С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 113
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
 то мене ми е ясно,че проблема не е Елито дали може без мен,ами дали аз мога без нея  ooooh! Иначе,че е доста контактна и люпопитка голяма,оня ден я гледам в парка щъка на воля и даже не се сеща да ме погледне  Crossing Arms
 Аз не съм попадала на детегледачки по градинките,но ми е ясно,че ако иска по цял ден да си клати краката няма да и е проблем и че трябва просто да попаднем на съвестен човек,който иска да я върши тая работа наистина,а не за да припечели нещо.Та стиснете по едни палчета да го намерим  Wink
 п.с. това моето дете днес голям сън му удари 2ч и 15мин преди обед и вече 2ч и 30мин следобед.Мнооого отдавна не ми се беше случвало да се чудя какво да правя!!! Еййй баш,ще се очовечи и аз ще трябва да я оствя на друг да я гледа кротичка и добра Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 17:53 от silvery

# 676
 Laughing Аз се чудя де се криеш, а то ти си седиш вкъщи и ревеш! Laughing

Майтапа настрана, тоя Митко ще ми свети маслото.  Rolling Eyes Днес не знам колко пъти подредих наново шкафовете и един плик в материали на Бобо, който не знайно защо ги е оставил в коридора та само работа да ми намира.  Confused
Иначе преди време се смях на една моя приятекла, която като остави детето в градината реве по пет часа отвън, ама сега като стане въпрос някъде да го оставям и направо откачам, чудя се и измислям всякакви варианти само и само да си е с мен или най-много заспал вкъщи да го оставя на кака му. Те засега се гледат успешно, но всеки път съм на тръни..

# 677
Искам и друго да ви споделя, което ми тежи днес...  Tired
Писахме си с една майка по скайп, дето децата играят на площадката! Много се възмутих и ядосах...
Но първо историята...
Нейното момченце е на 3,5 години, възпитава го по много спартански начин. Постоянно викане по него, да не ходи в тревата, да не ходи в пясъка, да не бяга, да не се катери, да се люлее на люлката, сега да си кара тротинетката, с този играй, с онзи недей... Абе изобщо голям контрол, голямо нещо! Понякога се чудя защо изобщо го изкарва като не го оставя да си играе и сам да си избира приятелчетата, а тя трябва да му се бърка постоянно, детето е доста разтропано. Няколко пъти е правил на площадката нервни кризи и отвреме навреме заеква, като бърза да каже нещо. Та това дете и въпросната му майка, по точно тя иска то да е приятел само с връстниците си и да играят на типични за възрастта си игри, каквото и да означава това според нея. Моя Преслав обаче много добре си играе с едно момченце на 3 години, а той моя е с много мек характер, води се по чужди акъли много. Незнам как си паснаха така, понякога дори да има по- големи деца той си играе с него. Та тая майка си е внушила, че моя Преслав настройва това другото дете да не играе с нейния!  Thinking Днес направо изумях като ме подмина като пътен знак, а Преслав повика нейния по име, и тя го дръпна за ръкава и му каза: "Нали ти казах да не обръщаш внимание на Преслав! Няма да се занимаваш с него, ще си имаш свое мнение и ще го отстояваш!"
..............  Sick
Не съм нито за нейното приятелство, нито пък Преслав да бъде приятел с момченцето, но аз си го възпитавам, така че да е приятел с всички, което е невъзможно по принцип. Поне не му подбирам приятелите аз, с който му е приятно да играе, с който не- дискретно да го избягва. Незнам защо тая е останала с такова впечатление, но днес много й се ядосах като ме занимава с такива глупости. И защо трябва да ревнува и да избира игрите и приятелите на детето си?! Луда работа...
И това ви споделих олекна ми.....
За детегледачките, да, наистина има такива, които пред родителите са едни, а като са сами с децата съвсем други... Трябва много да се внимава!

# 678
Божеее, Пина, много ми става тъжно като чета на какво са подложени някои деца  Sad Горкото момченце Sad
Ще ни е трудно да се разделим с децата си, но е за добре, все пак не сте тръгнали по магазини, ресторанти и да се тунинговате Wink
И на Миото техните са на 50 м. от вкъщи но аз предпочитам да не им ги оставям, нещо ми се свиди  Mr. Green Снощи ги извдоха за час на разходка, днес им отказах, и аз съм бясна майкиня май  Embarassed Но от другата седмица Дината ако тръгне на градина... радвам се на всяка минутка игри, бели и маймунски номера  Heart Eyes

# 679
  • София
Пина, хич, ама хич не си го слагай на сърце! Да, мъчно ми е, че това дете, горкото не е случило на майка, ама не си избираме родителите  Confused Просто поговори с Преско да не ходи там...
Може да ти прозвуча откачалнически, но определено има деца, с които не желая Софи да общува, просто й влияят много зле! Тържествувам, че успях да я откъсна от един гамен, само се моля да не се случат в един клас, но ако се, ще говоря с директорката да я мести! Това е гамена, дето й беше обяснил, че като отида да ми вадят сестичката от корема, няма да си има повече майка, мляти я и прочее дивотии, а родителите са рЕдко прости хора! За тях не е проблем, ако съм купила на Софи сладолед, да речем, онзи да й го издърпа от ръцете и да й го вземе ... аз ако Софи направи такова нещо мигновено ще купя нов, ще се извиня и ще потъна в земята от срам, но те само се хилят  ooooh! #Crazy
Аз за разлика от вас, нямам никакви скруполи. Остявям на всички баби и на сестра нми моите два броя за отглеждане  Mr. Green Не ревнувам, а напротив - радвам се, че не ме обсебват мен, а и имам време да си свърша работата на спокойствие  Mr. Green
Любезна, аз пък да кажа, ще си починеш! Да, в началото много ще ти липсва, ама после ще видиш, че и Дина ще е изразходила енергията в детската, ти ще си по-спокойна и ще можеш по-леко да издържаш дивотии и така... началото е трудно, но се свиква  Hug

# 680
Слънчи как ми се изка и аз да нямам скруполи и да мога да го оставям Явкото ама не би  Tired Не че някой е проявил желание за това.Майка ми няма търпение да се занимава с енергично дете като Явкото е ако я помоля се отзовава ,но инче се скатава  Blush Свекитата и те са на този принцип,не са го виждали от 03.03 а живеем в един квартал  Stop Сестра ми просто не може ,че племеницата също е хиперактивна и щура ,а и ако са само тримата (сестра ми,племеницата и Явко) изпада в луда ревност  Tired Друг въпрос е че на мен не ми се дава детето,все си мисля,че няма да го нахранят  Crazy ,няма да спи ....пълна кукувица съм  Mr. Green
Като тръгне на ясла ще претъпна  Blush

# 681
Абе Слънчи,не съм спокойна, вчера духнал ветрец връщат се за шапки, ами те имат качулки на якетата... не е достатъчно прибрали ги у тях, а децата с чорапогащи и дебели блузи, отивам да си ги взема - пот се лее от тях, за два часа отглеждане да ми се разболеят... Ама тези бисквити в коликата им ги дадохме... ама що бе, аз съм ги сложила , ако случайно стане напечено да имам с какво да отвлека на Дината вниманието, за да не се караме... и ей така със всичко... Аз приготвих две манджи през това време, те я нахранили Дуцка Rolling Eyes Не обичам аз кооперациите за каквато и да било работа... на принципа на вълка и дебелия му врат  Mr. Green Разчитам ли на друг все излиза крива сметката Crazy
Трябва всичко да се опише и нарисува... макар че са добронамерени и любящи хората (и съм им благодарна) предпочитам сама да си ги гледам Embarassed е ако им работа ги хвърлям и изчезвам, но...

# 682
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се появявала из вашите, т.е. нашите страници, а то гледам, и тази тема върви към своя край... Активни сме си, макар че доста от нас се завърнаха на работа или съвсем скоро ще го направят. В този ред на мисли, Далче, успех от понеделник! Няма да ревеш - всичко ще е наред!
Любезна, съгласна съм с теб, че кооперативите не са цвете, което си го знаем още от соц време... Joy На теб браво и за отслабването! Както е тръгнало, ще дефилираш като топ модел в седмицата на модата в Милано...  bouquet
Танче, ха дано да ги слееш две майчинства!  Hug
Мяучe, много Hug и за теб и прекрасната Халюша! Сега прочетох какво ви е дошло до главата. Здраве, здраве и пак здраве ви желая! А ти, моля, почни и да похапваш и да си пазиш килограмите, които и бездруго никак не са много.
Ника, цял вагон със здраве да се изсипе и във вашия дом! Praynig
Пина, на хората с лоша енергия въобще да не обръщаш внимание! Остави това бреме да си тежи на тях, а на теб да ти е леко!
Да се върна на отглеждането от други хора. Аз уж съм си харесала бавачка за от средата на юли, когато ще започна да работя, но от няколко седмици ме жегва едно необяснимо непокойство по темата - като мигновено проблясване, интуиция или нещо от тоя род, без какъвто и да било повод. Сега, като чета и вашите впечатления от масата гледачки, май ще върна нашата проектонана и ще пращам Мончо в частната ясла отсреща... ooooh! Така и така в един момент ще си сблъска организма с други бактерии, така че по-рано или по-късно... Поне да се учи на навици и общуване...

Пак почнах да пиша в последните минутки на един ден и свърших в друг. Дано първият ви е приключил успешно и да сте се отдали на спокойни сънища, а новият да ви донесе много усмивки!

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 00:02 от Krissie Krust

# 683
Слънчи, що да е откачено?! Аз също съм сменяла площадки и съм си измисляла поводи да не играе Преслав с някое дете, което прави щуротии и глупости. Но по най- дискретния начин, и досега като се срещнем с родителите, че и децата и се поздравяваме, и пием по кафе даже... Но такива всекидневни игри- не. Те много лесно учат лошото! И се мъчат по всякакъв начин да си подражават... Но аз винаги стопирам простотиите в начална фаза... И го уча да бъде приятел с всички, и да има добро отношение, защото да има винаги с кого да играе като излезе на площадката. Пък и сме от един квартал, не се знае по нататък живота с кого ще го сблъска! Пък тая явно няма проблеми и се мъчи да си създава такива, ма не е уцелила с кой...  Mr. Green
Любезна, и аз съм като теб! Затова не ми щат децата, щото съм все недоволна ...  Mr. Green Вечеря с вафли, целодневно сок и бонбони, не бил гладен и въобще не го натискат да яде, ми как ще яде?! Или облечен като циганче, или пуснат да играе с нови дрехи, пък да не ви казвам как му беше нарязала слиповете, че му били стегнати в кръста.  Sick Лошо ми стана като ги видях - 5 или 6 броя, нарязани... Това свекърва ми! Миналата година, лятото за сефте й го оставихме за една семица с нея на селото й. Повече няма да се повтори!
Хайде, лека нощ, момичета!  Hug

# 684
  • някъде тук
Добро утро мили мами Hug

Е ,те тука искам да си пия кафенцето ида закусвам  Crazy заповядайте моля да ви е сладко Heart Eyes

Радвам се ,че нямам притеснения за работата  и за отглеждането на Жоро Simple Smile Има три баби които напират да го гледат,а пък аз мога да ходя на работа когато си поискам,при нас е важното да има работа ама нещо с тая криза май нямат много нужда от мен, моля се като се оправи времето да се поразмърдат нещата малко  Praynig

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 09:16 от Бела*

# 685
Добро утро!
Бела прекрасна закуска!
Пина втрещих се просто ooooh!Това детенце голям тормоз изживява от майка си!И точно такива деца ми се струва са побойниците в уч-ще,защото детето рано или късно ще започне да избива комплексираното отношение вкъщи...
А на свеки вземи и тегли една м.... и не се ядосвай Hug
Стефи представям си какво ти е Hug Дано намерите най-подходящия човек за хубавЕли! Hug
Иначе и аз като Танчето прецених,че няма смисъл да се връщам за 300-320 лв на работа.Вече ако много я закъсаме(то от това повече не знам дали има накъде) ще се връщам,няма как..
Ники,Миме радвам се,че децата са по-добре!

Моето детенце нощем много си търси бибата,докато не и я дам постоянно си отваря устенцата и си върти главичката да я търси.Май скоро няма да се откаже.
Днес за пръв път ще и дам малко червена леща.
Вчера не можаха да сменят водомера,защото трябвало ние да си го купим,та сега чги чакам пак...Да видим дали съм купила правилен водомер.

# 686
Добро утро!
И аз искам да си пия кафето там, може би ще стане, но към юли месец!  Mr. Green
Аз на Ина леща не съм давала още! Харесват ли я, пасирате ли я... ?  newsm78
А за комплексарите на крехка възраст, точно така е, имам много примери, които "избухват" на по- късен етап. Жалко е, че страдат децата покрай тези гаменчета!
Хубав ден, момичета, въпреки, че е мрачно и студено!  Hug
Отивам да глася домочадието за излизане, нали е работен ден днес, имаме кухня!

# 687
Току-що домоуправителя идва да ми каже,че са ни разбили мазата #2gunfire Само дърва имаме там,обаче много се вбесих.Довечера мъжа ми ще каже дали са си понапълнили някой чувал #Cussing out

# 688
Пухи, много неприятно  Sad направо не знам какво да кажа  Sad
Моля ви, кажете ми къде по дявлоите по спирките на метрото мога да намеря стъкло за отпечатък... от дупе за ДГ и къде има лаб. която го прави изследването по ЗК , че вече ще се самоубия ритуално  smile3511 Примерно в Младост къде ги пускате тези неща Cry
Днес два часа се опитвах да изпишкам успешно Мартичко, първо изпишка едни 5 мл., притесних се че е малко, зачаках с втори контейнер -е не и не ooooh!, накрая Ради бръкна в контейнера и... помолих свеки да ми купят и донесат колектор и след още 30 мин. се справихме  Praynig
Добре,че "деди"-то дойде с мен,че не влачих колички, заредих си бензин, и успях и аз да си пусна една ПКК bowuu да видим "де сме" Mr. Green но разбира се пак символична греда бе, човек може градоред да си направи по тези болници,поликлиники и лаборатории #2gunfire те туй с дупешките секрети не го "работели"... Може ли в болница, в която има кардиология да не работите едни прости изпражнения бе Close пфуй...
И тъй, очаквам идеи Rolling Eyes
Преди ходих в Дружба 1 в поликлиниката, но там не съм носила тиксо, а от изследването на екскрементите, които носех ми издадоха и това изследване, та ако отида сега с направление за тиксо и им занеса контейнер да не ме върнат,че знам ли кое изследване колко струва... ей бяс ме гони  #Cussing out
Извинявайте , ама Embarassed

# 689
аз да се запиша да ви следя, че.... изпуснах му края Simple Smile
радвам, че всички красиви февруарчета са добре и радват сладките си майки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт