Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 103 765
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Дали наистина е фабричен дефект или проблемът не се крие в това, че трябва да се разклати преди нанасяне? Не съм си вземала тази очна линия, но имам от този тип на една друга марка и винаги я разклащам преди употреба (то толкова често си слагам и очна линия, де, но това е друг въпрос Blush)
Фабричен дефект е,писеца трябва да е наситено черно и да се нанася без проблем.Казвам го от опит  Peace

# 136
Hellinger,благодаря,да знам да не го взимам.  А иначе аз питам за този     http://2.bp.blogspot.com/_qij6frc11Vo/TUFXM2EzHsI/AAAAAAAAAUM/uvG57H60aP0/s1600/168032_10150136086286119_247046691118_8698028_945525_n.jpg
Искам фдт,който да е покривен и да заличава разни несъвършенства.
Днес си го взех заедно с новите перли .
Утре ще пиша .

# 137
Искам да попитам нещо,ако не е проблем.По принцип съм много доволна от ESSENCE  и много от приятелките ми също.Така обменяме мнения за продукти,които не сме ползвали.Днес обаче си взех очна линия като писалка.Писецът й изглежда като маркер.Нямаше тестер и просто го купих понеже не беше и много скъп.Обаче нещо консистенцията ли куца или на мен ми обягва нещо в нанасянето,но то почти не личи на окото.Не казвам,че е прекалено светло,то просто не личи.Ако някой е попадал на продукта може ли да ме информира,да не би да съм попаднала на дефектна стока?
върни очната линия и направи рекламация,това е фабричен дефект  Peace

Да,фабриен ефект се оказа.Само че мен не ме беше яд заради парите,които съм дала,понеже не беше много скъпа,а заради това,че не мога да си я ползвам.Твърде притеснителна съм,за да го върна,а и е от голям магазин,където ми се иска да продължа да ходя,а както казах съм притеснителна. Embarassed

Сега чакам течната очна линия.Някой знае ли дали вече е излязла новата серия?

# 138
  • София

Пък аз да се оплача, че това кремче е супер омазняващо, при все че в момента кожата ми клони към нормална. Вместо да бяха написали за "чуствителна", да бяха написали за "суха кожа".  Crossing Arms Няма попиване и това си е, лъснах като тиган с намазването.  Naughty

# 139
От вчера:

Не съм ползвала нищо на тази марка, изчетох темата, надявам се да ми харесат, цените са повече от приемливи  Simple Smile

# 140
  • Somewhere far away
Аз понеже не видях отговор- пак ще си попитам: Какви пари са очните линии на Essence?

# 141
Момичета, някоя от вас ползвала ли е маската и бустера с хиалуронова киселина на Балеа ?

# 142
Моята дефектна е 3.90.Другите мисля че са най-много 5лева.Не съм убедена.Новата течна е 7лева,но би трявабло да е в комплект с четка и съм убедена,че е доста икономична.

# 143
няма нова течна очна линия,има очна линия гел която струва 6.80лв. и е без четката тя се продава отделно,течната очна линия е 4.90 ,а писалката е 5.30лв. Peace

# 144
  • Somewhere far away
Благодаря за отговорите!

# 145
  • На изток от Ада
Мацки някои ползвал ли е вече , лкесно ли се нанася дали ще успея да направя това http://www.youtube.com/user/MichellePhan#p/search/0/8KhhWKW3bgo

# 146
Днес си я купих и ще я пробвам.Знам,че консистенцията е много добра.Пробвах я на бързо.Simple Smile

# 147
  • Бургас
Здравейте и аз вчера си взех гел линията и днеска съм с нея и е супер дълготрайна е то пише и че е waterproof това ще се види занапред, взех си Berlin Rocks страхотен цвят ми е и три молива от серията http://www.essence.eu/products/eyes/eyepencil/metallic-eye-pencil.html суперса

# 148
Най-новият продукт на Алверде- пяна за бръснене с лайм и върбинка. Ще го пускат в началото на май по ДМ магазините.
Пяната е веган...Интересно ми е как ли ще мирише Simple Smile

# 149
Здравейте както виждам май  всички си купувате козметика от DM дрогерии.Но искам да попитам тези дет са от Варна дали има новата пролетна колекция на ESSENCE защото лятната ваканция ще съм при баба ми на гости и може да си накупя много неща от там Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт