз имах кофти уикенд. Децата подивяха, работа, никаква почивка.  Confused Обаче "И това ще мине" и със сигурност е път към по-добро.  Heart Eyes Само дето писмото още пътува.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт