Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 566
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Аз вчера купих ето този комплект за подарък на тинейджърка, която в момента е луда на тема cupcakes. Вътре има лосион за тяло, крем за ръце, душ-гел, които миришат много хубаво, на шоколад, както и лак за нокти. Цената е 2,95 евро.

# 346
Много хубаво изглежда, а и цената е убиец!

# 347
Момичета, някоя има ли наблюдения върху спиралите на Essence All eyes on me  Rolling Eyes Интересувам се най-вече от кафявата

Искам точно такова светло кафяво, като цвят. Но се чудя дали си струва и как стоят цветовете, защото и лилавата много ми хареса  Grinning

# 348
  • Somewhere far away
Бууу... аз пък искам да си зикажа възмущението и неодобрение от спиралите в ДМ! вчера бях там и наистина всичко е отваряно! Исках да си купя една спирала на Римел, обаче не открих такава която да е в добро състояние. И под добро състояние имам впредвид наистина да е запечатана и да съм сигурна че не я е отварял никой преди мен.
Еми сори, ама няма да им купувам нещата. Ще си потърся спирала от друг магазин.

# 349
Много хубаво изглежда, а и цената е убиец!

Да, хубавко е, но все пак разфасовките не са кой знае колко големи. То се вижда де, в сравнение с лака, но си е добре пак като цена. А и по принцип тези неща ги няма в нормалния сортимент на Балеа.

Имаше още един комплект, също за 2,95:

# 350
Неее! Защо ми го причиняваш Grinning - луда съм за канела!!! Искаааам  Heart Eyes

# 351
  • Somewhere far away
И аз!

# 352
Може би ще пристигнат и към България, знам ли...

# 353
  • София
Kopche, и аз ползвам кристала на Балеа, няма петна по дрехите, но като се изпотя с него нещо не е добре  Sick Не е класическата миризма на пот, но все пак мирише  ooooh! На мокра пръст наподобява, странно  newsm78 При вас съвсем ли няма мирис ?

# 354
  • София
Kopche, и аз ползвам кристала на Балеа, няма петна по дрехите, но като се изпотя с него нещо не е добре  Sick Не е класическата миризма на пот, но все пак мирише  ooooh! На мокра пръст наподобява, странно  newsm78 При вас съвсем ли няма мирис ?
Мда, има го този момент, но по-скоро мирише на...мокро. Thinking
Което от време на време ме кара да се замисля, дали все пак да си взема нещо ароматизирано, но като се сетя за петната по дрехите и пак се кротвам на кристала. Wink

Иначе за кристали за коса от ДМ съм купувала на Викторис едни. Никога няма да повторя каквото и да е било на тази фирма! Naughty
НО си взех след това едни хубави лилави на цвят за 10,50лв., ми се върти като цена, но не е е пред мен шишенцето за да кажа, как се казваха newsm78. Ленено семе имаше в тях и са много хубави. Аз съм доволна от тях. Peace

# 355
kopche, ако имаш предвид тези - - и аз съм много доволна от тях. Но си купих и другия им вариант - безцветни, като си мислех, че са едни и същи. Определено има разлика и от вторите не съм толкова доволна. Някак по-твърда ми е косата с тях.

# 356
  • София
Не, тези лилавите.
Сега намерих картинката в интернет. Течни кристали Parisini/Парисини се водят. Peace

# 357
Момичета, някоя има ли наблюдения върху спиралите на Essence All eyes on me  Rolling Eyes Интересувам се най-вече от кафявата

Искам точно такова светло кафяво, като цвят. Но се чудя дали си струва и как стоят цветовете, защото и лилавата много ми хареса  Grinning

Аз в крайна сметка си купих тази спирала и да си напиша впечатленията, ако някой друг се чуди. Общо взето ефект от нея не виждам  Rolling Eyes Нито, като спирала - да оформя, придава обем, дължина или нещо друго. Нито, като цвят. Вярно, че моите мигли са тъмни, но дори лек оттенък не видях на някакъв цвят. Общо взето стои, все едно съм си сложила безцветна спирала  Tired А толкова исках точно такава светло кафява спирала.

# 358
  • Стара Загора
Хвърлила съм око на това балсамче... но е в кутийка. Струва ли си?

# 359
Не, тези лилавите.
Сега намерих картинката в интернет. Течни кристали Parisini/Парисини се водят. Peace

Яснооо. Тези не съм ги забелязвала, защото от доста време си карам с моите и не ми се е налагало да търся нови. Но си иг набелязвам като бъдеща покупка! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт