Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 521
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
На него пише, че е за суха. Моята също е такава и на мен ми хидратира добре. Попива бързо и не стои мазно, а кожата става мекичка.

# 376
  • Плевен
ето вече десетина дена имам лилави кристали за коса - 50 мл, за 10.56 лв , ама вече хич не ме вълнуват
лошото е , че в dm си харесвам все нови и нови неща
 някой случайно да си е взимал напитката с алое за 20 лв - гъста ли е , заслужава ли си ? ?

# 377
лошото е , че в dm си харесвам все нови и нови неща
 някой случайно да си е взимал напитката с алое за 20 лв - гъста ли е , заслужава ли си ? ?

Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

# 378
  • Плевен
мерси много за линка към темата за дм - не я знаех, наистина / може навремето , когато съм търсила, още да я е нямало
иначе любимия ми душ-гел е на balea детския   bouquet

# 379
Лимитирана колекция на Essence - Circus Circus (за мен няма нищо тоя път...).

# 380
И аз мисля, че не е кой знае какво тази колекция... Може би сенките...

# 381
  • където си пожелая...даааа...
Лимитирана колекция на Essence - Circus Circus (за мен няма нищо тоя път...).

Това в Бг има ли го, че си харесах едно-две неща, да не ходя напразно, че съм с двете деца Crazy?

# 382
  • София
Да споделя, че базата на Есенс за сенки не върши никаква работа при мен! Tired

# 383
Да споделя, че базата на Есенс за сенки не върши никаква работа при мен! Tired

Аз така и не се добрах до нея, но явно не си и заслужава...

# 384
Много харесвам декоративната козметика на essence и catrice. Доста сполучливи неща имат, а и цените са доста приемливи. Последното нещо, което си купих е тази спирала на essence, която просто е невероятна!!! Сега съм си поръчала от един сайт дуо сенки на catrice, но още не съм ги получила. Предполагам, че няма да ме разочароват!

това са сенките, които си поръчах

# 385
  • София
Спиралата за дъжина или обем е?  Thinking

# 386
Спиралата за дъжина или обем е?  Thinking
За обем, но определено придава на миглите и дължина. Отдавна не съм попадала на толкова добра спирала. Цената няма смисъл да я обсъждам - около 6.50 беше. Но съм си купувала спирали за над 20 лв. и определено не съм била така очарована, както от тази. Една моя  приятелка от Германия ми каза за нея - и тя е възхитена. Даже се е запасила вече с 3 такива!  Laughing

# 387
Ще взема и аз да я пробвам. Напоследък възхитени мнения чета за спирали от сорта на Есенс и Голдън Роуз, а не от Лореал или Макс Фактор например  Laughing 

# 388
Ще взема и аз да я пробвам. Напоследък възхитени мнения чета за спирали от сорта на Есенс и Голдън Роуз, а не от Лореал или Макс Фактор например  Laughing 
Пробвай я - няма да съжаляваш. Аз преди ползвах само на Лореал и Макс Фактор. Тази по нищо не им отстъпва, дори ми харесва повече, колкото и странно да звучи. За пореден път се убеждавам, че цената не е определяща.

# 389
Да, аз Лореал не съм ползвала от много време. Но например спиралите на Мейбълин ми правят миглите по-хубави от тези на Макс Фактор, а са на половин цена  Wink

Общи условия

Активация на акаунт