Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 431
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Lost in a fairytale ...
Някой има ли отзиви за крема за коса на Балеа?
Мисля, че е това.

# 601
Мисля, че е това.
Пак да се изкажа аз Blush Имам го и е хубав. Прави косата много мека и не утежнява.
Прилича доста на кремовете за коса на Сънсилк.

# 602
  • Lost in a fairytale ...
Мисля, че е това.
Пак да се изкажа аз Blush Имам го и е хубав. Прави косата много мека и не утежнява.
Прилича доста на кремовете за коса на Сънсилк.

Оо, супер. Мислих, че съм объркала продукта  Mr. Green Аз не съм ползвала тези кремове на Сънсилк, дори сега разбирам, че имат такъв продукт.
Какъв е ефекта от крема? Моята коса е обезцветявана и е леко поизсушена, четох, че овлажнява, така ли е?
Иска ми се нещо като допълнителна грижа след маската и балсама  Rolling Eyes

# 603
Представи си го като балсам за коса, само дето не го изплакваш.
Косата става мека и не се заплита. Аз го слагам и на влажна и на суха коса. И е доста икономично. Една-две помпички ми стигат за цялата коса (до кръста ми е)

# 604
и освен това мирише божествено!  Grinning
но слагам повече от Жаки, когато суша косата - моята е до раменете и слагам 3 помпички

# 605
Жаки°, мерси, ще го потърся утре в ДМ-а Peace Този на Клоран не мирише хубаво изобщо, а е силно ароматизиран и ме подлудява. Дано този е по-добре ароматизиран. Ще видим дали ще е ок или ще ми седи като пърхут Laughing

# 606
  • Sofia
И тук да питам Blush Сухия шампоан на Балеа някой да е пробвал и да го е харесал? Simple Smile

Аз съм много доволна. Не прекалявам с употребата му, но гледам винаги да имам този продукт в къщи. Когато бързам и нямам възможност да си измия косата е чудесно разрешение.

# 607
  • В къЩи.
Алверде  има ли в Карфур?

# 608
  • София
Не. Алверде и Балеа се продават само в ДМ.  Peace

# 609
  • В къЩи.
Благодаря.   bouquet

А има ли ДМ близо до "Свети Наум"? Намерих тук адреси http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … ete-filialen.html ,но не съм от София и не мога да се ориентирам.

# 610
  • София
"Свети Наум" на мен нищо не ми говори.  newsm78

# 611
# 612
  • София
Аха. Значи, най-близкият ДМ е в подлеза на Софийския Университет. Вярвам, че няма да ти е трудно да го откриеш.  Peace

# 613
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet

# 614
  • София
Аз пък минавам да се оплача от два продукта на Essence....
Ей от тази спирала съм разочарована, голямата й четка не позволява добро нанасяне на миглите, а просто пляка отгоре яко,   прави ми точки под веждите и много трудно се почиства, дори и след сапун и тоалетно мляко, отдолу пак остава черно, а на сутринта като станах имах отново един пръст чернилка под очите, направо се стреснах като се видях. Scream
Вторият продукт е кафявата гел очна линия, първо е доста....мека, мислех че е с по гъста констистенция, мислех също и че е по кафява, не толкова тъмна към черна, вярно е като се сложи не мърда, и тя също трудно се почиства, иначе има лек перлен ефект, но ако беше малко по светла щеше да е по хубава.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 18:41 от КАРЧЕВА

Общи условия

Активация на акаунт