Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
По-хубави са от тези на John Varvatos, пък и са custom made  Mr. Green

# 106
Момичета купих си един пуловер с дълги ракави, но до пъпа Laughing Много ми хареса, но се чудя как се носи. Имате ли идеи?

# 107
  • Belgium
Дайче, само напластяване.

Отдолу дълъг потник/тениска в същата гама  Laughing

Или върху рокличка, ето така:

# 108
Аз още не мога да преживея едни кецове на Nike - бяха от нещо като туид, сиво с много тънки, едва забележими лилави нишки. Влюбих се в тях, но уви ... бяха ми донесли грешния номер. Издирвах ги online, но нищо не открих. Никога не съм се влюбвала така в кецове.  Laughing
Сега се чудя дали да не си взема едни сиви или черни Converse All-Star  Rolling Eyes

# 109
Екстра. Ще си взема две, три дълги туники  и ще го нося с тях  Laughing Мерси Лу  Hug

# 110
И от мен вместо запис едни обувчици от Зара:

http://fashworld.co.cc/wp-content/plugins/WPRobot/images/7f6a7_Z … -summer-shoes.jpg

# 111
За направи си сам кецки Converce с кабзички - минете през някое шивашко място, където поставят копчета /тик-так/, ципове и други подобни. Пък после облепете от вътрешната страна обувката с някакъв плат, че да няма скъсани чорапки. Laughing Laughing Laughing

Привет!

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези отдясно са разкошни  Heart Eyes

# 113
# 114
Не е съвсем кежуал, определят ги като винтидж шик, но много ми харесват бижутата и аксесоарите за коса на Мichal Нegrin. Малко скъпички ми идват, но ако имам специален повод задължително ще си купя нещо. Има и интересни дрехи.

# 115
red shoe, абсолютно божествени са бижутата!

# 116
Eто ме и мен в новата тема. Crazy, направо ще изкрейзя с твоите оформления Crazy Както бях загубила муза напоследък, още утре магазините са мои в търсене на разни пискюли, мискюли и прочие хубавини.

Харесвам комбинацията черно, бяло и телеснo (особено ако телесното е Balenciaga) Wink И пак с тия чашки с кафета, какво правят тия хора, бе?! Направо им е станало част от "аутфита".

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 10:00 от I see you

# 117
Ни в клин, но на ръка (чужда за съжаление) Simple Smile... да споделя
часовник , пък и със все якето няма да го върна  bowuu ... като се замисля  newsm78 май доста ми се нрави идеята за такова(е за celine ще попочакам, но поне на цвят) якенце... хубава имитация на кожа също може, идеи?

И пак с тия чашки с кафета, какво правят тия хора, бе?! Направо им е станало част от "аутфита".

течен аксесоар мда, много се чудя понякога дали някой  "поощрява" разните му холивудски знаменитости да се разхождат именно с "тези" чашки или сами си се редят на опашките...

# 118
Ни в клин, но на ръка (чужда за съжаление) Simple Smile... да споделя
часовник

Аууу, това е ТОЙ, искам го  Heart Eyes

# 119
Искам да ви покажа малката ми дъщеря в рядко за нея кежо проявление.
Обаче ботушките си ги обича...

Общи условия

Активация на акаунт