Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
имам блуза, която е хем разкроена асиметрично встрани, хем е nude, хем на тънко черно райе...ме прави леко тлъста или бременна  

Голям праз! Нали на всичкото отгоре си омъжена, раждала и минала 30те?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Алоха!

Радвам се, че тениската ви хареса - от местен магазин-принтерия е, но ме кара да се усмихвам всеки път като я видя - аз си падам по двустранните значения и няма да казвам, че куба либре ми е любимото питие Wink .

# 61
  • Варна
За тенископочитателките, споделям любимият ми сайт - независими дизайнери качват дизайни, гласува се и който събере достатъчно гласове на публиката, се отпечатва и пуска за продажба...

http://www.threadless.com/

Mного готин сайт! Sunglasses
Букнах си го, ще го разгледам по-подробно, че на пръв поглед не видях цени.

mccala, мастиленосиньото се комбинира добре с всички цветове, а щом е прав панталона, можеш да акцентираш на по-раздвижени горни дрешки.

crazy, ти пък сега, как тлъста?! Казва се приятно закръглена. Wink
Аз така имам една туника, на която всичко й харесвам, но я купих без да пробвам и впоследствие се оказа, че има същия ефект.

# 62
Благодаря на всички за отговорите! Страхотни сте! Още утре тръгвам на лов  Laughing , сега поне ще знам какво да търся.

# 63
Мартенски поздрав!

# 64
# 65
  • София
Farscape,хареса ми тази комбинация,обичам такива туники-рокли,а обувките на мацката Дизел ли са Flutter http://www.prikachi.com/images/224/3052224y.jpg

goddess, проверих на Колин Стюарт за ВС, ето блога

# 66
Пощальонските чанти много ми харесаха и още някои други нещица Heart Eyes

Farscape,хареса ми тази комбинация,обичам такива туники-рокли,а обувките на мацката Дизел ли са Flutter http://www.prikachi.com/images/224/3052224y.jpg

goddess, проверих на Колин Стюарт за ВС, ето блога
Благодаря  bouquet
Имам подобни на Дизел,затова попитах,но моите са на цяла платформа,а тези май са с дебел ток.
Туниката наистина е страхотна Crazy

# 67
 Почти всичко е "мое" от колекцията на МК. Много кежо, свободно, ахубава линия. Заплеснах се по широките пантаалони.

# 68

Прелестен ! Благодаря  Hug, оправи ми настроението ! Точно днес в Buttlers се заглеждах по декорация , посуда , салфетки в такива нюанси . Peace

# 69
Юхуу, най-сетне си намерих дънки! Добрият стар Levi`s - 603 super skinny, тъмен деним, съвсем изчистен, на задните части стои идеално - моите дънки просто Simple Smile
Добре, че ни дойдоха гости от чужбина, които искат да си пазаруват, че да се снабдя и аз с дънки, иначе скоро нямаше да стигна до мола  Laughing Не го харесвам това място и това си е Crossing Arms

Довечера мисля да приложа изпитаната схема - тъмен деним, бял ти шърт, черно късо спортно сако и оксфордски токове Flutter

# 70
Да покажа най-новата  придобивка на малката щерка:

IMG_4841 by sladka hapka, on Flickr

Става дума за полата.
Бих могла да я презентирам като винтидж от Noa Noa, но по-точно е да се каже, че я забърсах в една втора употреба в Ловеч. Отдолу има прекрасна тюркоазена подплата, а в долната част - кадифена лента в лилаво.

В този ред на мисли аз също имам винтидж пола от Noa Noa, засега неснимана - от същото място  Mr. Green Сериозно се замислям да почна редовно да обикалям килата в района - хоби, което занемарих след последното майчинство, т.е. твърде отдавна.  Mr. Green

# 71
  • Belgium
ria благодаря за поздрава, много е шик  Flutter

Аз искам да споделя за поредната българска дизайнерка, която открих преди известно време и нейния лейбъл Maria Queen Maria. Много екстравагнтни дрехи прави, ризи стил Вивиан Уестууд и чудни тюлени поли (има и пачки)  Laughing

Сдобих се с оодобна риза от нея, както и с подобна пола, но в лилаво:

# 72
  • София
Добавям тези обувки към списъка с неща, които търся от определено влеме и все още не съм намерила. Ако някой ги види, много ще се радвам да ми каже къде са. Иначе си ги представям в комбинация с навити дънки или панталони. Нещо такова

# 73
  • Варна
Юхуу, най-сетне си намерих дънки! Добрият стар Levi`s - 603 super skinny, тъмен деним, съвсем изчистен, на задните части стои идеално - моите дънки просто Simple Smile
...
smile3516
Не знам кой е емотикона за завист, но така те гледам в момента.
Май ще прескоча до единия мол днес, там има някакво магазинче с претенции за Levi`s, току виж нещо са заредили. Thinking

Готини поли сте взели! Flutter

Докато още е студено, един поздрав:
http://www.knighttcat.com/2011/02/bandofoutsiders.html

# 74
  • Sofia
Голями красоти сте показали,  особено МК колекцията  Heart Eyes

Едни Чехли за настроение от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт