Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 541
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Хвърлила съм око на това балсамче... но е в кутийка. Струва ли си?

На мен не ми хареса - след няколко седмици ми се измириса и в момента си седи на бюрото ми неизползвано. Ето повече:
http://maquilab.blogspot.com/2011/07/balea-young-splashy-watermelon-lip-balm.html

# 361
  • Стара Загора
Благодаря за отговора, Hellinger .
Отзаках се да си го взимам... дори като видях в магазина, че балсамчето е в кутийка, малко се отказах, но можеше да си го взема заради миризмата и сладката опаковка... нищо, че имам около 20 балсамчета вкъщи  Laughing

# 362
За  нищо Simple Smile

И аз се излъгах от опаковката  Sad

# 363
Не бях ползвала досега по-некачествен лак от този на Essense.Издържа на ноктите ми само един ден,ужас.То не си заслужава да се занимавам  да се лакирим за да  остане на ноктите ми само за ден.

# 364
Не бях ползвала досега по-некачествен лак от този на Essense.Издържа на ноктите ми само един ден,ужас.То не си заслужава да се занимавам  да се лакирим за да  остане на ноктите ми само за ден.
И с мен беше така, докато нанасях директно лака.  Rolling Eyes Изобщо не съм специалист, но с четене тук във форума намерих "моя си начин" за лакиране. Преди да започна, дори и да нямам лак, си изтривам ноктите с лакочистител с ацетон , след което лакирвам с база, следва лак, и като изсъхне- топ лак. Поне при мен ефектът е, че лаковете издържат 5-6 дни, имам точно 4 лака, три от които на Essense и съм доволна. Ноктите ми са доста къси, може пък и това да е от значение. Но преди наистина издържаха до ден-два.

Един въпрос по-скоро относно магазините DM. Почитателка съм на балсамчетата за устни на Blistex. Peace Преди си ги купувах от DM, но не в България. Не съм виждала Blistex в магазина на DM в Плевен. Има ли ги по другите магазини в страната? newsm78

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 10:58 от sissi

# 365
sissi ,аз се лакирам по един и същ начин със всички лакове които имам,но определено виждам разлика в издържливоста.Правя го по начина който описваш ,само не си почиствам ноктите с ацетон преди лакиране. Simple Smile

# 366
  • София
При мен лаковете на Есенс са си прилично издържливи.  Peace

# 367
  • Габрово
При мен лаковете на Есенс са си прилично издържливи.  Peace
При мен essence и catrice водят класацията по издръжливост Wink Без бази, топ лакове и т.н. - 3-4 дни са в перфектно състояние, може да изкарат и до седмица Simple Smile Явно е до нокти.. Simple Smile

# 368
Кремове за ръце на Essence - Winter Edition:

# 369
Момичета, днес минах през един ДМ и видях, че имат в едни кутии масло за тяло Какао. Мисля да си го взема, откога го търся. Не се усеща, понеже е запечатано, но като че ли има малко аромат, който се усеща. Някой да го е пробвал?

# 370
  • София
Мммм мирише на шоколад, доста силно.  Crazy Гъстичко е и леко тежко, но аз много го харесвам.  Peace

# 371
В ДМ ще пускат Manhattan clearface

# 372
Кашмир, благодаря ти, взимам го веднага. Simple Smile Щом мирише, такова искам да е силно.

# 373
Взех си го, прекрасно е, мирише великолепно. Като кексче съм  Crazy

# 374
  • София
Взех си го, прекрасно е, мирише великолепно. Като кексче съм  Crazy
А като изключим аромата как е? Хидратира ли добре?
Аз съм с доста суха кожа на тялото. Confused

Общи условия

Активация на акаунт