Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 103 761
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Мацки, можете ли да ми дадете отзиви за минералният фон дьо тен на Alverde а цена 8 и нещо  Flutter

# 196
в ДМ има ли тези продукти http://www.essence-myskin.eu/en/home.html ?

# 197
Oнзи ден бях в дм и съм почти сигурно, че ги нямаше тези продукти.В Германия като бях ги имаше всичките, но тук ги няма.
Иначе по темата, аз си купих ето този фон дьо тен.Някой да го е ползвал и доволен и е:
http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/fon-do-ten.html

# 198
  • София
автобронзант

# 199
  • София
Доволна ли си? Става ли на петна и жълтее ли?

# 200
  • София
Доволна ли си? Става ли на петна и жълтее ли?

Не съм го пробвала още,щом имам резултат ще докладвам  Rolling Eyes

# 201
  • На изток от Ада
Някои пробвал  ли е някои дезодорант на Алверде този примерно , за изпотяване помага ли мисля че е за изпотяване ,но не го огледах добре искам някои за изпотяване ако някои е  ползвал на тази фирма такъв и е доволен да каже.

# 202
Аз съм ползвала един. Хич не ми  хареса, даже положението стана доста по трагично когато бях с него.

# 203
Аз дезодорантите им само съм ги мирисала, но тъй като миризмата на никой от тях не ми хареса, не съм ги ползвала.  Simple Smile

Ето и сенките от Hippie Deluxe, от юни месец ще са на пазара. Розовата гама ми харесват. Може да си ги взема. So happy (вегански) и So pretty се казват.

# 204
Аз дезодорантите им само съм ги мирисала, но тъй като миризмата на никой от тях не ми хареса, не съм ги ползвала.  Simple Smile

Ето и сенките от Hippie Deluxe, от юни месец ще са на пазара. Розовата гама ми харесват. Може да си ги взема. So happy (вегански) и So pretty се казват.

Ихаааа, страхотно изглеждат! И са в по-хубави опаковки от обикновените им четворки.

# 205
Даа, така е. Нямам търпение да ги видя на живо. Междудругото струват 4,45 евро. Simple Smile

# 206
Нови продукти за малки Елфи Simple Smile

# 207
  • София
Да споделя и аз за крема за тяло на Балеа с кокос  Thinking ами не съм очарована, освен от аромата - попива добре и бързо, което за лятото със сигурност е плюс, но на сутринта примерно вече имам сухи изпръхнали участъци най-вече по краката и ръцете (предполагам от солариума кожата ми се изсушава повече), а от аромата няма май никаква следа... Трябва ми явно нещо по-хидратиращо, като бебешкото олио на Джонсънс, но него го чакам прекалено много да попие...  newsm78

# 208

Аз го пробвах миналата година в началото на лятото...ако не се прекалява, тенът става здравословен Wink имам предвид доста приятен за окото. Но, ако прекалиш, както ми се случи веднъж, ще си оранжевее и това е. Извода за мен е, че трябва да се нанася малко количество и да се втрива добре в кожата...петна не забелязах, дори при прекаляването ми  Rolling Eyes

# 209

Ихаааа, страхотно изглеждат! И са в по-хубави опаковки от обикновените им четворки.

Страхотни са наистина! И двете палитри са чудесни  Laughing Аз вече заформям малка колекция от сенки на Alverde...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт